jooriassآقا 2 روزه سر مسخره بازی لیدر یه اتحاد دیگه و نامه بدون دلیلش اومدن اکانت ما رو که اکانت موسس یه اتحاد بزرگه غیر فعال کردن . هیچکس هم جوابگو نیست . به خدا چند نفری کلی هزینه و وقت گذاشتیم ولی این مسئولین بی فکر فقط پولشو میذارن تو جیبشون و هیچ جوابی به کارای زشت خودشون نمیدن . هر کی باشه عصبانی میشه ! خدا شاهده هیچ تقلبی هم نشده ! ما که خطایی نکردیم و به خودمون شک نداریم ولی اینا دارن تو جریان بازی خرابکاری میکنن . شایدم ما واسه دوستاشون شاخ شده بودیم که دارن اکانتمون رو اینطوری نابود میکنن!
به خدا حرومشون باشه پولی رو که از قبال این بازی میبرن واسه خانوادشون !
والا من که دیگه هیچ جوابی برای این دوست عزیز و بسیار مودب ندارم، زیرا :
۱- اصلا اکانت این بازیکن در سرور ۹ مسدود نشده است
۲- اصلا ایشون موسس یک اتحاد بزرگ نیستند. اتحاد «حقمون را خوردن!!» در سرور ۹ تنها یک عضو دارد که خود ایشون هستید
۳- موضوع این شاخ شدن را هم متوجه نشدم که الان ایشون دقیقا چه کار کرده اند و یا سایرین چه کار کرده اند که ایشون اینجوری حسی بهشون دست داده است !!
در ضمن در پاسخ به این عزیز دیگر:
hadi fatemiporدیگه خیلی شورشو در اوردند
فردا هم مدیر انجمن میاد میگه در یک پیام خصوصی جواب ایشون داده شد
من 4 روزه به پشتیبانی تیک زدم هنوز جواب ندادند
نمی دونم کجا رفتند
لطفا شماره تیکت را بگذارید که چهار روز است که پاسخی به آن داده نشده است. من از روی تیکت شما به صورت کامل عکس می گیرم و اینجا می ذارم که ببنیم واقعا در چهار روز گذشته هیچ کس به تیکت شما پاسخی نداده است ؟؟ !!!
موفق و پیروز باشید
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی.
+ راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی.
+ وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی.
+ پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی.
واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند.
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی.
+ راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی.
+ وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی.
+ پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی.
واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند.