اخه تهران چیش خوبه؟؟
یک سری اومدم پشیمون شدم به جای اکسیژن باید دی اکسید استشمام کنی و این دوئدها از سیگار هم بدتره
چند سال دیگه خدایی نکرده که میگن زلزله میاد
بنظرم زندگی تو تهران زیاد خوب نیست
داداش این طوفانم چند جا اومد دید هیج جا تهران نمیشه انگار میخواد موندگار بشه . امروز هم عصر اومد یک ال ان بی هم ضرر به من بدبخت زد ولی نه به شدت چند روز پیش میگن تا چند روز این داستان توی تهران هست به هر حال مراقب باشید .
ما که شیرازیم
باد هم نیست
هوا خوبه افتابیه
کاکو شیراز بادشم حس وزیدن نداره غمت نباشه .
من آدم خوبیـــــم ولی نه با تو
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]kont.drakola[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]اخه تهران چیش خوبه؟؟
یک سری اومدم پشیمون شدم به جای اکسیژن باید دی اکسید استشمام کنی و این دوئدها از سیگار هم بدتره
بنظرم زندگی تو تهران زیاد خوب نیست [/div][/quote]
داداش این طوفانم چند جا اومد دید هیج جا تهران نمیشه انگار میخواد موندگار بشه . امروز هم عصر اومد یک ال ان بی هم ضرر به من بدبخت زد ولی نه به شدت چند روز پیش میگن تا چند روز این داستان توی تهران هست به هر حال مراقب باشید .[/div][/quote]
ما که شیرازیم
باد هم نیست
هوا خوبه افتابیه :lol:[/div][/quote]
ما که کرج هستیم ولی نزدیکیم در خونمون داشت کنده میشد
طوفان اول رو منم تهران نبودم جاجرود بودم ولی اونجام داغون بود با اینکه یک دهم تهرانم نبود . ولی امروز رفتم دیش بردارم اونقدر باد شدت داشت نزدیک از دستم در بره بدتر بره تو شیشه همسایه رو برویی
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]ما که کرج هستیم ولی نزدیکیم :oops: در خونمون داشت کنده میشد :oops::shock:[/div][/quote]
طوفان اول رو منم تهران نبودم جاجرود بودم ولی اونجام داغون بود با اینکه یک دهم تهرانم نبود . ولی امروز رفتم دیش بردارم اونقدر باد شدت داشت نزدیک از دستم در بره بدتر بره تو شیشه همسایه رو برویی :mrgreen:
اخه تهران چیش خوبه؟؟
داداش این طوفانم چند جا اومد دید هیج جا تهران نمیشه انگار میخواد موندگار بشه . امروز هم عصر اومد یک ال ان بی هم ضرر به من بدبخت زد ولی نه به شدت چند روز پیش میگن تا چند روز این داستان توی تهران هست به هر حال مراقب باشید .
ما که شیرازیم
باد هم نیست
هوا خوبه افتابیه
[quote][div][b]kont.drakola[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]kont.drakola[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]اخه تهران چیش خوبه؟؟
داداش این طوفانم چند جا اومد دید هیج جا تهران نمیشه انگار میخواد موندگار بشه . امروز هم عصر اومد یک ال ان بی هم ضرر به من بدبخت زد ولی نه به شدت چند روز پیش میگن تا چند روز این داستان توی تهران هست به هر حال مراقب باشید .[/div][/quote]
ما که شیرازیم
باد هم نیست
کاکو شیراز بادشم حس وزیدن نداره غمت نباشه .[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
اخه تهران چیش خوبه؟؟
ما که شیرازیم
باد هم نیست
هوا خوبه افتابیه
عجب
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]kont.drakola[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]kont.drakola[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]اخه تهران چیش خوبه؟؟
ما که شیرازیم
باد هم نیست
کاکو شیراز بادشم حس وزیدن نداره غمت نباشه .[/div][/quote]
:lol::lol::lol:[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
دم باد گرم زد دیش های ماهواره ی ملتو ترکوند وسط کوچه ی ما 5 تا دیش افتاده بود
خیلی خطرناکه حسن بچه ها اگر میبینین نمیتونین اونقدر سفت کنین دیشاتون رو چند روز بردارید خدای نکرده تو سر کسی بیوفته منفجر میشه یارو بعد هم دردسر و گرفتاریش دامنتونو میگیره
[quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div]دم باد گرم زد دیش های ماهواره ی ملتو ترکوند:lol::lol: وسط کوچه ی ما 5 تا دیش افتاده بود:lol::lol:[/div][/quote]
خیلی خطرناکه حسن بچه ها اگر میبینین نمیتونین اونقدر سفت کنین دیشاتون رو چند روز بردارید خدای نکرده تو سر کسی بیوفته منفجر میشه یارو بعد هم دردسر و گرفتاریش دامنتونو میگیره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.