[quote][div][b]cabo[/b][/div][div][quote][div][b]bmxz[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]رفقا الانم نرید بیرون .بزنید شبکه خبر .طوفان با سرعت 50 کیلومتر در ساعت شروع شده.:ugeek:[/div][/quote]
اره[/div][/quote]
وضع چطوره؟طوفان رسید تهران؟[/div][/quote]
از طوفان اونورطر
اخه تهران چیش خوبه؟؟
یک سری اومدم پشیمون شدم به جای اکسیژن باید دی اکسید استشمام کنی و این دوئدها از سیگار هم بدتره
چند سال دیگه خدایی نکرده که میگن زلزله میاد
بنظرم زندگی تو تهران زیاد خوب نیست
اخه تهران چیش خوبه؟؟
یک سری اومدم پشیمون شدم به جای اکسیژن باید دی اکسید استشمام کنی و این دوئدها از سیگار هم بدتره
اخه تهران چیش خوبه؟؟
داداش این طوفانم چند جا اومد دید هیج جا تهران نمیشه انگار میخواد موندگار بشه . امروز هم عصر اومد یک ال ان بی هم ضرر به من بدبخت زد ولی نه به شدت چند روز پیش میگن تا چند روز این داستان توی تهران هست به هر حال مراقب باشید .
من آدم خوبیـــــم ولی نه با تو
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]اخه تهران چیش خوبه؟؟
بنظرم زندگی تو تهران زیاد خوب نیست [/div][/quote]
داداش این طوفانم چند جا اومد دید هیج جا تهران نمیشه انگار میخواد موندگار بشه . امروز هم عصر اومد یک ال ان بی هم ضرر به من بدبخت زد ولی نه به شدت چند روز پیش میگن تا چند روز این داستان توی تهران هست به هر حال مراقب باشید .
اخه تهران چیش خوبه؟؟
ما که شیرازیم
باد هم نیست
هوا خوبه افتابیه
[quote][div][b]kont.drakola[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]اخه تهران چیش خوبه؟؟
بنظرم زندگی تو تهران زیاد خوب نیست [/div][/quote]
داداش این طوفانم چند جا اومد دید هیج جا تهران نمیشه انگار میخواد موندگار بشه . امروز هم عصر اومد یک ال ان بی هم ضرر به من بدبخت زد ولی نه به شدت چند روز پیش میگن تا چند روز این داستان توی تهران هست به هر حال مراقب باشید .[/div][/quote]
ما که شیرازیم
باد هم نیست
هوا خوبه افتابیه :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.