پیشنهاد که زیاده مثلا اینکه دیگه منو تو دردسر نندازی که خواسته باشی نجاتم بدی
و اینکه باید یک بار منم نجاتت بدم که بی حساب بشیم
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]قسمت بعد میخوام بنویسم کسی نظری پیشنهادی نداره [/div][/quote]
پیشنهاد که زیاده :roll: مثلا اینکه دیگه منو تو دردسر نندازی که خواسته باشی نجاتم بدی:lol::lol:
و اینکه باید یک بار منم نجاتت بدم که بی حساب بشیم:D
فکر کنم غیر از اون دو نفر دیگه که قرار تو داستان کشته بشن یک نفر دیگه هم نیازه فکر کنم شما مناسب باشی
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]قسمت بعد میخوام بنویسم کسی نظری پیشنهادی نداره [/div][/quote]
پیشنهاد که زیاده :roll: مثلا اینکه دیگه منو تو دردسر نندازی که خواسته باشی نجاتم بدی:lol::lol:
و اینکه باید یک بار منم نجاتت بدم که بی حساب بشیم:D[/div][/quote]
فکر کنم غیر از اون دو نفر دیگه که قرار تو داستان کشته بشن یک نفر دیگه هم نیازه فکر کنم شما مناسب باشی
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]قسمت بعد میخوام بنویسم کسی نظری پیشنهادی نداره [/div][/quote]
و اینکه باید یک بار منم نجاتت بدم که بی حساب بشیم:D[/div][/quote]
فکر کنم غیر از اون دو نفر دیگه که قرار تو داستان کشته بشن یک نفر دیگه هم نیازه فکر کنم شما مناسب باشی [/div][/quote]
:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.