باشه پس هیچکی خودت خوبی مثلا بیای جون من نجات بدی تو اب خودت غرق بشی فکر کنم اینجوری خوبه .
یک بار نجاتت دادم پر رو شدیا همون یک بار بسته به جاش یکم احتیاط کن گیر گینگیزا نیوفتی
قسمت بدی کلا محوت می کنه
این مطلب در 1393/03/08 12:32:27 نوشته شده است و در 1393/03/08 12:32:35 ویرایش شده است .
میگم یک وقت انجمن رو نزارن توی شهر های متروکه گیگینز
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]باشه پس هیچکی خودت خوبی مثلا بیای جون من نجات بدی تو اب خودت غرق بشی فکر کنم اینجوری خوبه .[/div][/quote]
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
یک بار نجاتت دادم پر رو شدیا:mrgreen: همون یک بار بسته به جاش یکم احتیاط کن گیر گینگیزا نیوفتی:D:D[/div][/quote]
قسمت بدی کلا محوت می کنه:lol::lol::lol:
باشه پس هیچکی خودت خوبی مثلا بیای جون من نجات بدی تو اب خودت غرق بشی فکر کنم اینجوری خوبه .
یک بار نجاتت دادم پر رو شدیا همون یک بار بسته به جاش یکم احتیاط کن گیر گینگیزا نیوفتی
قسمت بدی کلا محوت می کنه
**منم .. کسی شبیه هیچکــس!**
وقتی صدای حادثه خوابید.. بر سنگ گور من بنویسید: - یک جنگجو بود که نجنگید اما …، شکست خورد....
این مطلب در 1393/03/08 12:32:57 نوشته شده است و در 1393/03/08 12:39:07 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]hakhamaneshe[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]باشه پس هیچکی خودت خوبی مثلا بیای جون من نجات بدی تو اب خودت غرق بشی فکر کنم اینجوری خوبه .[/div][/quote]
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
یک بار نجاتت دادم پر رو شدیا:mrgreen: همون یک بار بسته به جاش یکم احتیاط کن گیر گینگیزا نیوفتی:D:D[/div][/quote]
قسمت بدی کلا محوت می کنه:lol::lol::lol:
[/div][/quote]
:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
**منم .. کسی شبیه هیچکــس!**
وقتی صدای حادثه خوابید.. بر سنگ گور من بنویسید: - یک جنگجو بود که نجنگید اما …، شکست خورد.... :cry::cry::cry:
دوستان به دو نفر احتیاج دارم که داستان بنویسم بدم بهشون تا مشکلات بگیرن برطرف کنیم بعد من داستا تو یک تاپیک می ننویسم کی هستش دو نفر لطفا پیام خصوصی بدین هر کی زود تر بگه اون مدیر اصلاح میشه.
این مطلب در 1393/03/08 14:35:09 نوشته شده است و در 1393/03/08 14:35:32 ویرایش شده است .
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
دوستان به دو نفر احتیاج دارم که داستان بنویسم بدم بهشون تا مشکلات بگیرن برطرف کنیم بعد من داستا تو یک تاپیک می ننویسم کی هستش دو نفر لطفا پیام خصوصی بدین هر کی زود تر بگه اون مدیر اصلاح میشه.
دقیقا چیکار باید کنیم؟
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]دوستان به دو نفر احتیاج دارم که داستان بنویسم بدم بهشون تا مشکلات بگیرن برطرف کنیم بعد من داستا تو یک تاپیک می ننویسم کی هستش دو نفر لطفا پیام خصوصی بدین هر کی زود تر بگه اون مدیر اصلاح میشه.[/div][/quote]
دقیقا چیکار باید کنیم؟
یک پیام خصوصی تمام
وظیفه این اول داستان به شما می دم بعد شما نکات اشتباه رو میگید یا جمله هایی رو که بهتر میکنه بعد که اصلاح شد داستان تو یک تاپیک قرار می دیم .
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
یک پیام خصوصی تمام
وظیفه این اول داستان به شما می دم بعد شما نکات اشتباه رو میگید یا جمله هایی رو که بهتر میکنه بعد که اصلاح شد داستان تو یک تاپیک قرار می دیم .
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.