سبدی پر از موز
دسته گل رز
پیرهنی پر از پرز
همسری مثله بز
آرزوی من برای توست !! خخخخ ^ـــ^
دسته گل رز
پیرهنی پر از پرز
همسری مثله بز
آرزوی من برای توست !! خخخخ ^ـــ^
میگم یک وقت انجمن رو نزارن توی شهر های متروکه گیگینز
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1393/06/02 13:22:20
سبدی پر از موز
دسته گل رز پیرهنی پر از پرز همسری مثله بز آرزوی من برای توست !! خخخخ ^ـــ^ میگم یک وقت انجمن رو نزارن توی شهر های متروکه گیگینز
|
|
1393/06/02 13:28:31
توفروشگاه دوستم نشسته بودیم دختره اومد گفت ببخشید پرچم ایران رو دارید دوستم واسش اورد دختره گفت رنگای دیگشم دارید!!!
قران روسرتون بگیرید وبگید الاهی العفو.. الهی العفو... سلامتی داداشیام
وحشی مثه داعشیام |
|
1393/06/02 13:48:39
سه تا گوسفندداریم میزاریمشون تو یه اتاقی که فقط سنگه گوسفندامون سه رنگن ابی سبز قرمزصبح بلندمیشیم میبینیم قرمزه نیست قرمزه کجاست؟باید ترکیب بندی رنگ هاتون خوب باشه؟؟؟
حالا ولش کن یه روز من و دوتا ازدوستام رفتیم رستوران وسه تا پیتزا سفارش دادیم و نشستیم یه دختره اومد پیش ما نشست و گفتو خندید وبلند شد رفت من فکر کردم دوسته دوستامه خلاصه پیتزارو اوردن ما خوردیم من رفتم حساب کنم مرده گفت 150000 تومن گفتم ما سه تا پیتزا سفارش دادیم مرده گفت نه مگه اون خانمه با شما نبود ؟؟اومد 45 تا پیتزا سفتارش دادو رفت من گفتم نه اقا اون باما نبود. یارو وایساد فحش دادن دوستم گفت من حساب میکنم خلاصه پولشو دادیم و رفتیم دیدیم دختره اون طرف وایساده رفتیم تا اونجایی ک هخورد زدیمش هی میگفت ب خدا مهمون داشتیم حالا ازاون طرف پلیس ها اومدتد ما رو سوارون کردن بردن کلانتری ومارو بردن بازجویی ودختره هم بیرون نشست ما ماجرارو تعریف کردیم پلیسه گفت برید بگید دختره بیاد من رفتم صداش کنم دیدم نیست ولی کیفش بود مرده گفت کیفش رو بیارید درکیفش رو بازکرد بگو توش چی بود ن بگو چی بود گوسفند قرمزه هه هه ههه سلامتی داداشیام
وحشی مثه داعشیام |
منوی کاربری
|
||