اینم یکی دیگه
امسال پرسپولیس چند تا گل به استقلال میزنه ؟
فال گیر: به زار ببینم….
والا تعدادش انقدر زیاده تو فنجون جا نمیشه دید ! باید با پارچ ببینم !!
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
اینم یکی دیگه
امسال پرسپولیس چند تا گل به استقلال میزنه ؟
فال گیر: به زار ببینم….
والا تعدادش انقدر زیاده تو فنجون جا نمیشه دید ! باید با پارچ ببینم !!
پیامک مخصوص پرسپولیس
میان رنگهای باغ هستی / فقط قرمز جدا کردن چه زیباست
تورا ای پرسپولیس، محبوب دلها / زعمق جان دعا کردن چه زیباست
پس از هر برد وهر پیروزی تو / غم دل را رها کردن چه زیباست
ز بهر برد تو بر تیم آبی / توکل بر خدا کردن چه زیباست
تو در فوتبال ایران بهترینی / تو را سرور صدا کردن چه زیباست
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
پیامک مخصوص پرسپولیس
میان رنگهای باغ هستی / فقط قرمز جدا کردن چه زیباست
تورا ای پرسپولیس، محبوب دلها / زعمق جان دعا کردن چه زیباست
پس از هر برد وهر پیروزی تو / غم دل را رها کردن چه زیباست
ز بهر برد تو بر تیم آبی / توکل بر خدا کردن چه زیباست
تو در فوتبال ایران بهترینی / تو را سرور صدا کردن چه زیباست
آیا میدانستید:
تا به حال ? تایی نشدیم
تا به حال دسته ? نرفتیم
بیشترین تعداد قهرمانی را در کل ادوار برگزاری لیگ فوتبال ایران داریم!!
بیشترین تعداد لژیونر را در اروپا داشته ایم!!
آقای گل جهان پرسپولیسی است!!
بشترین تعداد عنوان بهترین بازیکن آسیا برای پرسپولیسی هاست!!
پرطرفدارترین تیم آسیا پرسپولیس است!!
در ایران فقط پرسپولیسی ها افتخار حضور در جام باشگاه های اروپا و گلزنی در آن را داشته اند!!
آیا میدانستید:
تا به حال ? تایی نشدیم
تا به حال دسته ? نرفتیم
بیشترین تعداد قهرمانی را در کل ادوار برگزاری لیگ فوتبال ایران داریم!!
بیشترین تعداد لژیونر را در اروپا داشته ایم!!
آقای گل جهان پرسپولیسی است!!
بشترین تعداد عنوان بهترین بازیکن آسیا برای پرسپولیسی هاست!!
پرطرفدارترین تیم آسیا پرسپولیس است!!
در ایران فقط پرسپولیسی ها افتخار حضور در جام باشگاه های اروپا و گلزنی در آن را داشته اند!!
به خاطر نعلی , اسبی افتاد به خاطر اسبی , سواری افتاد به خاطر سواری, جنگی شکست خورد به خاطر شکستی , کشوری نابود شد...و همه به خاطر کسی بود که میخ را محکم نکوبیده بود.
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
به خاطر نعلی , اسبی افتاد به خاطر اسبی , سواری افتاد به خاطر سواری, جنگی شکست خورد به خاطر شکستی , کشوری نابود شد...و همه به خاطر کسی بود که میخ را محکم نکوبیده بود.
خونه یه گودزیلا داریم دو روز با باباش قهر بود چون تبلت مورد علاقه اش رو نخریده بود آخرسر هم باباهه مجبور شد رفت عوض کرد....
والا ما داییمون روز تولدمون یه از این عروسکا که فشار میدی صدا میده برامون آورد تا هفت سالگی اگه حرف اسباب بازی میزدیم بابای خوبمون اونو میکرد تو دهنمون میگفت مگه این چیه؟؟بعد هفت سالگی هم حرف میزدیم با حرف های(تو دیگه بزرگ شدی/دیگه باید به فکر درست باشی/از این به بعد باید یه برنامه ریزی منظم واسه کنکور داشته باشی و...)خرمون میکردن...اصن ی وضعی...دهه هفتادی ها هم یه جاهایی حقشون ضایع شدا..
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
خونه یه گودزیلا داریم دو روز با باباش قهر بود چون تبلت مورد علاقه اش رو نخریده بود آخرسر هم باباهه مجبور شد رفت عوض کرد....
والا ما داییمون روز تولدمون یه از این عروسکا که فشار میدی صدا میده برامون آورد تا هفت سالگی اگه حرف اسباب بازی میزدیم بابای خوبمون اونو میکرد تو دهنمون میگفت مگه این چیه؟؟بعد هفت سالگی هم حرف میزدیم با حرف های(تو دیگه بزرگ شدی/دیگه باید به فکر درست باشی/از این به بعد باید یه برنامه ریزی منظم واسه کنکور داشته باشی و...)خرمون میکردن...اصن ی وضعی...دهه هفتادی ها هم یه جاهایی حقشون ضایع شدا.. :roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.