فقط یه ایرانی میتونه، زبان انگلیسیشو 19 بشه و زبان فارسیشو 16
میگم یک وقت انجمن رو نزارن توی شهر های متروکه گیگینز
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1393/03/08 19:26:20
فقط یه ایرانی میتونه، زبان انگلیسیشو 19 بشه و زبان فارسیشو 16
|
|
1393/03/08 19:26:53
ﺷﻨﯿــﺪﻡ ﺍﯾﻦ ﭘـﺴـﺮﺑـﭽـﻪ ﮐـﻮﭼـﯿﮑـﺎ ﺑﻪ ﺧـﺎﻟـﻪ ﻣـﻬـﺪﺷﻮﻥ ﻣﯿﮕـﻦ
ﻣـﻬﺴﺎﺟﻮﻥ ، ﭘـﺮﯼ ﺟﻮﻥ ، ﺍِﻟـﯽ ﺟﻮﻥ ﻭ .... ﺍﯾﻨﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﺧـﺮﺷﺎﻧﺴﻦ ، ﺯﻣﺎﻥ ﻣﺎ ﺍﺳﻢ ﻣﺮﺑﯿﻤﻮﻥ ﺧﺎﻧﻮﻡ ﻋﺒﺪﺍﻟﻤﻄﻠﺒﯽ ﺑﻮﺩ....! یه دو سه کیلو هم سیبیل داشت...! میگم یک وقت انجمن رو نزارن توی شهر های متروکه گیگینز
|
|
1393/03/08 19:27:16
شعر از مجموعه قندپهلو
سنگ قبر پدرم غلط املایی داشت سالهاست به گور پدرم میخندم میگم یک وقت انجمن رو نزارن توی شهر های متروکه گیگینز
|
|
1393/03/08 19:28:03
زیاده ولی اگه یکیش بد بود بیا تف کن تو صورتم
روایت داریم...... دختری که دوست پسرشو تیغ میزنه دختر نیست . . . ژیلته.... (^/^) ****BoMbKhNDe93**** (^/^) اگر دیدی جوانی بر درختی تکیه کرده سریع بیاریدش این ور یه هو دیدی یه گلابی میخوره تو سرش 4 تا فرمول به فیزیک اضافه میشه بدبخت میشیمااا (^/^) ****BoMbKhNDe93**** (^/^) یکی از اساتیدمون میگفت: “یه استاد داشتیم هر سری میومد سر کلاس به دختر خانمها تیکه میانداخت. یه روز دخترا تصمیم گرفتند با اولین تیکه ای که انداخت از کلاس برن بیرون…. قضیه به گوش استاد رسید (میدونید که، توسط عده ای از آقا پسرهای جان بر کف!!!!!)، جلسه بعد استاد کمی دیر اومد سر کلاس و برای توجیه دیر آمدنش گفت : از انقلاب داشتم میومدم، دیدم یه صف طولانی از دخترا تشکیل شده، رفتم جلو پرسیدم، گفتند با کارت دانشجویی شوهر میدن! دخترا پا شدند که برن بیرون، استاد گفت: کجا میرید، وقتش تموم شد، تا ساعت ۱۰ بود! تمام کلاس رفت رو هوا !!!! (^/^) ****BoMbKhNDe93**** (^/^) من چاق نیستم، فقط راحت تر دیده می شم! (^/^) ****BoMbKhNDe93**** (^/^) زاغکی غالب پنیری دید. به دهان برگرفت و زود پرید. یه ساعت صبر کن، دو ساعت صبر کن، خبری از روباه نشد چرا که روباه می دانست قالب پنیر با قاف است. «غالب» به کارش نمی آید. بنابراین رفت خوابید راحت. زاغک هم یا ماند همانجا خشک شد یا غالب را خورد و به فنا رفت. (^/^) ****BoMbKhNDe93**** (^/^) آیا شست جورابتان سوراخ شده است ؟ آیا جوراب دیگری ندارید ؟ عیب ندارد ، لنگه ها را جابجا کنید ، سوراخش میفته رو انگشت کوچیکه و معلوم نمیشه ! (^/^) ****BoMbKhNDe93**** (^/^) سوال : اگر یک سنگ قرمز را در دریایی آبی بیندازید چه خواهد شد ؟. . . . . . جواب : خیس خواهد شد ! (^/^) ****BoMbKhNDe93**** (^/^) سوال : اگر در یک دست خود سه سیب و چهار پرتقال و در دست دیگر سه پرتقال و چهار سیب داشته باشید کلا چه خواهید داشت ؟ . . . . جواب : دست های خیلی بزرگ ! (^/^) ****BoMbKhNDe93**** (^/^) همه مون یک روز بالاخره بر سر این دو راهی خواهیم ایستاد. آنجا که همسرمان خواهد گفت : یا من یا اینترنت ! و چه لحظه ی سختی ست لحظه جدایی از همسرمون ! (^/^) ****BoMbKhNDe93**** (^/^) پسر: عشقم یه عکس خوشگل از خودت واسم بفرست. دختر: چشم ولی تو هم محض احتیاط یه عکس از خواهرت واسم بفرست عجقم.. (شیطان سر پا ایستاده بود سیگارش را خاموش کرد و کف مرتبی برای دختر زد) پسر بدون معطلی عکس اون یکی دوست دخترش را واسه دختر فرستاد. (بیچاره شیطون رو آورد به مصرف مواد مخدر و شیشه) دختر: وای مرسی عزیزم .. الان عکسمو واست ایمیل میکنم و عکس دوستش را فرستاد. پسر خوش حال وقتی ایمیلشو باز کرد عکس خواهرشو دید.. (هیچی دیگه داستان این چت باعث شد شیطان ادامه تحصیل بده بعد از ظهرها هم کلاس تقویتی گرفته) (^/^) ****BoMbKhNDe93**** (^/^) این روزا خرجم زیاد شده گرونی هم انقد بیداد میکنه ، جیبم دیگه جواب که نمیده هیچ ، تازه سوالم میپرسه (^/^) ****BoMbKhNDe93**** (^/^) من یه بار تو اینترنت داشتم میگشتم بابام اومد پشت سرم مجبور شدم کل Help ویندوز رو بخونم این ویندوز اگه بدونید چه قابلیت هایی که نداره (^/^) ****BoMbKhNDe93**** (^/^) ﯾﻪ ﻧﻮﺷﺎﺑﻪ ﺍﻧﺮﮊﯼﺯﺍ ﻫﺎﯾﯽ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺍﺳﻤﺶ ” Pit Bull “ ﺭﻓﺘﻢ ﺧﺮﯾﺪﻡ ﺧﻮﺭﺩﻡ ؛ ﺍﻻﻥ ﯾﻪ ﻫﻔﺘﻪ ﺳﺖ ، ﻫﻮﺱ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﺎ ﻫﻤﻪ “ﻓﯿﺖ” ﺑﺪﻡ… (^/^) ****BoMbKhNDe93**** (^/^) انصافا تخمه افتابگردون بیشتر از دونه های انار با نظمه فقط حیف ک استعدادش به چشم نیومده!!! (^/^) ****BoMbKhNDe93**** (^/^) به بعضیام باس گفت: فاز خود را با رسم شکل توضیح دهید!!! (^/^) ****BoMbKhNDe93**** (^/^) آرزو بر جوانان خفه شو … ! (^/^) ****BoMbKhNDe93**** (^/^) بابام هروقت گوشیش زنگ می خوره ب من میگه برو بیارش . . . یه جورایی با رکس احساس همزادپنداری می کنم ! (^/^) ****BoMbKhNDe93**** (^/^) رفیقم بهم پیام داده : میدونی نبات چنده ؟ گفتم : یا اباالفضل ، یه کاره قیمت نبات رو میخوای چیکار؟ نه ! گفت : نقل چی ؟ گفتم : چی شده میخوای ازدواج کنی نقل و نبات میخوای ؟ نه خوب نمیدونم ! برگشته بهم میگه فقط میخواستم بهت ثابت کنم * ! چون از قدیم میگن * چه داند قیمت نقل و نبات را |
|
1393/03/08 19:28:11
http://zdkise.blogfa.com/
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
|
|
1393/03/08 19:28:37
مهریه جدید دخترا!
1393 لیتر بنزین ازاد! ایا وکیلم؟ عروس رفته بشکه بیاره. میگم یک وقت انجمن رو نزارن توی شهر های متروکه گیگینز
|
|
1393/03/08 19:28:46
http://zdkise.blogfa.com/
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
|
|
1393/03/08 19:29:09
تو دوران مدرسه بارون نمیومد
نمیومد نمیومد نمیومد دقیقا وقتی میومد که زنگ ورزشمون بود... ((( میگم یک وقت انجمن رو نزارن توی شهر های متروکه گیگینز
|
|
1393/03/08 19:33:32
چه جوری باید تف کنم/
|
|
1393/03/08 19:34:01
http://bombkhande93.blogfa.com/
|
منوی کاربری
|