payam_58irآره . خریدم . همونجوری هم کوبوندم به مهدی لاو یه شهرش اومد پایین.البته بعدش شدیم رفیق
داداش گلم چی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو که اینجور نبودی کی زدی به من؟
Mehdi Love
Love Team
Love Team
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1393/03/07 21:10:57
داداش گلم چی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو که اینجور نبودی کی زدی به من؟ Mehdi Love
Love Team |
|
1393/03/07 23:45:23
داش مهدی اونوقتا که نمی شناختم.اکانت جمالو گرفتم یکیو بزنم .طرف حذف اکانت کرد. اخر سرور بود من هر چی بود زدم به تو.هیچکسم تو اون سرور نمی شناختم.عوضش خوب شدآماردفاعت رفت بالا |
|
1393/03/08 00:19:01
یه سرور من با رضا بازی نکردم اکانت به اون خوبی رو فروخت به نظرم بهترین اکانت سرور بود rez اخرشم با همین اکانت کتیبه رو زدید .... مبارکتون باشه حق خودتون بود
این مطلب در 1393/03/08 00:19:01 نوشته شده است و در 1393/03/08 00:45:15 ویرایش شده است .
@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@ @@@@@@@@ @@@@@@@ @@@@@@ @@@@@ @@@@ @@@ @@ @ |
|
1393/03/08 13:32:36
سلام خوبین پیلر خواستین ما هستیم از سرور9 بازی کردم تجربه هم دارم ..من میخواستم تو 24 کتیبه بزنم که فروختم اگه دوست داشتین ماهستیم 24 ساعت پایی اکانت اغا پیام جان ما چاکریم طرف هایی شیراز یا بوشهر هست پیام بده
|
|
1393/03/08 15:39:27
رو اکانت کتیبه . زیاد حمله نشد . یه رکورد بود با 176 میلیون دفاع آرشیو کردیم.خوب که چی بشه؟؟این یه دیپلماسیه. با بیشتر بچه ها دوست بودیم حمله نکردن. تازه با 24 شهر آرشیو کردیم. خوب یعنی چی؟ این خوبه یا بد؟؟تازه همری نمونده بود تو سرور . همه رو بچه های اتحاد گارد جاویدان زده بودن. خوب بازم ایرادی نداره اینم یه دیپلماسیه به به اقا پیام خوش اومدی به انجمن خودت داداش اون نکته ای که گفتی به اکانت حمله نشد و تازه همری نمونده بود رو مطمئنی؟؟ پیام هرکی ندونه و بیاد این پیام رو بخونه فکر میکنه من خالی بندم پیام 3 بار به شهرت حمله کردیم 3 بارشم به شهرایی بود که توش کتیبه بود و 3 بارشم کتیبه رو چند مین مونده بود نیروها برسه جا به جا کردی 3 بار شم خزانت صفر شد و3 بارشم 4 تا همر بعد همر اصلی ها بدون نبرد برگشت یعنی شهرت نیروهاش ترکید حالا فکراتو کن ببین من کی بودم و اسم اکانتم و اکانت ها چی بود یه راهنمایی هم میکنم یه سر به غارت گر های سرور 18 بزن اسم اکانت ها هست همین. hiiiiis jangjo khabide |
|
1393/03/08 17:20:45
به سلام حسین داداش . خوبی خوب عزیزم این 176 میلیون نصفش شایدم بیشترش زحمات شما دوستان. مخصوصا اکانت adel4500 . اکانت رازقی. 2-3 اکانت از دره فارمها. و ..... بود. من که منکر زحمات شما دوستان نبودم.اما 4-5 شهر که زیاد هنر نیست ترکیدنش. برین سرور 22. طرف 80 شهرش ترکید. کتیبشم کشیدن بیرون.اونو با من مقایسه کنید.البته رو اکانت adel4500 .سی و 5 هزار تومن فقط خرج کرده بودین.شاید زیاد خرج می کردین. می تونستین.همه شهرامو میزدین.تاره این اکانت (adel4500 ) از بچه های انحاد خود ما بود.بعد رفت بیرون. خود ما رو زد.عیبی نداره |
|
1393/03/08 17:53:33
داداش رفت بیرون چون هیوا و پویا خواستن
بنا به دلایلی که من نمیخوام دوستیت با پویااا و هیوا خراب شه اره ما رفتیم بیرون اما زنگ خطر بودیم واستون خدا سر شاهده من رسیدم سره اکانت نیروهای پویا خورد به شهر 1 دیگه کار از کار گذشته بود وگرنه 35 تومن نه و 30 تومن خرجی که کردیم 2 تا سکه میشد زد تا نیروها برن تو جنگل هوا خوری بعدش اگه یادت باشه پویا عکس ترکیدن شهر ما رو گذاشت تو پروفایلش ما یدونه دف نداشتم همش شمشیری ها و کمانا رفت چون دف و ریخته بودم بیرون بازم بیخیال چند بار بهت گفتم بازم میگم نووووووش جونت گوشت شه بچسبه به تنت ولی خدایی زیاد جابه جا کردی مهدی لاو اینجاست مهدی هم جا به جا کرد اما تو اخرش بودی hiiiiis jangjo khabide |
منوی کاربری
|
||