سرور قهرمانان. ادعاها
اگر بحثی هست =======================> خــــــــــــــــــصــــــــــــــــــــوصـــــــــــــــــــــی
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
آشنای ناشناس
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
سرور قهرمانان. ادعاها 1393/03/07 13:50:51
سرور قهرمانان. ادعاها
|
|
1393/03/07 13:53:18
کلا جهت اطلاع : همین الان یک نمونه از این دست تایپک ها حذف شد بخاطره بحث های الکی...
اگر بحثی هست =======================> خــــــــــــــــــصــــــــــــــــــــوصـــــــــــــــــــــی http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس |
|
1393/03/07 13:53:44
دوستان من خیلی چیزا شنیدم راجع به خودم ار این و اون. من نمیام به وبلاگ و انجمن و بازی هم نمی کنم. فقط برای آخرین بار چند جمله می نویسم. در مورد خودم که حقایق رو بدونید
1- من4-3 سرور زیاد بازیی نکردم. سرور 3و4و9 اماتور مطلق- سرور 15 نیمه اماتور-- سرور 18 تقریبا حرفه ای 2- سرور 18 -- آخرای سرور علی افتخاری که باهاش دوست هستم ( اکانت میس ساناز) گفت یه اکانت هست به اسم reza_1362 این اکانتو بخریم. اکانت خوبی هست. اکانتو علی پیدا کرد. ولی من خریدم- روز کتیبه هم همری که فرستادیم خودم فرستادم. البته با علی تلفنی صحبت می کردیم.مطمئن باشید اگه من نمیزدم هیچ وقت برای آرشیو به اکانت خودم یعنی payam_58ir فرستاده نمی شد. 3- بله درسته خیلیا خودشونو حق میدونن. که حق من بود حق پیام نبود. درسته شاید حق هیوا یا دوستم پویا بود. ولی این بازی شانس هم دخیله. این بارو ما شانس آوردیم که زدیم. 4- در مورد کتیبه هم 2 روز آخر پویا و علی کمکم کردن. مخصوصا روز آخر.اکانت payam_58ir توسط خودم اداره میشد.2 روز آخر دوستام کمک کردن. 5- من به erya نگفتم پول میدم بیا رو اکانتم. اصلا همچین چیزی صحت نداره. روزای اول که اکانت erya رو خریدم . گفتم اگه دوست داری میتونی بیایی رو اکانت خودت. چون من زیاد وقت نمی کنم. 6- رو اکانت کتیبه . زیاد حمله نشد . یه رکورد بود با 176 میلیون دفاع آرشیو کردیم.خوب که چی بشه؟؟این یه دیپلماسیه. با بیشتر بچه ها دوست بودیم حمله نکردن. تازه با 24 شهر آرشیو کردیم. خوب یعنی چی؟ این خوبه یا بد؟؟تازه همری نمونده بود تو سرور . همه رو بچه های اتحاد گارد جاویدان زده بودن. خوب بازم ایرادی نداره اینم یه دیپلماسیه حالا میخوایین باور کنید یا باور نکنید. من هیچ ادعایی ندارم.اما نمیدونم چرا خیلیا میسوزن ما کتیبه زدیم.؟؟؟ پویا - علی افتخاری- مهدی لاو- هیوا- آرمان و ........... خیلیا دیگه که شرمندشونم و اسمشونو نیاوردم همه دوستای عزیزم هستن. اگر هم سرور قهرمانان بازی کنم فقط با اینا بازی مکنم.دیگه تمام |
اکانت های فعال کنونی |
1393/03/07 15:15:35
این سرور قهرمانان هم اعصاب ما رو خورد کرده همه در مورد اون می نویسن
In the name of god
|
|
1393/03/07 15:32:58
بیان درمورد قاشوقو چنگال بنویسن؟ مثلا انجمنه عصرپادشاهانه ها. رضا نقل قول نکن
|
|
1393/03/07 18:16:05
اقا پیام شما اکانت من و دوستم رو سرور 15 نخریدین؟؟ jamal
NegA BendaZ LeveL O SookooT KoN YaD BegiR QeleQ O
|
|
1393/03/07 18:25:51
خوب یادمه NegA BendaZ LeveL O SookooT KoN YaD BegiR QeleQ O
|
|
1393/03/07 19:19:45
آره . خریدم . همونجوری هم کوبوندم به مهدی لاو یه شهرش اومد پایین.البته بعدش شدیم رفیق
|
|
1393/03/07 19:21:32
دادا باعث افتخاره ملاقات شما اینجا... امیدوارم سرور قهرمانان هم موفق باشین.... ...MaRYAM...
|
|
1393/03/07 19:28:58
رهام جان اکانتو علی افتخاری پیدا کرد- 24 ساعت رفت تو مخم تا قانع کرد بخرم.اون موقع جو گرفته بود .خوب خرج می کردم. شب کتیبه حمله رو گذاشتم. بعد اینکه زدم به علی گفتم . برو رو اکانت. بفرست به اکانت خودم تا فردا ظهر طول میکشه. برسه.اگه با اکانت reza_1362 من نمیزدم 10 دقیقه بعد همر پویا میرسید. حالا تفسیرش با دوستان.حالا این جریانا تموم شد رفت.و............ |
منوی کاربری
|
||