چرا من هرکیو میبینم میگه واسه کتیبه تابستون برنامه داریم؟
چه خبره ؟ کتیبه مجانی میدن منم خبر کنین
ای بابا یکم فکر کـن 14 تیر قهرمانانه هرچی پولداره میریزه قهرمانان اونجا پولاش رو میریزه تو جوب اینور راحت با خرج کم و یه تیم خوب میشه کتیبه زد
اونوخ چرا انقدر شکلک خنده دار گزاشی؟ یعنی خیلی خنده داره ؟
ادامه تاپیک>>>
اره خیلی خنده داره
این مطلب در 1393/03/05 15:59:35 نوشته شده است و در 1393/03/05 15:59:55 ویرایش شده است .
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]yazdanfc30[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div]چرا من هرکیو میبینم میگه واسه کتیبه تابستون برنامه داریم؟:lol::lol::lol::lol::lol:
چه خبره ؟ کتیبه مجانی میدن منم خبر کنین:lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
ای بابا یکم فکر کـن 14 تیر قهرمانانه هرچی پولداره میریزه قهرمانان اونجا پولاش رو میریزه تو جوب اینور راحت با خرج کم و یه تیم خوب میشه کتیبه زد:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
[/div][/quote]
اونوخ چرا انقدر شکلک خنده دار گزاشی؟:| یعنی خیلی خنده داره ؟ :|
:lol:
ادامه تاپیک>>>[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:اره خیلی خنده داره:lol::lol:
اینا چین وقتی خودتون تنها بخواید برای صفحه اول بجنگید مثل من بدبخت نمیخوام تعریف بدم خیلیا مثل من اینطور بدبختن که باید ساعت 10 صبح بیدار شن تا ساعت 5 صبح بشینن پاپ بازی کنن
همه سرورها اینطور بازی میکنم فقط لپ تاپ رو روشن میزارم میرم ناهار میخورم و ده دقیقه دور میخورم بعد میام طبق معمول عصر
شام هم همینطور
Moein4321
اینا چین وقتی خودتون تنها بخواید برای صفحه اول بجنگید مثل من بدبخت نمیخوام تعریف بدم خیلیا مثل من اینطور بدبختن که باید ساعت 10 صبح بیدار شن تا ساعت 5 صبح بشینن پاپ بازی کنن
همه سرورها اینطور بازی میکنم فقط لپ تاپ رو روشن میزارم میرم ناهار میخورم و ده دقیقه دور میخورم بعد میام طبق معمول عصر
شام هم همینطور
شام هم همینطور
من همون ناهارم موقع بازی میخورم با بقیه نمیخورم.حالا از ساعت 10 من بدبخت از ساعت 4 صبح میام که فارما پر باشه.امسال که جام جهانی هم موقع بازی که کسی نیست باید بشینیم فارم کنیم از اونم افتادیم.
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div]اینا چین وقتی خودتون تنها بخواید برای صفحه اول بجنگید مثل من بدبخت نمیخوام تعریف بدم خیلیا مثل من اینطور بدبختن که باید ساعت 10 صبح بیدار شن تا ساعت 5 صبح بشینن پاپ بازی کنن
شام هم همینطور[/div][/quote]
من همون ناهارم موقع بازی میخورم با بقیه نمیخورم.حالا از ساعت 10 من بدبخت از ساعت 4 صبح میام که فارما پر باشه.امسال که جام جهانی هم موقع بازی که کسی نیست باید بشینیم فارم کنیم از اونم افتادیم.
درس های سال آینده (دوم دبیرستان) رو به خصوص زیست و ریاضی و شیمی و فیزیک رو میخونم
کلاس شطرنج میرم
کلاس زبان میرم
یه کلاس تحرک دار هم میرم احتمالا
خدانگهدار همگی
بازی میکنم عصر پادشاهان رو فقط به خاطر انجمنش
درس های سال آینده (دوم دبیرستان) رو به خصوص زیست و ریاضی و شیمی و فیزیک رو میخونم
کلاس شطرنج میرم
کلاس زبان میرم
یه کلاس تحرک دار هم میرم احتمالا
خوب اونوقت رسیدی بعدش چیکار کنی؟
منو رد کنی وام میدن؟خونه میدن یا ماشین یا... داش اگه چیزی میدن بگو تا کسی رد نشده بریم بگیریم.
تابستون اگه خدا بخواد هم کار هم درس. تفریحم که
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div]برنامه فقط انجمن می خوام به بینگو برسم:P[/div][/quote]
خوب اونوقت رسیدی بعدش چیکار کنی؟
منو رد کنی وام میدن؟خونه میدن یا ماشین یا... داش اگه چیزی میدن بگو تا کسی رد نشده بریم بگیریم.
تابستون اگه خدا بخواد هم کار هم درس. تفریحم که :evil:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.