ساعت 10 بیدار میشم.عصرپادشاهان بازی میکنم تا 1 و 2 .بعدش 1 ساعت استراحت.بعدش دوباره شروع میکنم به بازی تا ساعت 10 و نیم.بعدش میخوام . بعدش ساعت 1 بلند میشم شب غارتی تا ساعت 6 . و بعدش هم مث روز قبل
این مطلب در 1393/03/05 15:52:10 نوشته شده است و در 1393/03/05 15:57:46 ویرایش شده است .
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]girls[/b][/div][div]این تابستون باید درسای دومو بخونم
بیام اینجا
کلاس ورزش[/div][/quote]
تابستون درس بخونی؟:|:|:|:|:|:|:|:|:|[/div][/quote]
خو شاید تجدید بشه :?[/div][/quote]
میگه میخوام درسای سال بعدو بخونم:|:|:|:|:|:|[/div][/quote]
آرش از دخترا چه توقعی جز خـرخونی داری؟
من که عصر پادشاهان و کلاس زبان و اگه شد کار.
من مث شماها ساعت 12 ظهر بیدار نمی شم :mrgreen:
ساعت 10 بیدار میشم.عصرپادشاهان بازی میکنم تا 1 و 2 .بعدش 1 ساعت استراحت.بعدش دوباره شروع میکنم به بازی تا ساعت 10 و نیم.بعدش میخوام . بعدش ساعت 1 بلند میشم شب غارتی تا ساعت 6 . و بعدش هم مث روز قبل :mrgreen:
1- تو کوچمان دوچرخه سواری و فوتبال بازی کنم.
2- با تبلت بازی می کنم.
3- اردوی تابستانی مدرسه
این کارا چیه بشین خونه غارتتو بکن
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]6382[/b][/div][div]1- تو کوچمان دوچرخه سواری و فوتبال بازی کنم. :D:mrgreen:
2- با تبلت بازی می کنم. 8-)
3- اردوی تابستانی مدرسه:cry::oops::cry:[/div][/quote]
این کارا چیه بشین خونه غارتتو بکن:|:mrgreen:
ساعت 10 بیدار میشم.عصرپادشاهان بازی میکنم تا 1 و 2 .بعدش 1 ساعت استراحت.بعدش دوباره شروع میکنم به بازی تا ساعت 10 و نیم.بعدش میخوام . بعدش ساعت 1 بلند میشم شب غارتی تا ساعت 6 . و بعدش هم مث روی قبل
اره عوامیل بیکاریه خرخونیا.ما که اینقدر کار سرمون هست وقت خوندن نداریم
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]girls[/b][/div][div]این تابستون باید درسای دومو بخونم
بیام اینجا
کلاس ورزش[/div][/quote]
ساعت 10 بیدار میشم.عصرپادشاهان بازی میکنم تا 1 و 2 .بعدش 1 ساعت استراحت.بعدش دوباره شروع میکنم به بازی تا ساعت 10 و نیم.بعدش میخوام . بعدش ساعت 1 بلند میشم شب غارتی تا ساعت 6 . و بعدش هم مث روی قبل :mrgreen:[/div][/quote]
اره عوامیل بیکاریه خرخونیا.ما که اینقدر کار سرمون هست وقت خوندن نداریم:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ساعت 10 بیدار میشم.عصرپادشاهان بازی میکنم تا 1 و 2 .بعدش 1 ساعت استراحت.بعدش دوباره شروع میکنم به بازی تا ساعت 10 و نیم.بعدش میخوام . بعدش ساعت 1 بلند میشم شب غارتی تا ساعت 6 . و بعدش هم مث روی قبل
برنامت شبیه منه یکم فرق داره من 12 تا 18 عصر پادشاهان دوباره 24 تا 6 هم عصر پادشاهان البته این مال سرور تابستونس ها که قراره بیاد چون برا کتیبه برنامه داریم
چـی بـگم...!
فــقــط جــعــفر
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]girls[/b][/div][div]این تابستون باید درسای دومو بخونم
بیام اینجا
کلاس ورزش[/div][/quote]
ساعت 10 بیدار میشم.عصرپادشاهان بازی میکنم تا 1 و 2 .بعدش 1 ساعت استراحت.بعدش دوباره شروع میکنم به بازی تا ساعت 10 و نیم.بعدش میخوام . بعدش ساعت 1 بلند میشم شب غارتی تا ساعت 6 . و بعدش هم مث روی قبل :mrgreen:[/div][/quote]
برنامت شبیه منه:lol: یکم فرق داره من 12 تا 18 عصر پادشاهان دوباره 24 تا 6 هم عصر پادشاهان البته این مال سرور تابستونس ها که قراره بیاد چون برا کتیبه برنامه داریم:lol:
چرا من هرکیو میبینم میگه واسه کتیبه تابستون برنامه داریم؟
چه خبره ؟ کتیبه مجانی میدن منم خبر کنین
ای بابا یکم فکر کـن 14 تیر قهرمانانه هرچی پولداره میریزه قهرمانان اونجا پولاش رو میریزه تو جوب اینور راحت با خرج کم و یه تیم خوب میشه کتیبه زد
چـی بـگم...!
فــقــط جــعــفر
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div]چرا من هرکیو میبینم میگه واسه کتیبه تابستون برنامه داریم؟:lol::lol::lol::lol::lol:
چه خبره ؟ کتیبه مجانی میدن منم خبر کنین:lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
ای بابا یکم فکر کـن 14 تیر قهرمانانه هرچی پولداره میریزه قهرمانان اونجا پولاش رو میریزه تو جوب اینور راحت با خرج کم و یه تیم خوب میشه کتیبه زد:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ای بابا یکم فکر کـن 14 تیر قهرمانانه هرچی پولداره میریزه قهرمانان اونجا پولاش رو میریزه تو جوب اینور راحت با خرج کم و یه تیم خوب میشه کتیبه زد
اونوخ چرا انقدر شکلک خنده دار گزاشی؟ یعنی خیلی خنده داره ؟
ادامه تاپیک>>>
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]yazdanfc30[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div]چرا من هرکیو میبینم میگه واسه کتیبه تابستون برنامه داریم؟:lol::lol::lol::lol::lol:
چه خبره ؟ کتیبه مجانی میدن منم خبر کنین:lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
ای بابا یکم فکر کـن 14 تیر قهرمانانه هرچی پولداره میریزه قهرمانان اونجا پولاش رو میریزه تو جوب اینور راحت با خرج کم و یه تیم خوب میشه کتیبه زد:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
[/div][/quote]
اونوخ چرا انقدر شکلک خنده دار گزاشی؟:| یعنی خیلی خنده داره ؟ :|
:lol:
ادامه تاپیک>>>
اره تیم خوووووب.
ولی الان از 2 هفته پیش تا حالا 500 نفر به من میگن واسه کتیبه تابستون برنامه داریم
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]yazdanfc30[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div]چرا من هرکیو میبینم میگه واسه کتیبه تابستون برنامه داریم؟:lol::lol::lol::lol::lol:
[/div][/quote]
اره تیم خوووووب.
ولی الان از 2 هفته پیش تا حالا 500 نفر به من میگن واسه کتیبه تابستون برنامه داریم:lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.