ضد مولتی برای کسایی که جنبه ندارند
اینطوریه که من تو ی پست اسم سارگن و تو یه پست اسم معین و هر کی میخواد رای بده پست را لایک می کنه هر 1 لایک 1 رای محسوب می شود
زرنگی اینجوری لایک ها برا تو میره آقا جان من
شما از این ناراحتی که نمیتونی مولتی بزنی
[quote][div][b]بوشهریا[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]ضد مولتی برای کسایی که جنبه ندارند
اینطوریه که من تو ی پست اسم سارگن و تو یه پست اسم معین و هر کی میخواد رای بده پست را لایک می کنه هر 1 لایک 1 رای محسوب می شود[/div][/quote]
زرنگی اینجوری لایک ها برا تو میره آقا جان من:evil::evil::evil::evil:[/div][/quote]
خدا رو شکر تموم شد
ولی امروز 150 تا لایک بدست اوردم و اگر دوستان لطف کنن 7 تای دیگه لایکم کنند میشم 1000 تا
و اینکه شما خیلی زرنگی امیر باقری عزیز همینطور الکی لایکت کنیم
ولی جدا از شوخی همون روش قبلی خیلی بهتر هستش...
* صورت می گرفت
نه بابا این حرفا چیه؟ حالا بلفرض مثال اگر هم صورت بگیره روی این مورد مطمئنا تاثیر نخواهد داشت
همون روش قبلیو بزاری بهتره...
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]خدا رو شکر تموم شد:oops:
ولی امروز 150 تا لایک بدست اوردم و اگر دوستان لطف کنن 7 تای دیگه لایکم کنند میشم 1000 تا :lol:
و اینکه شما خیلی زرنگی امیر باقری عزیز:) همینطور الکی لایکت کنیم:lol:
ولی جدا از شوخی همون روش قبلی خیلی بهتر هستش...:roll:[/div][/quote]
تقلب صورت می گرفت
[/div][/quote]
نه بابا این حرفا چیه؟ حالا بلفرض مثال اگر هم صورت بگیره روی این مورد مطمئنا تاثیر نخواهد داشت:roll:
همون روش قبلیو بزاری بهتره...:)
ضد مولتی برای کسایی که جنبه ندارند
اینطوریه که من تو ی پست اسم سارگن و تو یه پست اسم معین و هر کی میخواد رای بده پست را لایک می کنه هر 1 لایک 1 رای محسوب می شود
زرنگی اینجوری لایک ها برا تو میره آقا جان من
خیر لایک الکی بزنیم برای اوشون
شما شرکت نکن کسی مجبورت نکرده
عجب
[quote][div][b]بوشهریا[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]بوشهریا[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]ضد مولتی برای کسایی که جنبه ندارند
اینطوریه که من تو ی پست اسم سارگن و تو یه پست اسم معین و هر کی میخواد رای بده پست را لایک می کنه هر 1 لایک 1 رای محسوب می شود[/div][/quote]
زرنگی اینجوری لایک ها برا تو میره آقا جان من:evil::evil::evil::evil:[/div][/quote]
شما از این ناراحتی که نمیتونی مولتی بزنی [/div][/quote]
خیر لایک الکی بزنیم برای اوشون[/div][/quote]
شما شرکت نکن کسی مجبورت نکرده :evil:
عـــآقــــا اصلا من یک پیشنهاد دارم:
هر شخصی که میخواد به فینالیست ها رای بده اسم اون شخصو بنویسه توی یک پست...
اینطوری هم صورت نمیگیره تـقلب احتمالی
در ضمن بقیه دوستان هم دیگه اسپم ندن و عدم بزنن نوشته هاشون رو ...
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]عـــآقــــا اصلا من یک پیشنهاد دارم:
هر شخصی که میخواد به فینالیست ها رای بده اسم اون شخصو بنویسه توی یک پست...
اینطوری هم صورت نمیگیره تـقلب احتمالی:roll:
در ضمن بقیه دوستان هم دیگه اسپم ندن و عدم بزنن نوشته هاشون رو ...[/div][/quote]
تو مگه نرفتی بخوابی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.