ضد مولتی برای کسایی که جنبه ندارند
اینطوریه که من تو ی پست اسم سارگن و تو یه پست اسم معین و هر کی میخواد رای بده پست را لایک می کنه هر 1 لایک 1 رای محسوب می شود تا فردا ساعت 7 ادامه خواهد داشت
این مطلب در 1393/02/24 23:00:38 نوشته شده است و در 1393/02/24 23:07:46 ویرایش شده است .
عجب
اینطوریه که من تو ی پست اسم سارگن و تو یه پست اسم معین و هر کی میخواد رای بده پست را لایک می کنه هر 1 لایک 1 رای محسوب می شود
[b]تا فردا ساعت 7 ادامه خواهد داشت [/b]
اینطوریه که من تو ی پست اسم سارگن و تو یه پست اسم معین و هر کی میخواد رای بده پست را لایک می کنه هر 1 لایک 1 رای محسوب می شود
یکیش
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]ضد مولتی برای کسایی که جنبه ندارند
اینطوریه که من تو ی پست اسم سارگن و تو یه پست اسم معین و هر کی میخواد رای بده پست را لایک می کنه هر 1 لایک 1 رای محسوب می شود[/div][/quote]
یکیش
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]ضد مولتی برای کسایی که جنبه ندارند
اینطوریه که من تو ی پست اسم سارگن و تو یه پست اسم معین و هر کی میخواد رای بده پست را لایک می کنه هر 1 لایک 1 رای محسوب می شود[/div][/quote]
یکیش [/div][/quote]
چی یکیش
خدا رو شکر تموم شد
ولی امروز 150 تا لایک بدست اوردم و اگر دوستان لطف کنن 7 تای دیگه لایکم کنند میشم 1000 تا
و اینکه شما خیلی زرنگی امیر باقری عزیز همینطور الکی لایکت کنیم
ولی جدا از شوخی همون روش قبلی خیلی بهتر هستش...
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
خدا رو شکر تموم شد:oops:
ولی امروز 150 تا لایک بدست اوردم و اگر دوستان لطف کنن 7 تای دیگه لایکم کنند میشم 1000 تا :lol:
و اینکه شما خیلی زرنگی امیر باقری عزیز:) همینطور الکی لایکت کنیم:lol:
ولی جدا از شوخی همون روش قبلی خیلی بهتر هستش...:roll:
[quote][div][b]بوشهریا[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]ضد مولتی برای کسایی که جنبه ندارند
زرنگی اینجوری لایک ها برا تو میره آقا جان من:evil::evil::evil::evil:[/div][/quote]
چیه حسودیت میشه
زرنگی اینجوری لایک ها برا تو میره آقا جان من
هر کی برنده شه 50 لایک میخوره
این همه زحمت لایک نمی خواد
بعدشم برا ضد * زدم
عجب
[quote][div][b]بوشهریا[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]ضد مولتی برای کسایی که جنبه ندارند
زرنگی اینجوری لایک ها برا تو میره آقا جان من[/div][/quote]
هر کی برنده شه 50 لایک میخوره
این همه زحمت لایک نمی خواد
بعدشم برا ضد تقلب زدم
خدا رو شکر تموم شد
ولی امروز 150 تا لایک بدست اوردم و اگر دوستان لطف کنن 7 تای دیگه لایکم کنند میشم 1000 تا
و اینکه شما خیلی زرنگی امیر باقری عزیز همینطور الکی لایکت کنیم
ولی جدا از شوخی همون روش قبلی خیلی بهتر هستش...
* صورت می گرفت
عجب
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]خدا رو شکر تموم شد:oops:
ولی امروز 150 تا لایک بدست اوردم و اگر دوستان لطف کنن 7 تای دیگه لایکم کنند میشم 1000 تا :lol:
و اینکه شما خیلی زرنگی امیر باقری عزیز:) همینطور الکی لایکت کنیم:lol:
ولی جدا از شوخی همون روش قبلی خیلی بهتر هستش...:roll:[/div][/quote]
تقلب صورت می گرفت
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.