سوال من اینجاست که کی اسپمره؟
جایی که ساغر یه تاپیک رو با اسنایپ هد شات میکنه اسپمر نیست واقعا چه کسی میتواند اسپمر باشه؟؟؟
پشت سر مرده صحبت نکن
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]سوال من اینجاست که کی اسپمره؟:roll: :|
جایی که ساغر یه تاپیک رو با اسنایپ هد شات میکنه اسپمر نیست واقعا چه کسی میتواند اسپمر باشه؟؟؟:|[/div][/quote]
پشت سر مرده صحبت نکن :D
جایی که ساغر یه تاپیک رو با اسنایپ هد شات میکنه اسپمر نیست واقعا چه کسی میتواند اسپمر باشه؟؟؟
پشت سر مرده صحبت نکن
مرده مگه؟
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]سوال من اینجاست که کی اسپمره؟:roll: :|
جایی که ساغر یه تاپیک رو با اسنایپ هد شات میکنه اسپمر نیست واقعا چه کسی میتواند اسپمر باشه؟؟؟:|[/div][/quote]
پشت سر مرده صحبت نکن :D[/div][/quote]
مرده مگه؟:o
پشت سر مرده صحبت نکن
مرده مگه؟
نگو اینطور بچه هول کرد
وقتی آدم از خاکـــــــــــــه
تعجبی نداره که
کرم داشته باشه
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]سوال من اینجاست که کی اسپمره؟:roll: :|
پشت سر مرده صحبت نکن :D[/div][/quote]
مرده مگه؟:o[/div][/quote]
نگو اینطور بچه هول کرد:)
داداش تو به فرمول نیاز نداری
از من میپرسیدی بهت میگفتم
خب نظرت چیه ؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]matot021[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]یعنی من اسپمرم خوشمله؟;):lol:[/div][/quote]
داداش تو به فرمول نیاز نداری
از من میپرسیدی بهت میگفتم[/div][/quote]
خب نظرت چیه ؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.