شدم 333.5
خدارو شکر صدو خورده ای فاصلشه حالا ببینم کی میخواد بگه من اسپم میدم
اصلیش روش دوم هست
زنده بادمدیر انجمن با غیرت
زنده بادکارشناس با تجربه
زنده بادمدیر انجمن2 همیشه آنلاین
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]شدم 333.5 :lol:
خدارو شکر صدو خورده ای فاصلشه حالا ببینم کی میخواد بگه من اسپم میدم :roll:[/div][/quote]
اصلیش روش دوم هست
سوال من اینجاست که کی اسپمره؟
جایی که ساغر یه تاپیک رو با اسنایپ هد شات میکنه اسپمر نیست واقعا چه کسی میتواند اسپمر باشه؟؟؟
اگر کسی اسپم بده بنابراین نباید زیاد لایک داشته باشه این فرمول جوری طراحی کردم که هر دو طرف مساوی در بیان
و اگر کمتر باشه یا بیشتر مشخص بشه
زنده بادکارشناس با تجربه
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]سوال من اینجاست که کی اسپمره؟:roll: :|
جایی که ساغر یه تاپیک رو با اسنایپ هد شات میکنه اسپمر نیست واقعا چه کسی میتواند اسپمر باشه؟؟؟:|[/div][/quote]
اگر کسی اسپم بده بنابراین نباید زیاد لایک داشته باشه این فرمول جوری طراحی کردم که هر دو طرف مساوی در بیان
بنده فول اسپمر شناخته شدم و از همین جا چهار گوشه ی مانیتورو میبوسم و انجمن رو ترک میکنم تا مدیر محترم راخت تر باشه با تشکر
ولی matato به گردنم تو انیشتن هستیا
Ƙєηѕнι
بنده فول اسپمر شناخته شدم و از همین جا چهار گوشه ی مانیتورو میبوسم و انجمن رو ترک میکنم تا مدیر محترم راخت تر باشه با تشکر:lol:
ولی matato به گردنم تو انیشتن هستیا :lol:
جایی که ساغر یه تاپیک رو با اسنایپ هد شات میکنه اسپمر نیست واقعا چه کسی میتواند اسپمر باشه؟؟؟
فرمولت اشتباهه چون ما اسپم ها رو بیشتر میلایکیم.
[quote][div][b]matot021[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]سوال من اینجاست که کی اسپمره؟:roll: :|
جایی که ساغر یه تاپیک رو با اسنایپ هد شات میکنه اسپمر نیست واقعا چه کسی میتواند اسپمر باشه؟؟؟:|[/div][/quote]
و اگر کمتر باشه یا بیشتر مشخص بشه[/div][/quote]
فرمولت اشتباهه چون ما اسپم ها رو بیشتر میلایکیم.:mrgreen:
فرمولت اشتباهه چون ما اسپم ها رو بیشتر میلایکیم.
اگر بیشتر بلایکیت یعنی بیشتر علاقه دارید
این یعنی شما اسپمر نیستید
زنده بادکارشناس با تجربه
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]matot021[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]سوال من اینجاست که کی اسپمره؟:roll: :|
و اگر کمتر باشه یا بیشتر مشخص بشه[/div][/quote]
فرمولت اشتباهه چون ما اسپم ها رو بیشتر میلایکیم.:mrgreen:[/div][/quote]
اگر بیشتر بلایکیت یعنی بیشتر علاقه دارید
این یعنی شما اسپمر نیستید
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.