13471381
sir lanslat
13471381
a...m...a
اگه میشد برا تمدن هم سکه میزاشتن که یکم بزنیم تا بتونیم شهر بزنیم
معبد به این خوبی سکه میخوایم چیکار
اخه شما 20 روز 20 روز شهر میزنی ما که هر روز میزنیم نمیتونیم اینقدر صب کنیم
مگر مجبوری اینقدر بزنی هرچی کمتر درد سرش کمتردوتا کافیه اگه نیاز داشتی بکنش 4 تا خودم 3تا بیش ترنمیزنم آخرین باری که ازاین کارا کردم هرروز یه درد سری داشتم
درسته هر چی تعداد شهرها کمتر باشه دردسر رسیدگی بهشون کمتره
ولی وقتی پای جایزه های اصلی بازی میاد وسط فک نکنم بتونی با این تعداد شهر از جایزه دفاع کنی
تعداد شهر زیاد یه مزیت دیگه هم داره میتونی شهراتو تو جای جای نقشه بسازی که تعداد اردوگاه بیشتری بتونی بزنی
بعضی ها هم از شهرهاشون به عنوان مزرعه استفاده میکنن
پیر شدیم ولی بزرگ نـــه
[quote][div][b]13471381[/b][/div][div][quote][div][b]sir lanslat[/b][/div][div][quote][div][b]13471381[/b][/div][div][quote][div][b]a...m...a[/b][/div][div]اگه میشد برا تمدن هم سکه میزاشتن که یکم بزنیم تا بتونیم شهر بزنیم[/div][/quote]
معبد به این خوبی سکه میخوایم چیکار[/div][/quote]
اخه شما 20 روز 20 روز شهر میزنی ما که هر روز میزنیم نمیتونیم اینقدر صب کنیم[/div][/quote]
مگر مجبوری اینقدر بزنی هرچی کمتر درد سرش کمتردوتا کافیه اگه نیاز داشتی بکنش 4 تا خودم 3تا بیش ترنمیزنم آخرین باری که ازاین کارا کردم هرروز یه درد سری داشتم[/div][/quote]
درسته هر چی تعداد شهرها کمتر باشه دردسر رسیدگی بهشون کمتره
ولی وقتی پای جایزه های اصلی بازی میاد وسط فک نکنم بتونی با این تعداد شهر از جایزه دفاع کنی
تعداد شهر زیاد یه مزیت دیگه هم داره میتونی شهراتو تو جای جای نقشه بسازی که تعداد اردوگاه بیشتری بتونی بزنی
بعضی ها هم از شهرهاشون به عنوان مزرعه استفاده میکنن