دوستان سلام من 42 سالمه و تقریبا هشت ساله انلاین بازم الآن هم دو تا پسرام در حال بازی با شما عزیزان هستن بزر گترین ایراد به این بازی نبودن قاضیه عادله یکی از دوستان کوچولو در چندین پیام شروع کرد به توهین به ناموس و زن وزندگی من که من هیچی نگفتم و به مولتی هانتر گزارشش رو ندادم فقط در یک پیام نوشتم پدر و مادرت نتونستن تربیتت کنن من درستت میکنم و تربیت رو بهت یاد میدم و گفتم اگر تو به این راحتی به دیگران فحش زن و بجه میدی قطعا فردای روزگار معتاد و کراکی تو گوشه خیابونها رها میشی خلاصه به خاطر این پیام بازی من را مسدود کردن واین همان ضعف بزرگ بازیه در اسراییل که یک کشور غاصب و فاشیست و دیکتاتوریه اونجا هم فکر کنم قبلا از اجرای حکم لااقل پای حرف هر دو طرف میشینن که متاسفانه گردانندگان این بازی که احتمالا افراد کم سوادی هستن نمیدانم به چه علت این حق را از متن سلب کردن الته من این پیامها را سیو کردم و از طریق مراجع ذیصلاح وزارت ارشاد در حال پیگیری هستم و در آخر امیدوارم با این قضاوت های نا عادلانه سرنوشت این بازی به سرنوشت تترااوین فارسی در ایرن نینجامه که اون هم من در ریز تمام اتفاقاتش هستم یکی از دلایل مسدود شدنش اعتراض خوانواده ها منجمله خودم به وزارت ارشاد بود ببخشیو وقتتون رو گرفتم در ضمن دوستان عزیز به هم فحاشی نکنین شما فکر کنید وقتی به ناموس من هتاکی میشد همان نامه را دو تا پسر من هم میخوندن حالا شما خودتون رو بگذارید جای من
rad36یه جوری حرف میزنی انگار یکی از تصمیم گیرندگان بازی هستی ولی در هر صورت ممنون از پست خوبت "ما میگیم هر چند که قبلا هم بارها گفتیم ولی هیچکس اهمییت نداد : اولین ایراد اینه که قسمت بازی افکار در سمت راست باید عین مشخصات دهکده در سمت چپ اوتو هید باشه خیلی تو مخه . دومین ایراد که خیلی اساسیه شما امکان ساخت از یک مورد را در صف ساخت نداری مثلا دو تا قصر یا دو تا شهرداری رو نمیتوانی پشت سر هم در صف ساخت قرار بدی آدم شاخ در میاره . سومین ایراد که خیلی خیلی مهمه و در تمام بازی های آنلاین جهان رعایت میشه شما در 6 موقع و به دلایل مختلف نیاز پیدا میکنی یکی از ساختمانهای خود را تخریب کنی که این جا خبری از این گذینه مفید نیست و مجبوری خودت به خودت با منجنیق حمله کنی که خیلی مسخره اس و چهارمین که اصلا از نبودنش آدم هنگ میکنه گذینه در انتظار ساخت میباشد که توضیح میدم مثلا شما میخوای قصر بسازی ولی منابع کافی نداری و منابع شما یک ساعت دیگه آماده میشه شبم هست میخوای بری بخوابی یا کار واجب داری میخوای بری : 2تا سکه به قسمت انتظار ساخت میدی خود * وقتی منابع شما کامل شد شروع به ساخت میکنه در تمام بازی های آنلاین جهان تا 5 گذینه را میتوانی در قسمت انتظار ساخت فعال کنی . تمام . ولی کلا چون بازی وطنیه خوبه و قابل تقدیر
تواگربازی کنی ومثل من باتجربه بشی میفهمی اینا چقدر خوبن