دادا داستانات در حد انجمن خوبه. بدی داستان هایه انجمن اینه که همه در سطح مبتدی و حداکثر در سطح متوسط مینویسن داستان خطی هست بجز یه داستان که خوندم یادم نمیاد از اتفاقات ساده رد میشین توصیف ضعیفه من قصد دارم بعد امتحانان( چون از فردا نیستم)
یه داستان بنوسیم که در حد 150-200 صفحه ای برا انجمن ببینم چی میشه
این مطلب در 1393/02/09 17:18:00 نوشته شده است و در 1393/02/09 17:18:08 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
دادا داستانات در حد انجمن خوبه. بدی داستان هایه انجمن اینه که همه در سطح مبتدی و حداکثر در سطح متوسط مینویسن داستان خطی هست بجز یه داستان که خوندم یادم نمیاد از اتفاقات ساده رد میشین توصیف ضعیفه من قصد دارم بعد امتحانان( چون از فردا نیستم)
یه داستان بنوسیم که در حد 150-200 صفحه ای برا انجمن ببینم چی میشه;)
داداش بنویس باید بنویسی..
بچه ها میگن بنویس یعنی باید بنویسی
این مطلب در 1393/02/09 17:21:42 نوشته شده است و در 1393/02/09 17:26:21 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]درسته ولی اگه هر کی نارا حته نمی نویسم [/div][/quote]
داداش بنویس باید بنویسی..:twisted:
بچه ها میگن بنویس یعنی باید بنویسی:twisted:
ممد رو کاغذ؟
اینجا شکلک درست حسابی هم نداره که بشه داستان خوب نوشت.تاثیر یه شکلک به موقع از صد تا دیالوگو فضا سازی و... بیشتره.
بعد خرداد با بچه ها میشینیم مث بیکارا فقد داستان مینویسیم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]دادا داستانات در حد انجمن خوبه. بدی داستان هایه انجمن اینه که همه در سطح مبتدی و حداکثر در سطح متوسط مینویسن داستان خطی هست بجز یه داستان که خوندم یادم نمیاد از اتفاقات ساده رد میشین توصیف ضعیفه من قصد دارم بعد امتحانان( چون از فردا نیستم)
یه داستان بنوسیم که در حد 150-200 صفحه ای برا انجمن ببینم چی میشه;)[/div][/quote]
ممد رو کاغذ؟:mrgreen:
اینجا شکلک درست حسابی هم نداره که بشه داستان خوب نوشت.تاثیر یه شکلک به موقع از صد تا دیالوگو فضا سازی و... بیشتره.
بعد خرداد با بچه ها میشینیم مث بیکارا فقد داستان مینویسیم:mrgreen:
ممد رو کاغذ؟
نه تو انجمن میزنم تاپیک نقدش ر و هم جدا میزنم
2 تا سیزن(فصل) میزنم هر کدوم هم 14 قسمت هست هر قسمت هم 50-60 خط یا بیشتر
شایدم تو ورد زدم زدم برا دانلود
این مطلب در 1393/02/09 17:27:20 نوشته شده است و در 1393/02/09 17:27:32 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]دادا داستانات در حد انجمن خوبه. بدی داستان هایه انجمن اینه که همه در سطح مبتدی و حداکثر در سطح متوسط مینویسن داستان خطی هست بجز یه داستان که خوندم یادم نمیاد از اتفاقات ساده رد میشین توصیف ضعیفه من قصد دارم بعد امتحانان( چون از فردا نیستم)
یه داستان بنوسیم که در حد 150-200 صفحه ای برا انجمن ببینم چی میشه;)[/div][/quote]
بعد خرداد با بچه ها میشینیم مث بیکارا فقد داستان مینویسیم:mrgreen:[/div][/quote]
ممد رو کاغذ؟
فک نمی کنم بتونی این همرو بنویسی.
من خودم نشستم یه 4_5 فصل از هری پاتر 8 رو نوشتم اتفاقا خوب هم در اومده بود برو بچه داستان نویس خوششون اومده بود.
دیگه دستام جون نداشت
تو مدرسه هم داشتم مینوشتم.خونه با ورد تو مدرسه با کاغذ.کار سختیه.آدم باید مغزش خیلی کار کنه
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]دادا داستانات در حد انجمن خوبه. بدی داستان هایه انجمن اینه که همه در سطح مبتدی و حداکثر در سطح متوسط مینویسن داستان خطی هست بجز یه داستان که خوندم یادم نمیاد از اتفاقات ساده رد میشین توصیف ضعیفه من قصد دارم بعد امتحانان( چون از فردا نیستم)
بعد خرداد با بچه ها میشینیم مث بیکارا فقد داستان مینویسیم:mrgreen:[/div][/quote]
شایدم تو ورد زدم زدم برا دانلود[/div][/quote]
فک نمی کنم بتونی این همرو بنویسی.
من خودم نشستم یه 4_5 فصل از هری پاتر 8 رو نوشتم اتفاقا خوب هم در اومده بود برو بچه داستان نویس خوششون اومده بود.
دیگه دستام جون نداشت :mrgreen:
تو مدرسه هم داشتم مینوشتم.خونه با ورد تو مدرسه با کاغذ.کار سختیه.آدم باید مغزش خیلی کار کنه :oops:
داداش فقط به یک شرط داستان های بعدی رو می نویسم تا ساعت 12 نصف شب تو نظر سنجی که گذاشتم اگه ادامه داستان نویسی بیشتر شد داستان ها رو ادامه می دم اگه قطع داستان نویسی بیشتر رای اورد داستان ها رو قطع می کنم
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
داداش فقط به یک شرط داستان های بعدی رو می نویسم تا ساعت 12 نصف شب تو نظر سنجی که گذاشتم اگه ادامه داستان نویسی بیشتر شد داستان ها رو ادامه می دم اگه قطع داستان نویسی بیشتر رای اورد داستان ها رو قطع می کنم
شما که میخوای نظرسنجی بزاری که بنویسی یا نه،ننویسی بهتره.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]داداش فقط به یک شرط داستان های بعدی رو می نویسم تا ساعت 12 نصف شب تو نظر سنجی که گذاشتم اگه ادامه داستان نویسی بیشتر شد داستان ها رو ادامه می دم اگه قطع داستان نویسی بیشتر رای اورد داستان ها رو قطع می کنم [/div][/quote]
شما که میخوای نظرسنجی بزاری که بنویسی یا نه،ننویسی بهتره.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.