[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]cernel[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]cernel[/b][/div][div]گروبز جان به ترکی بگو تا مزش بیشتر باشه![/div][/quote]
داداش من بودم داشتم حمایت میکردم
اره کاملا طبیعی ؟[/div][/quote]
حمایت نبود با تعجب بود و حالت مسخره!
[/
اره :lol:
موافقم کاملا طبیعی [/div][/quote]
دوبار بنویس !
[quote][div][b]cernel[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]cernel[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]cernel[/b][/div][div]گروبز جان به ترکی بگو تا مزش بیشتر باشه![/div][/quote]
داداش من بودم داشتم حمایت میکردم
اره کاملا طبیعی ؟[/div][/quote]
حمایت نبود با تعجب بود و حالت مسخره!
[/
اره :lol:
موافقم کاملا طبیعی [/div][/quote]
دوبار بنویس !
[/div][/quote]
من نفهمیدم درهم برهم بود؟
[quote][div][b]cernel[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div]یک گزارش برات بنویسم حال کنی:lol: :lol: :lol::mrgreen:[/div][/quote]
باکی بودی؟!!!؟[/div][/quote]
شما تو این امر هم عادت میکنی
باید یه زن ومرد پیدا کرد یه عملیاتی رخ میده جمعیت بالا میره به همین سادگی
داداش شما همونی که اومدی گنده حرف زد ی و بینگو گذ اشت تو کاست نیستی به بینگو نگفتی نمیای تو انمن؟
در ضمن یکم با تربیت باش
ساکت باش وگرن این دفعه من میذارم تو کاست .اینجا عمومی متعلق به کسی نیست.ok????
هست مال بابامه
یکی اومد یه حرف زد باز این خود شیرین ها اومدن وسط آخه به تو چه
اینم مدرک مدیر جون تو نقل گول از این اقا بخون
این مطلب در 1391/10/23 18:52:41 نوشته شده است و در 1391/10/23 18:53:02 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div][quote][div][b]ahmadreza mostajeran[/b][/div][div]سلام چه جوری باید جمعیتم رو افزایش بدم؟[/div][/quote]
باید یه زن ومرد پیدا کرد یه عملیاتی رخ میده جمعیت بالا میره به همین سادگی :lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
داداش شما همونی که اومدی گنده حرف زد ی و بینگو گذ اشت تو کاست نیستی به بینگو نگفتی نمیای تو انمن؟
در ضمن یکم با تربیت باش[/div][/quote]
ساکت باش وگرن این دفعه من میذارم تو کاست .اینجا عمومی متعلق به کسی نیست.ok????[/div][/quote]
هست مال بابامه[/div][/quote]
یکی اومد یه حرف زد باز این خود شیرین ها اومدن وسط آخه به تو چه:lol: :lol: :lol:[/div][/quote]
اینم مدرک مدیر جون تو نقل گول از این اقا بخون
شما با ارتقاء هر ساختمان به میزان مشخصی به جمعیت شما اضافه میشه با ارتقا سطح های بالاتر این میزان افزایش پیدا میکنه !
در ابتدای بازی سمت چپ پایین میزان گندم خور رو نشون میده که به دلیل نبودن نیروی نظامی در سطح جمعیت شما نشون داده میشه که با ساخت نیروی نظامی دچار یه سری سر در گمی میشه اون گندم خور هست و به جمعیت شما هیچ گونه ارتباطی نداره !
یه روز خوب میاد !
در انتظار نامه دوستان قدیم !
آنقدر سکوت کردیم که همه گفتند حرف حق جواب ندارد !
سلام دوست عزیز
شما با ارتقاء هر ساختمان به میزان مشخصی به جمعیت شما اضافه میشه با ارتقا سطح های بالاتر این میزان افزایش پیدا میکنه !
در ابتدای بازی سمت چپ پایین میزان گندم خور رو نشون میده که به دلیل نبودن نیروی نظامی در سطح جمعیت شما نشون داده میشه که با ساخت نیروی نظامی دچار یه سری سر در گمی میشه اون گندم خور هست و به جمعیت شما هیچ گونه ارتباطی نداره !
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.