بابا دوست ایشون به شما فش درجه 100داده بود شما گزارش دادی اکانت رو بستن و بعد با ایشون بهستون شد ایشون گفت دیگه نمیاد تو انجمن؟
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]فکر نکنم.من تاحالا اسم ایشونو نشنیدم.و ندیدم.:mrgreen:[/div][/quote]
بابا دوست ایشون به شما فش درجه 100داده بود شما گزارش دادی اکانت رو بستن و بعد با ایشون بهستون شد ایشون گفت دیگه نمیاد تو انجمن؟
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]cernel[/b][/div][div]گروبز جان به ترکی بگو تا مزش بیشتر باشه![/div][/quote]
داداش من بودم داشتم حمایت میکردم
اره کاملا طبیعی ؟[/div][/quote]
حمایت نبود با تعجب بود و حالت مسخره!
باید یه زن ومرد پیدا کرد یه عملیاتی رخ میده جمعیت بالا میره به همین سادگی
داداش شما همونی که اومدی گنده حرف زد ی و بینگو گذ اشت تو کاست نیستی به بینگو نگفتی نمیای تو انمن؟
در ضمن یکم با تربیت باش
ساکت باش وگرن این دفعه من میذارم تو کاست .اینجا عمومی متعلق به کسی نیست.ok????
هست مال بابامه
یکی اومد یه حرف زد باز این خود شیرین ها اومدن وسط آخه به تو چه
به من هرچی داداش
[quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div][quote][div][b]ahmadreza mostajeran[/b][/div][div]سلام چه جوری باید جمعیتم رو افزایش بدم؟[/div][/quote]
باید یه زن ومرد پیدا کرد یه عملیاتی رخ میده جمعیت بالا میره به همین سادگی :lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
داداش شما همونی که اومدی گنده حرف زد ی و بینگو گذ اشت تو کاست نیستی به بینگو نگفتی نمیای تو انمن؟
در ضمن یکم با تربیت باش[/div][/quote]
ساکت باش وگرن این دفعه من میذارم تو کاست .اینجا عمومی متعلق به کسی نیست.ok????[/div][/quote]
هست مال بابامه[/div][/quote]
یکی اومد یه حرف زد باز این خود شیرین ها اومدن وسط آخه به تو چه:lol: :lol: :lol:[/div][/quote]
به من هرچی داداش
این مطلب در 1391/10/23 18:42:01 نوشته شده است و در 1391/10/23 18:42:14 ویرایش شده است .
[quote][div][b]cernel[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]cernel[/b][/div][div]گروبز جان به ترکی بگو تا مزش بیشتر باشه![/div][/quote]
داداش من بودم داشتم حمایت میکردم
اره کاملا طبیعی ؟[/div][/quote]
حمایت نبود با تعجب بود و حالت مسخره!
[/
اره :lol:
موافقم کاملا طبیعی
باید یه زن ومرد پیدا کرد یه عملیاتی رخ میده جمعیت بالا میره به همین سادگی
در ضمن یکم با تربیت باش
ساکت باش وگرن این دفعه من میذارم تو کاست .اینجا عمومی متعلق به کسی نیست.ok????
هست مال بابامه
یکی اومد یه حرف زد باز این خود شیرین ها اومدن وسط آخه به تو چه
به من هرچی داداش
برو دنبل کارت
نمیرم گفتم که اینجا مالا بابامه
[quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div][quote][div][b]ahmadreza mostajeran[/b][/div][div]سلام چه جوری باید جمعیتم رو افزایش بدم؟[/div][/quote]
باید یه زن ومرد پیدا کرد یه عملیاتی رخ میده جمعیت بالا میره به همین سادگی :lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
در ضمن یکم با تربیت باش[/div][/quote]
ساکت باش وگرن این دفعه من میذارم تو کاست .اینجا عمومی متعلق به کسی نیست.ok????[/div][/quote]
هست مال بابامه[/div][/quote]
یکی اومد یه حرف زد باز این خود شیرین ها اومدن وسط آخه به تو چه:lol: :lol: :lol:[/div][/quote]
به من هرچی داداش[/div][/quote]
برو دنبل کارت[/div][/quote]
نمیرم گفتم که اینجا مالا بابامه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.