دوستان بدون موضع گیری خواص میگم اگه حتی اتحاد رتبه 1 بزنه فقط یه تیم منسجم میخواد که از دستش در بیاره الان علی رضا 3332 که بیشترین نیرویه سرورو رو داره به تنهایی میتونه کل شهر هایی که از شمال سیت سیتی مونده رو بده رو هوا ولی طبق چیزی که به من گفته فعلا نمیزنه.
کلا 0 کردن کار سختی نیست . فقط اکت میخواد و یه تیم منسجم
این رفیقمون چرت میگه علیزضا3332 داره میزنه
ما هم میدونیم بیشترین نیروی سرورو داره خواستی الان بگی مثلا باهاش رفیقی یا اینکه اگه شخص متعالی ایشون اراده بفرمایند کتیبه رو میگیره؟
کد پیام: 2352429
دادا نگفتی میزنی یا نه؟ حتما میترسی مولتی سرچشمه هستم بگی میزنم بریزم سرت نه؟ راحت باش زدی بزن نزدی نزن فقط سرمایه خودت به باد میره
-----------------------
دادا من نمیگم که شما دروغ مگید من فقط میگم ایشون به من اینجوری گفتن
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]saeid57[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]دوستان بدون موضع گیری خواص میگم اگه حتی اتحاد رتبه 1 بزنه فقط یه تیم منسجم میخواد که از دستش در بیاره الان علی رضا 3332 که بیشترین نیرویه سرورو رو داره به تنهایی میتونه کل شهر هایی که از شمال سیت سیتی مونده رو بده رو هوا ولی طبق چیزی که به من گفته فعلا نمیزنه.
کلا 0 کردن کار سختی نیست . فقط اکت میخواد و یه تیم منسجم[/div][/quote]
ما هم میدونیم بیشترین نیروی سرورو داره خواستی الان بگی مثلا باهاش رفیقی یا اینکه اگه شخص متعالی ایشون اراده بفرمایند کتیبه رو میگیره؟:|[/div][/quote]
دادا نگفتی میزنی یا نه؟ حتما میترسی مولتی سرچشمه هستم بگی میزنم بریزم سرت نه؟ راحت باش زدی بزن نزدی نزن فقط سرمایه خودت به باد میره
-----------------------
این دوستمون اینجا گفت نمیزنه . احتملا ترسیده بگه میزنمیم بریزیم سرش :lol:
[/div][/quote]
داداش صبر کن کد هاشو بزارن دوستان اینطوری بهتره فکر کنم:roll:[/div][/quote]
دادا من نمیگم که شما دروغ مگید من فقط میگم ایشون به من اینجوری گفتن;)
دوستان بدون موضع گیری خواص میگم اگه حتی اتحاد رتبه 1 بزنه فقط یه تیم منسجم میخواد که از دستش در بیاره الان علی رضا 3332 که بیشترین نیرویه سرورو رو داره به تنهایی میتونه کل شهر هایی که از شمال سیت سیتی مونده رو بده رو هوا ولی طبق چیزی که به من گفته فعلا نمیزنه.
کلا 0 کردن کار سختی نیست . فقط اکت میخواد و یه تیم منسجم
ما هم میدونیم بیشترین نیروی سرورو داره خواستی الان بگی مثلا باهاش رفیقی یا اینکه اگه شخص متعالی ایشون اراده بفرمایند کتیبه رو میگیره؟
عنوان : Re(6):مهم
ارسال شده توسط alireza3332 در 1393/02/06 23:36:37
کد پیام: 2352497
na baba man refigham bahashon age be khodam bashe ekantamam midam beheshon vali sab ekant alirezast hanoz tasmim nagerefte .
-----------------------------------------------------------------------------
عنوان : Re(5):مهم
ارسال شده توسط mickey.mouse در 1393/02/06 23:32:40
دادا نگفتی میزنی یا نه؟ حتما میترسی مولتی سرچشمه هستم بگی میزنم بریزم سرت نه؟ راحت باش زدی بزن نزدی نزن
این دوستمون اینجا گفت نمیزنه . احتملا ترسیده بگه میزنمیم بریزیم سرش
من میگم داره میزنه تو پیامشو کپی میکنی؟فازت چیه داداش؟
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]saeid57[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]دوستان بدون موضع گیری خواص میگم اگه حتی اتحاد رتبه 1 بزنه فقط یه تیم منسجم میخواد که از دستش در بیاره الان علی رضا 3332 که بیشترین نیرویه سرورو رو داره به تنهایی میتونه کل شهر هایی که از شمال سیت سیتی مونده رو بده رو هوا ولی طبق چیزی که به من گفته فعلا نمیزنه.
کلا 0 کردن کار سختی نیست . فقط اکت میخواد و یه تیم منسجم[/div][/quote]
ما هم میدونیم بیشترین نیروی سرورو داره خواستی الان بگی مثلا باهاش رفیقی یا اینکه اگه شخص متعالی ایشون اراده بفرمایند کتیبه رو میگیره؟:|[/div][/quote]
عنوان : Re(6):مهم
ارسال شده توسط alireza3332 در 1393/02/06 23:36:37
کد پیام: 2352497
na baba man refigham bahashon age be khodam bashe ekantamam midam beheshon vali sab ekant alirezast hanoz tasmim nagerefte .
-----------------------------------------------------------------------------
عنوان : Re(5):مهم
ارسال شده توسط mickey.mouse در 1393/02/06 23:32:40
دادا نگفتی میزنی یا نه؟ حتما میترسی مولتی سرچشمه هستم بگی میزنم بریزم سرت نه؟ راحت باش زدی بزن نزدی نزن
این دوستمون اینجا گفت نمیزنه . احتملا ترسیده بگه میزنمیم بریزیم سرش :lol:[/div][/quote]
من میگم داره میزنه تو پیامشو کپی میکنی؟فازت چیه داداش؟:|
دوستان در کل اگه یکم منطقی فکر کنیم و ... میفهمیم که بزرگای سرور که بالای 5 میلیون نیرو دارن هنوز نزدن پس راحت میشه گفت ارشیو کتیه 10% هساش و از دست دادنش 90% برای اتحاد سلحشوران ن اتحاده دیگه ای
دوستان در کل اگه یکم منطقی فکر کنیم و ... میفهمیم که بزرگای سرور که بالای 5 میلیون نیرو دارن هنوز نزدن پس راحت میشه گفت ارشیو کتیه 10% هساش و از دست دادنش 90% برای اتحاد سلحشوران ن اتحاده دیگه ای:!:
اره خیلی نیرو زیاد داره برو شهر 2 ایشون رو ببین
همه دارن میزنن مطمئن باش
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]aboali[/b][/div][div]parse bozorg این بازیکنم نیروهاش باید خیلی باشه ;)[/div][/quote]
اره خیلی نیرو زیاد داره:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: برو شهر 2 ایشون رو ببین:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
همه دارن میزنن مطمئن باش
خیلی نیرو داره؟
نمیگم کم داره ولی مطمئن باش خیلی هم نداره.
اون از نظر نیرو فوقش نفر 30-40 سرور باشه بالاتر نیست.مطمئن باش
اون تنها هنرش اینه شهراشو فول کنه
این مطلب در 1393/02/07 17:47:12 نوشته شده است و در 1393/02/07 17:53:10 ویرایش شده است .
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]aboali[/b][/div][div]parse bozorg این بازیکنم نیروهاش باید خیلی باشه ;)[/div][/quote]
خیلی نیرو داره؟:lol:
نمیگم کم داره ولی مطمئن باش خیلی هم نداره.
اون از نظر نیرو فوقش نفر 30-40 سرور باشه بالاتر نیست.مطمئن باش
اون تنها هنرش اینه شهراشو فول کنه:lol:
اقا فکر کنم شهر کتیبه ور پیدا کردم
یعنی این همر هایی که خور تو دیوار این همه دف بجز شهر کتیبه میتونه کجا باشه
راست میگی داداش ولی دیگه کتیبه ای نیست همون روز اول زدن دیگه کتیبه از دستمون رفت الانم حمله کردن بی فایده هست
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]اقا فکر کنم شهر کتیبه ور پیدا کردم:|
یعنی این همر هایی که خور تو دیوار این همه دف بجز شهر کتیبه میتونه کجا باشه:lol:[/div][/quote]
:lol: راست میگی داداش ولی دیگه کتیبه ای نیست همون روز اول زدن دیگه کتیبه از دستمون رفت الانم حمله کردن بی فایده هست
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.