کتیبه مال گارد جاویدان هستش من بهتون قول میدم میزننش
همین که ما بی سروصدا زدیمش خیلی مهمه
همین که مثل یه سری از دوستان اکانت ندزدیدیم(تیم عشقی:lolمولتی نداشتیم 2 هزار تا(اقای ... خان استاد بزرگ و تیمشون یا همون علیرضا3332) و همین که بدون پول خرج کردن زدیمش خیلی مهمه
همین که ادعای این افراد کم شد خیلی مهمه
ما تلاشمونو برای ارشیو میکنیم ولی تا الان هم کار بزرگی انجام دادیم هیچی ازمون کم نمیشه
شما درست میگی دوست عزیز اگه بزننم چیزی از ارزشاتون کم نمیشه ولی اگه ببرنش دیگه شما نمیتونید بگیرین نیروهاتون تموم میشه باید خیلی حرفه ای کار کنید که اگر ببرنش باز شما بتونید بگیریدش
دوست عزیز در جریان نیستیا.اگه رستاخیز یا گارد جاویدان بزنن دیگه نمیشه پسش گرفت
ما خودمون بر این مساله واقفیم
تمام سعیمونو میکنیم نزنن
[quote][div][b]aboali[/b][/div][div][quote][div][b]saeid57[/b][/div][div][quote][div][b]aboali[/b][/div][div]کتیبه مال گارد جاویدان هستش من بهتون قول میدم میزننش[/div][/quote]
همین که ما بی سروصدا زدیمش خیلی مهمه
همین که مثل یه سری از دوستان اکانت ندزدیدیم(تیم عشقی:lol:)مولتی نداشتیم 2 هزار تا(اقای ... خان استاد بزرگ و تیمشون یا همون علیرضا3332) و همین که بدون پول خرج کردن زدیمش خیلی مهمه
همین که ادعای این افراد کم شد خیلی مهمه
ما تلاشمونو برای ارشیو میکنیم ولی تا الان هم کار بزرگی انجام دادیم هیچی ازمون کم نمیشه:)
[/div][/quote]
شما درست میگی دوست عزیز اگه بزننم چیزی از ارزشاتون کم نمیشه ولی اگه ببرنش دیگه شما نمیتونید بگیرین نیروهاتون تموم میشه باید خیلی حرفه ای کار کنید که اگر ببرنش باز شما بتونید بگیریدش;)[/div][/quote]
دوست عزیز در جریان نیستیا.اگه رستاخیز یا گارد جاویدان بزنن دیگه نمیشه پسش گرفت
ما خودمون بر این مساله واقفیم:)
تمام سعیمونو میکنیم نزنن;)
آقا هر کی حقشه خوب بازی کرده وقت گذاشته مثل مرد بازی کرده آرشیو میکنه
این همه سر و صدا باسه چیه ؟
اصن شاید خودم با شوالیه هام کتیبه رو زدم تموم
کوروش00
اصن شاید خودم با شوالیه هام کتیبه رو زدم تموم :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
اصن شاید خودم با شوالیه هام کتیبه رو زدم تموم
علی خبر رسیده که گینگیز به پشتیبانی نارو زده و اندفعه در حمله هاشون قصد استفاده از منجنیق و دژکوب هم دارن
و پشتیبانی هاج و واج در بستر بیماری زمین گیر شده
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]mooos[/b][/div][div]آقا هر کی حقشه خوب بازی کرده وقت گذاشته مثل مرد بازی کرده آرشیو میکنه
اصن شاید خودم با شوالیه هام کتیبه رو زدم تموم :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
علی خبر رسیده که گینگیز به پشتیبانی نارو زده و اندفعه در حمله هاشون قصد استفاده از منجنیق و دژکوب هم دارن :D:lol:
و پشتیبانی هاج و واج در بستر بیماری زمین گیر شده :D:lol:
اگه هم نتونیم ارشیو نمیکنیم ولی نمیزاریم رستاخیز و گارد جاویدان بزنن.اگه dixon 0 شد میفرستیم واسه sarcheshmeh .
10 روز که میشه معطل کرد:
این مطلب در 1393/02/05 20:41:12 نوشته شده است و در 1393/02/05 20:46:53 ویرایش شده است .
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]oopfo[/b][/div][div]داره انتقال میده :shock:[/div][/quote]
اگه هم نتونیم ارشیو نمیکنیم ولی نمیزاریم رستاخیز و گارد جاویدان بزنن.اگه dixon 0 شد میفرستیم واسه sarcheshmeh .
10 روز که میشه معطل کرد:
10 روز که میشه معطل کرد:
خب پس به بچه ها بگم اول sarcheshmeh صفر کنن
خخخخخخخخ
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]oopfo[/b][/div][div]داره انتقال میده :shock:[/div][/quote]
10 روز که میشه معطل کرد:
[/div][/quote]
خب پس به بچه ها بگم اول sarcheshmeh صفر کنن:roll:
خخخخخخخخ:lol:
اوه اوه دارن از بیخ سلحشوران رو میزنن نفر 1 اتحاد اومد 2 از شهراش 4 تاش 0 شد دیکسون هم 7 شهرش 0 شده به نظر من اشتباه میکنه انتقال میده شانسش واسه کتیبه خیلی کم میشه
اوه اوه دارن از بیخ سلحشوران رو میزنن نفر 1 اتحاد اومد 2 از شهراش 4 تاش 0 شد دیکسون هم 7 شهرش 0 شده به نظر من اشتباه میکنه انتقال میده شانسش واسه کتیبه خیلی کم میشه
دیکسون 4 شهرش 0 شده چرا شایعه میپراکنی برادر؟
[quote][div][b]aboali[/b][/div][div]اوه اوه دارن از بیخ سلحشوران رو میزنن نفر 1 اتحاد اومد 2 از شهراش 4 تاش 0 شد دیکسون هم 7 شهرش 0 شده به نظر من اشتباه میکنه انتقال میده شانسش واسه کتیبه خیلی کم میشه[/div][/quote]
دیکسون 4 شهرش 0 شده چرا شایعه میپراکنی برادر؟:)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.