آقا پول نداری سکه بزنی نرو قهرمانان حداقل ثبت نام نکن اگه نمیخوای بازی چون با همین ثبت نام کردنت میشی فارم دیگری و به نفع دیگری پس اگه میخوای خرج کنی خوب خرج کن و مهمتر خوب وقت بزار و بازی کن
من خودم شخصا واسه سرور تابستونی برنامه ریزی کردم هم تعداد بازیکن ها بیشتر هم فارم ها که مجبور نشی مثل سرور 24 در به در دنبال فارم باشی آخرشم زورتو بزنی چند میل بیشتر نمیشه همون یه عده با مولتیاشون بیشتر از کل فارم های سرور غارت میکشن
fяїέηđs
آقا پول نداری سکه بزنی نرو قهرمانان حداقل ثبت نام نکن اگه نمیخوای بازی چون با همین ثبت نام کردنت میشی فارم دیگری و به نفع دیگری پس اگه میخوای خرج کنی خوب خرج کن و مهمتر خوب وقت بزار و بازی کن
من خودم شخصا واسه سرور تابستونی برنامه ریزی کردم هم تعداد بازیکن ها بیشتر هم فارم ها که مجبور نشی مثل سرور 24 در به در دنبال فارم باشی آخرشم زورتو بزنی چند میل بیشتر نمیشه همون یه عده با مولتیاشون بیشتر از کل فارم های سرور غارت میکشن
اره اغا ذهن من یاری نمیده فکر کنم نفر 1 غارت 37 میل زده بود 16 این بار فکر کنم یه 10 میل بیاد روش کلا70% سختر شده ولی اگه قهربمانان نبود 100% سخت تر بود
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
اره اغا ذهن من یاری نمیده فکر کنم نفر 1 غارت 37 میل زده بود 16 این بار فکر کنم یه 10 میل بیاد روش کلا70% سختر شده ولی اگه قهربمانان نبود 100% سخت تر بود
اینکه یه نفر رقمی مثل 20 تا 40 میلیون رو بیان کنه یا دروغ گفته یا یک د یوانه ی تمام عیاره.حتی با50 هزار تومن میشه به رنک زیر40 یا حتی 30 رسید.البته نه در سرور قهرمانان...
سرورو قهرمانان با 5 برابر این رقم فارم نشی شانس اوردی خدا وکیلی
همین الان دارم با یه نفر حرف میزنم 5 میل میخواد بزنه
کلا سرور قهرمانان یه اوضاعی سهت من میرتسم ثبت نام کنم
باید یاد داشته باشی چطور ازش استفاده کنی
در ضمن دارم راجب سرورای غیر قهرمانان صحبت می کنم...
god is good
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div]اینکه یه نفر رقمی مثل 20 تا 40 میلیون رو بیان کنه یا دروغ گفته یا یک د یوانه ی تمام عیاره.حتی با50 هزار تومن میشه به رنک زیر40 یا حتی 30 رسید.البته نه در سرور قهرمانان...[/div][/quote]
;):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
سرورو قهرمانان با 5 برابر این رقم فارم نشی شانس اوردی خدا وکیلی
همین الان دارم با یه نفر حرف میزنم 5 میل میخواد بزنه :|
کلا سرور قهرمانان یه اوضاعی سهت من میرتسم ثبت نام کنم:D[/div][/quote]
باید یاد داشته باشی چطور ازش استفاده کنی;):|
در ضمن دارم راجب سرورای غیر قهرمانان صحبت می کنم...
درسته ولی اگه یکی وقت بیشتری رو اک باشه با سکه ی کم میتونه بازیکن تاپ باشه.الان سرور 24 من با دو قابلیت دوافزونه و صف ساخت رفتم تو تاپ پاپ.حالا شبارو هم نمیتونم برم رو اک.
چند تا قابلیت مهم فعال باشه با رسیدگی 24 ساعته به اک میشه بین 10 نفر بود.البته برا سطح های بالای منابع چند تایی سکه میخواد.
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]آقا پول نداری سکه بزنی نرو قهرمانان حداقل ثبت نام نکن اگه نمیخوای بازی چون با همین ثبت نام کردنت میشی فارم دیگری و به نفع دیگری پس اگه میخوای خرج کنی خوب خرج کن و مهمتر خوب وقت بزار و بازی کن
من خودم شخصا واسه سرور تابستونی برنامه ریزی کردم هم تعداد بازیکن ها بیشتر هم فارم ها که مجبور نشی مثل سرور 24 در به در دنبال فارم باشی آخرشم زورتو بزنی چند میل بیشتر نمیشه همون یه عده با مولتیاشون بیشتر از کل فارم های سرور غارت میکشن[/div][/quote]
درسته ولی اگه یکی وقت بیشتری رو اک باشه با سکه ی کم میتونه بازیکن تاپ باشه.الان سرور 24 من با دو قابلیت دوافزونه و صف ساخت رفتم تو تاپ پاپ.حالا شبارو هم نمیتونم برم رو اک.
چند تا قابلیت مهم فعال باشه با رسیدگی 24 ساعته به اک میشه بین 10 نفر بود.البته برا سطح های بالای منابع چند تایی سکه میخواد.
صبر کن منم دارم میام دو روز بیشتر نیست پاپ بازی کردم در فاصله 1روز و چند ساعت 4 تا شهر ساختم 1600تا جمعیت اضاف کردم
fяїέηđs
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]آقا پول نداری سکه بزنی نرو قهرمانان حداقل ثبت نام نکن اگه نمیخوای بازی چون با همین ثبت نام کردنت میشی فارم دیگری و به نفع دیگری پس اگه میخوای خرج کنی خوب خرج کن و مهمتر خوب وقت بزار و بازی کن
من خودم شخصا واسه سرور تابستونی برنامه ریزی کردم هم تعداد بازیکن ها بیشتر هم فارم ها که مجبور نشی مثل سرور 24 در به در دنبال فارم باشی آخرشم زورتو بزنی چند میل بیشتر نمیشه همون یه عده با مولتیاشون بیشتر از کل فارم های سرور غارت میکشن[/div][/quote]
چند تا قابلیت مهم فعال باشه با رسیدگی 24 ساعته به اک میشه بین 10 نفر بود.البته برا سطح های بالای منابع چند تایی سکه میخواد.[/div][/quote]
:lol: صبر کن منم دارم میام دو روز بیشتر نیست پاپ بازی کردم در فاصله 1روز و چند ساعت 4 تا شهر ساختم 1600تا جمعیت اضاف کردم
صبر کن منم دارم میام دو روز بیشتر نیست پاپ بازی کردم در فاصله 1روز و چند ساعت 4 تا شهر ساختم 1600تا جمعیت اضاف کردم
بیا دو به دو.ینی یه سکه هم ندارما فقط 3 روز این دو تا فعاله تموم شه حذف میکنم.فردا یه شهر بزنم دیگه کسی به گردمم نمیرسه.
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]آقا پول نداری سکه بزنی نرو قهرمانان حداقل ثبت نام نکن اگه نمیخوای بازی چون با همین ثبت نام کردنت میشی فارم دیگری و به نفع دیگری پس اگه میخوای خرج کنی خوب خرج کن و مهمتر خوب وقت بزار و بازی کن
چند تا قابلیت مهم فعال باشه با رسیدگی 24 ساعته به اک میشه بین 10 نفر بود.البته برا سطح های بالای منابع چند تایی سکه میخواد.[/div][/quote]
:lol: صبر کن منم دارم میام دو روز بیشتر نیست پاپ بازی کردم در فاصله 1روز و چند ساعت 4 تا شهر ساختم 1600تا جمعیت اضاف کردم[/div][/quote]
بیا دو به دو.ینی یه سکه هم ندارما فقط 3 روز این دو تا فعاله تموم شه حذف میکنم.:shock::mrgreen:فردا یه شهر بزنم دیگه کسی به گردمم نمیرسه.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.