من میخوام 100 میلون سکه بزنم.ینی سطح 1 مخفیگاه رو هم با اتمام سریع میزنم.
پلیر نیمخوای ؟
سکه خودش بازی میکنه به پلیر نیاز نیست.
خدا وکیلی راست میگ یه نفر سکه زیاد داشته باشه . برا سوپر امسپرس 40000 تا مثلا دیگه خودش تنهایی هم میترکونه فقط باید یه فکری به حال غارت بکنه در ضمن 40000 تا چیزی حدود 2 میل بشه فکر کنم
این مطلب در 1393/01/27 21:03:45 نوشته شده است و در 1393/01/27 21:04:22 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]من میخوام 100 میلون سکه بزنم.ینی سطح 1 مخفیگاه رو هم با اتمام سریع میزنم.:D[/div][/quote]
پلیر نیمخوای ؟ :lol:[/div][/quote]
سکه خودش بازی میکنه به پلیر نیاز نیست.:mrgreen:[/div][/quote]
خدا وکیلی راست میگ یه نفر سکه زیاد داشته باشه . برا سوپر امسپرس 40000 تا مثلا دیگه خودش تنهایی هم میترکونه فقط باید یه فکری به حال غارت بکنه در ضمن 40000 تا چیزی حدود 2 میل بشه فکر کنم
ولی یه چیزی
اگه سروری همزمان با سرور قهرمانان شروع شه به احتمال زیاد سطحش پایین میشه چون اکثر شاخ ها تو قهرمانان تشریف دارن.
بهتر نی تیم کتیبه ی انجمن رو تشکیل بدیم؟
ولی یه چیزی
اگه سروری همزمان با سرور قهرمانان شروع شه به احتمال زیاد سطحش پایین میشه چون اکثر شاخ ها تو قهرمانان تشریف دارن.:?
بهتر نی تیم کتیبه ی انجمن رو تشکیل بدیم؟:|
ولی یه چیزی
اگه سروری همزمان با سرور قهرمانان شروع شه به احتمال زیاد سطحش پایین میشه چون اکثر شاخ ها تو قهرمانان تشریف دارن.
نه دیگه در اون همزمان نمیشن داد 15-20 روز باهم تداخل دارن
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]ولی یه چیزی
اگه سروری همزمان با سرور قهرمانان شروع شه به احتمال زیاد سطحش پایین میشه چون اکثر شاخ ها تو قهرمانان تشریف دارن.:?
بهتر نی تیم کتیبه ی انجمن رو تشکیل بدیم؟:|[/div][/quote]
ولی یه چیزی
وسط بازی ول نمیکنن که بیان سرور جدید اتفاقا سرشون بیشتر شلوغ میشه.فارم شده هاشون هم که فارمن دیگه.
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]ولی یه چیزی
نه دیگه در اون همزمان نمیشن داد 15-20 روز باهم تداخل دارن[/div][/quote]
وسط بازی ول نمیکنن که بیان سرور جدید اتفاقا سرشون بیشتر شلوغ میشه.فارم شده هاشون هم که فارمن دیگه.
ولی یه چیزی
نمیشه گفت داداشی حالا ببینیم چی میشه
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]ولی یه چیزی
وسط بازی ول نمیکنن که بیان سرور جدید اتفاقا سرشون بیشتر شلوغ میشه.فارم شده هاشون هم که فارمن دیگه.[/div][/quote]
نمیشه گفت داداشی حالا ببینیم چی میشه;)
ولی یه چیزی
نمیشه گفت داداشی حالا ببینیم چی میشه
من که اگه عمری باشه میرم اون سرور رو میترکونم.
دیونم مگه برم قهرمانان با بچه نوب ها بازی کنم.اصلا در شان من نیست...چرا خودمو کوچیک کنم و فارم شم.
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]ولی یه چیزی
وسط بازی ول نمیکنن که بیان سرور جدید اتفاقا سرشون بیشتر شلوغ میشه.فارم شده هاشون هم که فارمن دیگه.[/div][/quote]
نمیشه گفت داداشی حالا ببینیم چی میشه;)[/div][/quote]
من که اگه عمری باشه میرم اون سرور رو میترکونم.:shock:
دیونم مگه برم قهرمانان با بچه نوب ها بازی کنم.اصلا در شان من نیست...چرا خودمو کوچیک کنم و فارم شم.:mrgreen:
دادا نگران نباش . فقط تو این فکر نمیکنی که خیل ها میان که سرورو تابستون بازی کنن. نگران نباش سطحش اگه از پارسال بیشتر نباشه کمتر نیست( در صورتی که اگه قهرمانان نبود من منتظر یه سرورو 2 برابر سختر بودم)
دادا نگران نباش . فقط تو این فکر نمیکنی که خیل ها میان که سرورو تابستون بازی کنن. نگران نباش سطحش اگه از پارسال بیشتر نباشه کمتر نیست( در صورتی که اگه قهرمانان نبود من منتظر یه سرورو 2 برابر سختر بودم);)
دادا نگران نباش . فقط تو این فکر نمیکنی که خیل ها میان که سرورو تابستون بازی کنن. نگران نباش سطحش اگه از پارسال بیشتر نباشه کمتر نیست( در صورتی که اگه قهرمانان نبود من منتظر یه سرورو 2 برابر سختر بودم)
ینی سطحش از سرور 24 چند درصد بالا هست؟با وجود سرور قهرمانان در کنارش.
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]دادا نگران نباش . فقط تو این فکر نمیکنی که خیل ها میان که سرورو تابستون بازی کنن. نگران نباش سطحش اگه از پارسال بیشتر نباشه کمتر نیست( در صورتی که اگه قهرمانان نبود من منتظر یه سرورو 2 برابر سختر بودم);)[/div][/quote]
16 بودی دیگه یادت نیست؟
خب بد نمیشه در حد همون سرورو 16
16 که راحت بود.یه شهر فول داشتم.بدون سکه.کلا از جنگ ها دور بودم تو منطقه ی خودم کشت و کشتار راه انداخته بودم.
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]دادا نگران نباش . فقط تو این فکر نمیکنی که خیل ها میان که سرورو تابستون بازی کنن. نگران نباش سطحش اگه از پارسال بیشتر نباشه کمتر نیست( در صورتی که اگه قهرمانان نبود من منتظر یه سرورو 2 برابر سختر بودم);)[/div][/quote]
ینی سطحش از سرور 24 چند درصد بالا هست؟با وجود سرور قهرمانان در کنارش.[/div][/quote]
16 بودی دیگه یادت نیست؟
خب بد نمیشه در حد همون سرورو 16[/div][/quote]
16 که راحت بود.یه شهر فول داشتم.بدون سکه.:mrgreen:کلا از جنگ ها دور بودم تو منطقه ی خودم کشت و کشتار راه انداخته بودم.
خیلی بالاتر
رو سرور قهرمانان زیاد حساب باز نکن
خیلیا میگن بازی نمیکنن قهرمانان و میان سرور تابستونه
پس ما رفتیم قهرمانان.
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]دادا نگران نباش . فقط تو این فکر نمیکنی که خیل ها میان که سرورو تابستون بازی کنن. نگران نباش سطحش اگه از پارسال بیشتر نباشه کمتر نیست( در صورتی که اگه قهرمانان نبود من منتظر یه سرورو 2 برابر سختر بودم);)[/div][/quote]
ینی سطحش از سرور 24 چند درصد بالا هست؟با وجود سرور قهرمانان در کنارش.[/div][/quote]
خیلی بالاتر
رو سرور قهرمانان زیاد حساب باز نکن
خیلیا میگن بازی نمیکنن قهرمانان و میان سرور تابستونه[/div][/quote]
پس ما رفتیم قهرمانان.:D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.