با این نتیجه متوجه می شیم که بیشتر شما نماز نمی خونین نه؟؟؟افتخار هم می کنین به نماز نخوندن
وجود منو نیمار تشکیل می ده
می بینی چه قدر بی وجودم؟؟؟؟؟؟؟
می بینی چه قدر بی وجودم؟؟؟؟؟؟؟
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1393/01/28 21:03:24
با این نتیجه متوجه می شیم که بیشتر شما نماز نمی خونین نه؟؟؟افتخار هم می کنین به نماز نخوندن
وجود منو نیمار تشکیل می ده
می بینی چه قدر بی وجودم؟؟؟؟؟؟؟ |
|
1393/01/28 21:32:45
از دوستانی که نماز نمی ونن خواهش میکنم کلا 7 روز این کار رو بکنن تا تاثیرات مثبتش رو توی زندگیشون ببینن
خدانگهدار همگی
|
|
1393/01/28 22:39:55
احساس آرامش
احساس سرزندگی احساس این که کسی هست که همشه داره نگاهم میکنه و مواطبم هست سر امتحانات دانشگاه بهتره نمره آوردم سر امتحان کمتر استرس دارم هر وقت کمکی از خدا خواستم برای من انجامش داده البته این رو هم بگن درسته بعضی از دعا ها مستجاب نمیشه چون شاید به صلاحمون نیست و لیاقتش رو نداریم و .... بازم بگم البته این رو هم بگم که من به اون شدت مذهبی نیستم و به اون شدت از همه جا آزاد نیستم من یک فرد معتدل و میان رو هستم خدانگهدار همگی
|
|
1393/01/28 23:02:52
حرف شما درست ولی مطمین هستین که این خوشی ها همیشگی هست ؟
و خدا چه قدر به شما لطف کرده که این خوشی ها رو نگرفته !!! به نظر شما نباید یک تشکری کرد به خاطر این همه بزرگی و مهربانی و لطفی که به شما کرده در ضمن یادتون باشه که چوب خدا هم صدا نداره من که نمیگم نماز بهم داده !!!!!!!!!!!!!!! من میگم نماز روابط بین خدا و انسان رو بهتر میکنه و پل ارتباطیی هست برای خدا و انسان و شکر نعمت هاش در ضمن من نمیگم شما کافرید !!! حرف من رو لطفا بد برداشت نکنید خدانگهدار همگی
|
|
1393/01/28 23:28:44
تو نماز هوری هم هست؟؟
|
|
1393/01/28 23:37:31
خدا ی من هم مثل خدای شماست
بله خدا هم که مجتاج تشکر من و شما نیست ولی وقتی پدر شما یا مادر شما برای شما کاری انجام میده و یا حتی اصلا خود شما وقتی برای کسی کاری انجام میدید با این که اصلا انتظار تشکر اون طرف رو ندارید و نیاز مند تشکر اون طرف نیستید وقتی از شما تشکر میکنه خوشنود نمیشد و احساس شادابی نمی کنید در ضمن من نمیگم که شما از دیوار کسی بالا رفتید و نه ق کسی رو خوردید و نه نامردی کردید که بخواهید مجازات شید و مطین باشید خدا بخشنده تر از این حرف هاست ما که خدا نیستیم که از همه چی پاک و مبری باشیم چرا دروغ بگم منم بچگیم گناه کردم و بالا خره به یک شکلی همه گناه میکنن اینا حرف های خودم بود که بعد از چند دقیقه فکر کردن روی حرف های شما به ذهنم میرسید الته دروغ گم از گفته های قدیمی هم کمی یاد کردم توی گوش منم خوندن و اونایی که بر اساس منطقم میدیدم درست هست رو نگه میداشتم و بقیه رو مثل شما دور میریختم منم نمیگم خدا طالمه و نیازمند نماز و تشکر ما که اگر بجا نیاوردیم بخواهد ما را مجازات کنه و البته حرف شما درست که شکر گذار نبودن با کفر گفتن فرق داره شما هم یکم به حرف های من فکر کنید منطقی و بی طرف خدانگهدار همگی
|
|
1393/01/28 23:47:32
اگه شما حرف های من رو 99 درصد قبول داری من حرف های شما رو 100 درصد قبول دارم
و قبول دارم که کسانی هستند که برای سود جویی و ... همه چی رو سخت و مسخره گرفتن که بهتر در این مورد وارد جزییات نشیم در ضمن من خیلی مذهبی نیستم که فکر میکنید و همون طور که توی تاپیک های قبلی گفتم آدم باید معتدل و میانه رو باشه نه این وری خیلی و نه ان وری خیلی که من هم نه این وری ام و نه اون وری به هر حال از حرف زدن با شما خیلی خوش حال شدم و امید وارم ناراحت نکرده باشم شما رو چون واقعا قصدم این نبوده
این مطلب در 1393/01/28 23:47:32 نوشته شده است و در 1393/01/28 23:52:29 ویرایش شده است .
خدانگهدار همگی
|
|
1393/01/29 00:01:49
چون اونی که اون بالاست گفته بخون ... چون بیشتر از ما میفهمه وقتی چیزی میگه باس گفت چشم صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم... |
|
1393/01/29 09:21:42
خدانگهدار همگی
|
|
1393/01/29 13:21:00
نماز خوبه و به ادم ارامش میده...ولی اینکه خواسته باشی مثل یک عده از دین و نماز و این مسائل پول دربیاری و برای خودت سرمایه جمع کنی ازین طریق بهتره یهودی باشی تا همچین مسلمونی
نماز وسیله ای هست برای بهتر شدن حال خود انسان...هر کی نماز میخونه (( نماز منظورم نماز درسته نه نمازی که یارو تماما فکرش جای دیگست و فقط دست و پاش رو تکون میده ! )) میدونه ارامشی که به ادم میده چقدر عالی هستش... دعا کنید دوباره بتونم برم سمتش کلا بعضی مواقع میخونم بعضی مواقع نمیخونم انشاالله همه به راه راست هدایت بشیم http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس |
منوی کاربری
|
||