ساغر بهشون بگو که خودم هوات رو دارم اکانتم رو براشون شرح بده بفهمن
اره رتبه هجومی 152
امکانات دیگه اکانتم رو هم بگو
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]ساغر بهشون بگو که خودم هوات رو دارم اکانتم رو براشون شرح بده بفهمن [/div][/quote] اره رتبه هجومی 152:mrgreen:[/div][/quote]
من امشب شب سوممه..همین دیشب از حمایت درومدم..
جمعیتم 127هست..خوبه پیشرفتم؟؟
من با همون 120 تا پاداش 330 جمعیتمه رتبه 9 هجوم.
چجوری بازی میکنی مگه؟بعد 3 روز تازه 127؟
من 100 تا پاداش گرفت 50 تا هم خودم همشو خرج نکردم فعلا..خو حالا گیر ندین
بچه ها ناامیدش نکنیدبابا
ساغر عالیه عالیه.همین جوری پیش بری رنک 1 فارمته.
اگه میخوای ادامه بدی به نظرم همین اول سرور خودتو شاخ کن فارم زیاد بگیر غارتتو ببر بالا اون موقع شاید مشتری هم گیر اوردی برای فرروش.
مخسره نکن
زشته
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]من امشب شب سوممه..همین دیشب از حمایت درومدم..
جمعیتم 127هست..خوبه پیشرفتم؟؟:roll:[/div][/quote]
چجوری بازی میکنی مگه؟:shock:بعد 3 روز تازه 127؟[/div][/quote]
من 100 تا پاداش گرفت 50 تا هم خودم همشو خرج نکردم فعلا..خو حالا گیر ندین:mrgreen:[/div][/quote]
بچه ها ناامیدش نکنیدبابا :mrgreen:
اگه میخوای ادامه بدی به نظرم همین اول سرور خودتو شاخ کن فارم زیاد بگیر غارتتو ببر بالا اون موقع شاید مشتری هم گیر اوردی برای فرروش.[/div][/quote]
مخسره نکن:mrgreen:
زشته:mrgreen:
من امشب شب سوممه..همین دیشب از حمایت درومدم..
جمعیتم 127هست..خوبه پیشرفتم؟؟
چجوری بازی میکنی مگه؟بعد 3 روز تازه 127؟
من 100 تا پاداش گرفت 50 تا هم خودم همشو خرج نکردم فعلا..خو حالا گیر ندین
بچه ها ناامیدش نکنیدبابا
اگه میخوای ادامه بدی به نظرم همین اول سرور خودتو شاخ کن فارم زیاد بگیر غارتتو ببر بالا اون موقع شاید مشتری هم گیر اوردی برای فرروش.
؟
چترومش نکنیم فقد.
این مطلب در 1393/01/21 20:29:20 نوشته شده است و در 1393/01/21 20:29:34 ویرایش شده است .
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]من امشب شب سوممه..همین دیشب از حمایت درومدم..
جمعیتم 127هست..خوبه پیشرفتم؟؟:roll:[/div][/quote]
چجوری بازی میکنی مگه؟:shock:بعد 3 روز تازه 127؟[/div][/quote]
من 100 تا پاداش گرفت 50 تا هم خودم همشو خرج نکردم فعلا..خو حالا گیر ندین:mrgreen:[/div][/quote]
بچه ها ناامیدش نکنیدبابا :mrgreen:
اگه میخوای ادامه بدی به نظرم همین اول سرور خودتو شاخ کن فارم زیاد بگیر غارتتو ببر بالا اون موقع شاید مشتری هم گیر اوردی برای فرروش.[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
؟:mrgreen:
چترومش نکنیم فقد.
اره رتبه هجومی 152
امکانات؟
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]ساغر بهشون بگو که خودم هوات رو دارم اکانتم رو براشون شرح بده بفهمن [/div][/quote] اره رتبه هجومی 152:mrgreen:[/div][/quote]
امکانات دیگه اکانتم رو هم بگو [/div][/quote]
امکانات؟:shock:
اره رتبه هجومی 152
امکانات؟
بیشتر از همه با اینش حال میکنم که موسس اولین اتحاده..(اتحادی ک برا من بدبخت جا نداره )
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]ساغر بهشون بگو که خودم هوات رو دارم اکانتم رو براشون شرح بده بفهمن [/div][/quote] اره رتبه هجومی 152:mrgreen:[/div][/quote]
امکانات دیگه اکانتم رو هم بگو [/div][/quote]
امکانات؟:shock:[/div][/quote]
بیشتر از همه با اینش حال میکنم که موسس اولین اتحاده..(اتحادی ک برا من بدبخت جا نداره:mrgreen: )
اگه کسی بهش حمله کنه خودم و 79 نفر اتحاد رتبه 1 که موسسشون هستم میریزن سر مهاجم
تو بگو من بریزم سرش فقط من این هفته مدال مهاجمینو بگیرم.
این مطلب در 1393/01/21 20:34:20 نوشته شده است و در 1393/01/21 20:34:33 ویرایش شده است .
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]اگه کسی بهش حمله کنه خودم و 79 نفر اتحاد رتبه 1 که موسسشون هستم میریزن سر مهاجم [/div][/quote]
تو بگو من بریزم سرش فقط من این هفته مدال مهاجمینو بگیرم.:lol::mrgreen:
تو بگو من بریزم فقط من این هفته مدال مهاجمینو بگیرم.
اسم اکانتت چیه؟
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]اگه کسی بهش حمله کنه خودم و 79 نفر اتحاد رتبه 1 که موسسشون هستم میریزن سر مهاجم [/div][/quote] تو بگو من بریزم فقط من این هفته مدال مهاجمینو بگیرم.:lol::mrgreen:[/div][/quote]
اسم اکانتت چیه؟
یعنی انقدر اعضاتون با مرامن که همشون اتک بدن؟
مطمئن باش خیلی هاشون فیک هم نمی دن .
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]اگه کسی بهش حمله کنه خودم و 79 نفر اتحاد رتبه 1 که موسسشون هستم میریزن سر مهاجم [/div][/quote]
یعنی انقدر اعضاتون با مرامن که همشون اتک بدن؟:lol:
مطمئن باش خیلی هاشون فیک هم نمی دن .
تو بگو من بریزم فقط من این هفته مدال مهاجمینو بگیرم.
اسم اکانتت چیه؟
اون زیاد مهم نیست
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]اگه کسی بهش حمله کنه خودم و 79 نفر اتحاد رتبه 1 که موسسشون هستم میریزن سر مهاجم [/div][/quote] تو بگو من بریزم فقط من این هفته مدال مهاجمینو بگیرم.:lol::mrgreen:[/div][/quote]
اسم اکانتت چیه؟[/div][/quote]
اون زیاد مهم نیست:mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.