چقد کم اومدن تو این سرور این اتحا اولی هم که هم خودش هم زیر مجموعش پر شد..مثلا سارگن گفت بیا پیش خودم.. زیر مجموعه سومشم ک نمیرم..خیلی افت داره برام برم اونجا دیگه
تو سرورای کلاسیک حواست باشه چون سرعت پایینه و موقع حمله ها مدافع وقت زیاد داره برای هماهنگ کردن دف حتما با اطمینان کامل بقیرو که فعالن فارم کنی ها. مثل بعضیا آخر سرور نری تو دیفال بقیه. کلاسیک جلوی جایزه بزرگ باید لنگ بندازه.به شخصه داخل سرورش پیر شدم.
عشق است سرورهای کلاسیک
من غیر از کلاسیک بازی نمیکنم
باحاله منم دوس دارم
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]چقد کم اومدن تو این سرور این اتحا اولی هم که هم خودش هم زیر مجموعش پر شد..مثلا سارگن گفت بیا پیش خودم.. زیر مجموعه سومشم ک نمیرم..خیلی افت داره برام برم اونجا دیگه:mrgreen:[/div][/quote] تو سرورای کلاسیک حواست باشه چون سرعت پایینه و موقع حمله ها مدافع وقت زیاد داره برای هماهنگ کردن دف حتما با اطمینان کامل بقیرو که فعالن فارم کنی ها. مثل بعضیا آخر سرور نری تو دیفال بقیه. کلاسیک جلوی جایزه بزرگ باید لنگ بندازه.به شخصه داخل سرورش پیر شدم.[/div][/quote]
عشق است سرورهای کلاسیک
من غیر از کلاسیک بازی نمیکنم [/div][/quote]
باحاله منم دوس دارم:D
اگه خود سرور 5000 تا سکه هم میداد بازی نمیکردم ادم فسیل میشه پایه این سرور
سرور کلاسیک ادم حرفه ای میخواد که 200 روز بازی کنه
[quote][div][b]david[/b][/div][div]اگه خود سرور 5000 تا سکه هم میداد بازی نمیکردم ادم فسیل میشه پایه این سرور[/div][/quote]
سرور کلاسیک ادم حرفه ای میخواد که 200 روز بازی کنه
من امشب شب سوممه..همین دیشب از حمایت درومدم..
جمعیتم 127هست..خوبه پیشرفتم؟؟
من با همون 120 تا پاداش 330 جمعیتمه رتبه 9 هجوم.
چجوری بازی میکنی مگه؟بعد 3 روز تازه 127؟
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]من امشب شب سوممه..همین دیشب از حمایت درومدم..
جمعیتم 127هست..خوبه پیشرفتم؟؟:roll:[/div][/quote]
چجوری بازی میکنی مگه؟:shock:بعد 3 روز تازه 127؟
من 100 تا پاداش گرفت 50 تا هم خودم همشو خرج نکردم فعلا..خو حالا گیر ندین
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]من امشب شب سوممه..همین دیشب از حمایت درومدم..
چجوری بازی میکنی مگه؟:shock:بعد 3 روز تازه 127؟[/div][/quote]
من 100 تا پاداش گرفت 50 تا هم خودم همشو خرج نکردم فعلا..خو حالا گیر ندین:mrgreen:
بچه ها ناامیدش نکنیدبابا
ساغر عالیه عالیه.همین جوری پیش بری رنک 1 فارمته.
اگه میخوای ادامه بدی به نظرم همین اول سرور خودتو شاخ کن فارم زیاد بگیر غارتتو ببر بالا اون موقع شاید مشتری هم گیر اوردی برای فرروش.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]من امشب شب سوممه..همین دیشب از حمایت درومدم..
من 100 تا پاداش گرفت 50 تا هم خودم همشو خرج نکردم فعلا..خو حالا گیر ندین:mrgreen:[/div][/quote]
بچه ها ناامیدش نکنیدبابا :mrgreen:
اگه میخوای ادامه بدی به نظرم همین اول سرور خودتو شاخ کن فارم زیاد بگیر غارتتو ببر بالا اون موقع شاید مشتری هم گیر اوردی برای فرروش.
بچه ها ناامیدش نکنیدبابا
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]من امشب شب سوممه..همین دیشب از حمایت درومدم..
من 100 تا پاداش گرفت 50 تا هم خودم همشو خرج نکردم فعلا..خو حالا گیر ندین:mrgreen:[/div][/quote]
بچه ها ناامیدش نکنیدبابا :mrgreen:
اگه میخوای ادامه بدی به نظرم همین اول سرور خودتو شاخ کن فارم زیاد بگیر غارتتو ببر بالا اون موقع شاید مشتری هم گیر اوردی برای فرروش.[/div][/quote]
:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.