کنارت میشنه نفله.من حتی فکرشم نمیکردم اینقد بهت نزدیک باشه.
کنار من مریم میشینه..
همون ک از پنجره نماز خونه شماره گرفت تو وسارگن میخواستین ادمش کنین
مریمه دیگه نمیدونستی.
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]کنارت میشنه نفله.من حتی فکرشم نمیکردم اینقد بهت نزدیک باشه.:roll:[/div][/quote]
کنار من مریم میشینه..
همون ک از پنجره نماز خونه شماره گرفت تو وسارگن میخواستین ادمش کنین:ugeek:[/div][/quote]
مریمه دیگه نمیدونستی.:roll:
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]zedzion[/b][/div][div][b]دیگه کسی اسپم نکنه
یعنی چی مسخره کردین تاپیک رو[/b]
:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:[/div][/quote]
من نوشته هامو عدم زدم شما هم بزنید [/div][/quote]
منم عدمیدم.حیف اون لایکا.همش کار این ساغره
دنبال یه اسپانسر توپ می گردم هرکی هست خصوصی پیام بده
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]zedzion[/b][/div][div][b]دیگه کسی اسپم نکنه
یعنی چی مسخره کردین تاپیک رو[/b]
:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:[/div][/quote]
من نوشته هامو عدم زدم شما هم بزنید [/div][/quote]
[b]با تشکر از مایتی ممنون
ممنون از مایتی و آرش[/b]
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div]با این که این همه درس میخونم ولی بازم خــــرم :D
کسی راه درمان داشت بگه !![/div][/quote]
سعی کن دیدت رو نسبت به زندگی عوض بکنی:ugeek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.