[quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]کلا عادت ندارم درباره خودم نظر بدم..
میخواین شما بگین:mrgreen:[/div][/quote]
بیش از حد به پسرا رو دادی....[/div][/quote]
:?
چشم
پسرا دیگه بهتون رو نمیدم:ugeek:
پرووها!!
من با موهام مشکل دارم ینی با آرایشگرم نمیتونم هم عوضش کنم.فر خشن داره جدیدا اونقد برس زدم به یه چیزی شبیه شده...
بسیار مهربان و خوش رو هستم.با دوستام زیاد شوخی میکنم ولی اگه اونا شوخی کنن در حد مرگ میزنمشون.
در مقابل خانوم ها سرخ میشم و عرق میکنم...
این مطلب در 1393/01/14 21:56:04 نوشته شده است و در 1393/01/14 21:56:14 ویرایش شده است .
من با موهام مشکل دارم ینی با آرایشگرم نمیتونم هم عوضش کنم.:(فر خشن داره جدیدا اونقد برس زدم به یه چیزی شبیه شده...
بسیار مهربان و خوش رو هستم.با دوستام زیاد شوخی میکنم ولی اگه اونا شوخی کنن در حد مرگ میزنمشون.8-)
در مقابل خانوم ها سرخ میشم و عرق میکنم...:oops:
من با موهام مشکل دارم ینی با آرایشگرم نمیتونم هم عوضش کنم.فر خشن داره جدیدا اونقد برس زدم به یه چیزی شبیه شده...
بسیار مهربان و خوش رو هستم.با دوستام زیاد شوخی میکنم ولی اگه اونا شوخی کنن در حد مرگ میزنمشون.
این الآن یه خط بود؟!
خخخخخخخخخ
انشا نوشت..
اه!
قراربود بهتون رو ندم
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]من با موهام مشکل دارم ینی با آرایشگرم نمیتونم هم عوضش کنم.:(فر خشن داره جدیدا اونقد برس زدم به یه چیزی شبیه شده...
بسیار مهربان و خوش رو هستم.با دوستام زیاد شوخی میکنم ولی اگه اونا شوخی کنن در حد مرگ میزنمشون.8-)
در مقابل خانوم ها سرخ میشم و عرق میکنم...:oops:[/div][/quote]
این الآن یه خط بود؟!:shock:[/div][/quote]
خخخخخخخخخ:lol::lol:
انشا نوشت..
اه!:x
قراربود بهتون رو ندم:ugeek:
این الآن یه خط بود؟!
وزن من زیاده باید بیشتر بنویسم.
[quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]من با موهام مشکل دارم ینی با آرایشگرم نمیتونم هم عوضش کنم.:(فر خشن داره جدیدا اونقد برس زدم به یه چیزی شبیه شده...
وزن من زیاده باید بیشتر بنویسم.
این الآن یه خط بود؟!
خخخخخخخخخ
انشا نوشت..
اه!
قراربود بهتون رو ندم
برای این کار باید دیگه به انجمن نیای مگر این که فقط با محدثه و قاصدک حرف بزنی.
باهاتون سر سنگین میحرفم
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]من با موهام مشکل دارم ینی با آرایشگرم نمیتونم هم عوضش کنم.:(فر خشن داره جدیدا اونقد برس زدم به یه چیزی شبیه شده...
خخخخخخخخخ:lol::lol:
انشا نوشت..
اه!:x
قراربود بهتون رو ندم:ugeek:[/div][/quote]
برای این کار باید دیگه به انجمن نیای مگر این که فقط با محدثه و قاصدک حرف بزنی.[/div][/quote]
:?
باهاتون سر سنگین میحرفم:ugeek:
اگه میخای فر نشه باید هر دفعه از حموم دراومدی اتو بکشی موهاتو یا اگه بلد نیستی بری ارایشگاه بکشه ، ولی اونجوری هم یکم ضایع میشه هم همیشه هم که نمیشه یکسره اتو کشید
یه بار اتو کشیدم تو ارایشگاه سیخ شد مثل آواتارم ولی نه اتو دارم نه هم میتونم زیاد برم ارایشگاه بیکارم مگه.
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]من با موهام مشکل دارم ینی با آرایشگرم نمیتونم هم عوضش کنم.:(فر خشن داره جدیدا اونقد برس زدم به یه چیزی شبیه شده...
اگه میخای فر نشه باید هر دفعه از حموم دراومدی اتو بکشی موهاتو یا اگه بلد نیستی بری ارایشگاه بکشه ، ولی اونجوری هم یکم ضایع میشه هم همیشه هم که نمیشه یکسره اتو کشید [/div][/quote]
یه بار اتو کشیدم تو ارایشگاه سیخ شد مثل آواتارم ولی نه اتو دارم نه هم میتونم زیاد برم ارایشگاه بیکارم مگه.:?
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.