دوست عزیز خودت گفتی جایزه میدی ها اینم جواب که کاری نداشت زیاد یکمی تفکر میخواد !
کوره خودش کره رو کشته بوده و دیگه نیازی به این که کسی بهش بگه که کره مورده نداشته.........
به اکانت IM.MatiO س22 پیام بده منتظرت هستم
یکم نزدیک شدی تلاش کن تا پیدا کنی
دنبال یه اسپانسر توپ می گردم هرکی هست خصوصی پیام بده
[quote][div][b]org.king[/b][/div][div]دوست عزیز خودت گفتی جایزه میدی ها اینم جواب که کاری نداشت زیاد یکمی تفکر میخواد !
کوره خودش کره رو کشته بوده و دیگه نیازی به این که کسی بهش بگه که کره مورده نداشته.........
به اکانت IM.MatiO س22 پیام بده منتظرت هستم :)[/div][/quote]
یکم نزدیک شدی تلاش کن تا پیدا کنی:shock:
دوست عزیز خودت گفتی جایزه میدی ها اینم جواب که کاری نداشت زیاد یکمی تفکر میخواد !
من گفتم دیگه
جایزه رو بده ببینم
اینو ماتو مدرسه مون حل کردیم داداش جون
بده ببینم 7تومن شارژ کن
تا حالا بن نشدم... خو خداروشکر تاحالا فوش ندادم...خو اینم خدارو شکر
تاحالا به مدیر پیام ندادم
[quote][div][b]zedzion[/b][/div][div][quote][div][b]org.king[/b][/div][div]دوست عزیز خودت گفتی جایزه میدی ها اینم جواب که کاری نداشت زیاد یکمی تفکر میخواد !
[/div][/quote]
من گفتم دیگه
جایزه رو بده ببینم
اینو ماتو مدرسه مون حل کردیم داداش جون
بده ببینم 7تومن شارژ کن:mrgreen:
بیابون یه فرضه فکر کن رو صخره رو کوه باشه حالا چی؟؟؟
می تونه با دست اون کوره بنویسه
آقای توحید جان جوابتو دادم دیگه
قربون هر چی داش مشتیه بزن به افتخارش
نام:عرفان
شهرت: تردست
شماره همراه: 09305645389
اگه کاری بود بگو
[quote][div][b]zedzion[/b][/div][div]بیابون یه فرضه فکر کن رو صخره رو کوه باشه حالا چی؟؟؟[/div][/quote]
می تونه با دست اون کوره بنویسه
آقای توحید جان جوابتو دادم دیگه
این آه نداره با ناله سودا کنه سکش کجا بود ولی جوابت کامل نبود دادا
قربون هر چی داش مشتیه بزن به افتخارش
نام:عرفان
شهرت: تردست
شماره همراه: 09305645389
اگه کاری بود بگو
[quote][div][b]zedzion[/b][/div][div][quote][div][b]org.king[/b][/div][div]دوست عزیز خودت گفتی جایزه میدی ها اینم جواب که کاری نداشت زیاد یکمی تفکر میخواد !
[/div][/quote]
این آه نداره با ناله سودا کنه سکش کجا بود ولی جوابت کامل نبود دادا
ببین داداش نمیخوای بدی الکی 10be نکن اوکی؟ جوابش همونه که گفتم عمو جون این راهی رو که داری میری و ما اسفالت کردیم میای میگی نزدیک شدی به جواب؟
داداش به چه زبونی بهت بگم غلطه عزیزم غلطه
دنبال یه اسپانسر توپ می گردم هرکی هست خصوصی پیام بده
[quote][div][b]org.king[/b][/div][div]ببین داداش نمیخوای بدی الکی 10be نکن اوکی؟ جوابش همونه که گفتم عمو جون این راهی رو که داری میری و ما اسفالت کردیم میای میگی نزدیک شدی به جواب؟:lol::x[/div][/quote]
داداش به چه زبونی بهت بگم غلطه عزیزم غلطه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.