هرکسی این معما رو حل کنه 7 تومن اکانتشو شارژ می کنم
یه روز سه نفر کر و کور و لال میرن بیابون کر میمیره لال چطوری به کور بگه کر مرد؟؟؟؟!!!!
هرکسی با دلیل توضیح بده
دنبال یه اسپانسر توپ می گردم هرکی هست خصوصی پیام بده
هرکسی این معما رو حل کنه 7 تومن اکانتشو شارژ می کنم:o
یه روز سه نفر کر و کور و لال میرن بیابون کر میمیره لال چطوری به کور بگه کر مرد؟؟؟؟!!!!:shock::shock::shock:
هرکسی با دلیل توضیح بده
هرکسی این معما رو حل کنه 7 تومن اکانتشو شارژ می کنم
یه روز سه نفر کر و کور و لال میرن بیابون کر میمیره لال چطوری به کور بگه کر مرد؟؟؟؟!!!!
هرکسی با دلیل توضیح بده
خوب قبل از جواب دادن به این سوال باید بدونیم که هی شخصی 5 حس داره
شنوایی ـ بویایی ـ چشایی ـ بینایی ـ لامسه
که توی این سوال هر کدوم از این این افراد یکی از این حس ها رو ندارن بجز لال که صحبت کردن جزو حسها نیست
با مردن فرد کر دو نفر میمونن یکی لال و دیگری کور (حال میکنید چقدر قشنگ حرف میزنم)
حس های مشترک این دو نفر شنوایی ـ بویایی ـ چشایی ـ لامسه هست و فرد لال توی حس بینایی ارجعیت داره و بیشتر از اون دارتش خوب برای اینکه بخواد به طرف کور بفهمونه که کر مرده میتونه از حس شناویی و لامسه استفاده کنه که توی حس شنوایی نیاز که یه نفر دیگه که لال اون رو با ایما و اشاره توجیح کرده به کور بگه و یا اینکه دست کور رو بگیره و به جسد کر برسونش که بفهمه کر مرده
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]zedzion[/b][/div][div]هرکسی این معما رو حل کنه 7 تومن اکانتشو شارژ می کنم:o
یه روز سه نفر کر و کور و لال میرن بیابون کر میمیره لال چطوری به کور بگه کر مرد؟؟؟؟!!!!:shock::shock::shock:
هرکسی با دلیل توضیح بده
[/div][/quote]
خوب قبل از جواب دادن به این سوال باید بدونیم که هی شخصی 5 حس داره
شنوایی ـ بویایی ـ چشایی ـ بینایی ـ لامسه
که توی این سوال هر کدوم از این این افراد یکی از این حس ها رو ندارن بجز لال که صحبت کردن جزو حسها نیست
با مردن فرد کر دو نفر میمونن یکی لال و دیگری کور (حال میکنید چقدر قشنگ حرف میزنم)
حس های مشترک این دو نفر شنوایی ـ بویایی ـ چشایی ـ لامسه هست و فرد لال توی حس بینایی ارجعیت داره و بیشتر از اون دارتش خوب برای اینکه بخواد به طرف کور بفهمونه که کر مرده میتونه از حس شناویی و لامسه استفاده کنه که توی حس شنوایی نیاز که یه نفر دیگه که لال اون رو با ایما و اشاره توجیح کرده به کور بگه و یا اینکه دست کور رو بگیره و به جسد کر برسونش که بفهمه کر مرده
باو سه ساعت پرس و جو کردم این جوابم به زور یافتم.
کلا هر جا این سوالو پرسیدن گفتن فلان قدر جایزه میدیم ولی آخرش نه جوابو گفتن نه جایزه دادن.خیلی ها هم گفتن سر کاریه.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]zedzion[/b][/div][div]اشتباهه اینطور نیست اصلا لمس جسد رو بیخیال بشین[/div][/quote]
باو سه ساعت پرس و جو کردم این جوابم به زور یافتم.
کلا هر جا این سوالو پرسیدن گفتن فلان قدر جایزه میدیم ولی آخرش نه جوابو گفتن نه جایزه دادن.خیلی ها هم گفتن سر کاریه.:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.