سلام به دوستان عزیز
من نمیدونم این تک رقمیا چه فکری کردن؟؟
فکر کردن چون پول میخرجن و شبانه روزی آنلاین هستن خیلی بازی بلدن و نیروشون از بقیه سره؟؟
واقعا تاسف داره کاراشون
این کده لشکرکشیو ببینید بزرگترین دیوار سرور 24 در اتحاد شمال ایران زمین
9277464878b
اینا جفتشون اکانت های قدر دارن سکه زدن به ته جدولی ها چه مربوط یکی روتبه 9 یکی 36 تو تاپ غارتم میان میرن جفتشونم 24 ری ان لاینن
خب حالا اینا قوین تو چرا حرص میخوری؟؟؟
به قول داش حمید::
ز گهواره تا گور حسش نبود
[quote][div][b]farzin_kh[/b][/div][div][quote][div][b]kootchess[/b][/div][div]سلام به دوستان عزیز
من نمیدونم این تک رقمیا چه فکری کردن؟؟
فکر کردن چون پول میخرجن و شبانه روزی آنلاین هستن خیلی بازی بلدن و نیروشون از بقیه سره؟؟
واقعا تاسف داره کاراشون
این کده لشکرکشیو ببینید
[b]بزرگترین دیوار سرور 24 در اتحاد شمال ایران زمین[/b]
[b]9277464878b[/b]
[/div][/quote]
اینا جفتشون اکانت های قدر دارن سکه زدن به ته جدولی ها چه مربوط یکی روتبه 9 یکی 36 تو تاپ غارتم میان میرن جفتشونم 24 ری ان لاینن[/div][/quote]
خب حالا اینا قوین تو چرا حرص میخوری؟؟؟:mrgreen::mrgreen:
خوب طرف با ولتی دیوار کرده. وگرنه که یکی این موقع سرور با 5 هزار کمان بزنه به یکی حتی کامل دیوارم بشه 80 درصد نیروی طرف میره
مولتی نداشت عزیز
اتحاد داشت گلم
این مطلب در 1393/01/05 18:57:35 نوشته شده است و در 1393/01/05 18:58:06 ویرایش شده است .
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div]خوب طرف با ولتی دیوار کرده. وگرنه که یکی این موقع سرور با 5 هزار کمان بزنه به یکی حتی کامل دیوارم بشه 80 درصد نیروی طرف میره:lol:[/div][/quote]
مولتی نداشت عزیز
اتحاد داشت گلم;)
خوب طرف با ولتی دیوار کرده. وگرنه که یکی این موقع سرور با 5 هزار کمان بزنه به یکی حتی کامل دیوارم بشه 80 درصد نیروی طرف میره
از کجا میدونی نرفته؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div]خوب طرف با ولتی دیوار کرده. وگرنه که یکی این موقع سرور با 5 هزار کمان بزنه به یکی حتی کامل دیوارم بشه 80 درصد نیروی طرف میره:lol:[/div][/quote]
از کجا میدونی نرفته؟:D
خیلی عجیبه میگی قوی تیرن بوده من الان نفر 1 هجوم و 2 غارتم
نیرومونم تو قویا دومیم الان نفر 1 سرور 28 کیلو نیزه داره دیگ فک کن چه ترفندی زده با پاپ بازی
نیرومونم تو قویا دومیم الان نفر 1 سرور 28 کیلو نیزه داره دیگ فک کن چه ترفندی زده با پاپ بازی
تو یه شهر؟
[quote][div][b]farzin_kh[/b][/div][div]خیلی عجیبه میگی قوی تیرن بوده من الان نفر 1 هجوم و 2 غارتم
نیرومونم تو قویا دومیم الان نفر 1 سرور 28 کیلو نیزه داره دیگ فک کن چه ترفندی زده با پاپ بازی[/div][/quote]
تو یه شهر؟
[quote][div][b]farzin_kh[/b][/div][div]نمیدونم اماراشو دیدم دیدم 28 کیلو داشت بیشترین نیرو سرور مال سوشیانته 40 کیلو نیرو متمرکز:o[/div][/quote]
شما نیروی یاسی هم دیدی که میگی اول سوشیانته؟:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.