سلام به دوستان عزیز
من نمیدونم این تک رقمیا چه فکری کردن؟؟
فکر کردن چون پول میخرجن و شبانه روزی آنلاین هستن خیلی بازی بلدن و نیروشون از بقیه سره؟؟
واقعا تاسف داره کاراشون
این کده لشکرکشیو ببینید بزرگترین دیوار سرور 24
9277464878b
این مطلب در 1393/01/05 04:11:07 نوشته شده است و در 1397/11/05 13:53:36 ویرایش شده است .
سلام به دوستان عزیز
فکر کردن چون پول میخرجن و شبانه روزی آنلاین هستن خیلی بازی بلدن و نیروشون از بقیه سره؟؟
واقعا تاسف داره کاراشون
این کده لشکرکشیو ببینید
[b]بزرگترین دیوار سرور 24 [/b]
[b]9277464878b[/b]
دیوار به این نمیگن!دیوار به دیوار کردن 30 کیلو شمشیر میگن
کلا خواستم یک چیزی بگم خلاف گفته های دوستان بنابراین این جمله واقعیت ندارد (( صرفا جهت گریه ))
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
دیوار به این نمیگن!دیوار به دیوار کردن 30 کیلو شمشیر میگن:shock::shock::shock::shock::shock:
کلا خواستم یک چیزی بگم خلاف گفته های دوستان بنابراین این جمله واقعیت ندارد (( صرفا جهت گریه )):lol::lol::lol::lol::lol:
دیوار به این نمیگن!دیوار به دیوار کردن 30 کیلو شمشیر میگن
کلا خواستم یک چیزی بگم خلاف گفته های دوستان بنابراین این جمله واقعیت ندارد (( صرفا جهت گریه ))
آخه بنده ی خدا کی تو این موقع سرور 30کیلو شمشیر متمرکز داره؟
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]دیوار به این نمیگن!دیوار به دیوار کردن 30 کیلو شمشیر میگن:shock::shock::shock::shock::shock:
کلا خواستم یک چیزی بگم خلاف گفته های دوستان بنابراین این جمله واقعیت ندارد (( صرفا جهت گریه )):lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
آخه بنده ی خدا کی تو این موقع سرور 30کیلو شمشیر متمرکز داره؟
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div].
این چیه دیوار من از این قوی تره.[/div][/quote]
آرمان به شما که اتک ندادن ...[/div][/quote]
نه.در کل میگم خیلی دیوار شاخی نیست.
ولی از این گنده تر فکر نمیکنم توی سرور بوده باشه
تا این لحظه
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div].
نه.در کل میگم خیلی دیوار شاخی نیست.[/div][/quote]
ولی از این گنده تر فکر نمیکنم توی سرور بوده باشه:roll:
تا این لحظه :roll:
داداش خیلی دیوار شاخی نیست؟؟
تو یک حمله با 17هزار امتیاز رفته تو مدافعین..رتبه دفاعیش خیلی بالا بود شده 1...اونوقت تا الآن بالاترین دیوار نیست به نظرت؟
نمیدونم والا
این مطلب در 1393/01/05 14:06:27 نوشته شده است و در 1393/01/05 14:06:46 ویرایش شده است .
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div].
نه.در کل میگم خیلی دیوار شاخی نیست.[/div][/quote]
داداش خیلی دیوار شاخی نیست؟؟:shock:
تو یک حمله با 17هزار امتیاز رفته تو مدافعین..رتبه دفاعیش خیلی بالا بود شده 1...اونوقت تا الآن بالاترین دیوار نیست به نظرت؟
نمیدونم والا:roll:
سلام به دوستان عزیز
واقعا تاسف داره کاراشون
این کده لشکرکشیو ببینید بزرگترین دیوار سرور 24 در اتحاد شمال ایران زمین
9277464878b
اینا جفتشون اکانت های قدر دارن سکه زدن به ته جدولی ها چه مربوط یکی روتبه 9 یکی 36 تو تاپ غارتم میان میرن جفتشونم 24 ری ان لاینن
[quote][div][b]kootchess[/b][/div][div]سلام به دوستان عزیز
واقعا تاسف داره کاراشون
این کده لشکرکشیو ببینید
[b]بزرگترین دیوار سرور 24 در اتحاد شمال ایران زمین[/b]
[b]9277464878b[/b]
[/div][/quote]
اینا جفتشون اکانت های قدر دارن سکه زدن به ته جدولی ها چه مربوط یکی روتبه 9 یکی 36 تو تاپ غارتم میان میرن جفتشونم 24 ری ان لاینن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.