هنوز اول بازیه و اکثرا اتحادها وضعیت اصلیشونو نگرفتن هر روز میبینی دوتا باهم ادغام میزنن میرن بالا تا هفته های اول وضعیت اینه
خیلی عصبانیم دوستارم اونایی که اون همه قلدربازی درمیارن روسرشون روازتنشون جداکنم
خعلی جالبه میخوای بیام کمک خب آره بعضیا بودن یه دفعه اومدن تو تاپ الان کجا روزای اول کجا
بعضیا هم زدن تو کار نیروسازی و غارت امروز هم روز ضدحالیه واسشون هم واسه من کم کم داره عقده میشه ساعت 12امشب اکثرا خالیش میکننحتی به آبادی هم نمیشه حمله کرد اون تحت حمایتیا هم جیکشون هنوز در نیومده آخه تا کی میخوان توی حمایت بمونن بالاخره یه روز میان بیرون میریم مهمونیشون
عزیز شما سکه ی اکانت رو تامین کن من برات با تمدید حمایت برات اکانتی میسازم سربازاش از رتبه 1 غارت بیشتر باشه. کاری نداره که عزیز منابعو کلا 6 روز بده بالا با اتمام انی و سکه ببین روز 6 منابعت 18 18 میشه فکر کن 2 روز تمام هم 3 ایکس بسازی اندازه غارت نفر اول سرباز میتونی بسازی
لطفا چیزیو که ازش سر در نمیاریو الکی نگو چطوری میخای با سکه منابع رو 18 کنی؟؟؟؟؟
[quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]yasin830[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]هنوز اول بازیه و اکثرا اتحادها وضعیت اصلیشونو نگرفتن هر روز میبینی دوتا باهم ادغام میزنن میرن بالا تا هفته های اول وضعیت اینه :x;)[/div][/quote]
خیلی عصبانیم :evil: دوستارم اونایی که اون همه قلدربازی درمیارن روسرشون روازتنشون جداکنم[/div][/quote]
;)خعلی جالبه میخوای بیام کمک خب آره بعضیا بودن یه دفعه اومدن تو تاپ الان کجا روزای اول کجا
بعضیا هم زدن تو کار نیروسازی و غارت امروز هم روز ضدحالیه واسشون هم واسه من کم کم داره عقده میشه ساعت 12امشب اکثرا خالیش میکنن:lol:حتی به آبادی هم نمیشه حمله کرد اون تحت حمایتیا هم جیکشون هنوز در نیومده آخه تا کی میخوان توی حمایت بمونن بالاخره یه روز میان بیرون میریم مهمونیشون:?[/div][/quote]
عزیز شما سکه ی اکانت رو تامین کن من برات با تمدید حمایت برات اکانتی میسازم سربازاش از رتبه 1 غارت بیشتر باشه. ;) کاری نداره که عزیز منابعو کلا 6 روز بده بالا با اتمام انی و سکه ببین روز 6 منابعت 18 18 میشه:lol: فکر کن 2 روز تمام هم 3 ایکس بسازی اندازه غارت نفر اول سرباز میتونی بسازی:lol:[/div][/quote]
لطفا چیزیو که ازش سر در نمیاریو الکی نگو چطوری میخای با سکه منابع رو 18 کنی؟؟؟؟؟
واسه خیانتش 50 تا منجنیق زدم ساخت شب میارمش پایین هر جوری رفته همین جوری میارمش پایین
داش علی احترامت واجب ولی ممل از بچه های خیلی قدیمیه اتحاده که تو اس 10 برای هیچ کی کم نذاشت.
من نمی دونم ممل رفیقمه کسی بره طرفش دف میریزم براش.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]ali06[/b][/div][div][b]واسه خیانتش 50 تا منجنیق زدم ساخت شب میارمش پایین هر جوری رفته همین جوری میارمش پایین[/b][/div][/quote]
داش علی احترامت واجب ولی ممل از بچه های خیلی قدیمیه اتحاده که تو اس 10 برای هیچ کی کم نذاشت.
من نمی دونم ممل رفیقمه کسی بره طرفش دف میریزم براش.
[quote][div][b]ali06[/b][/div][div][quote][div][b]$amirsalar$[/b][/div][div]:|[/div][/quote]
نه بابا :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
من یه زمانی تو اتحادت بودم وتو را می شناسم .
بهترین ها رگباری پیام میدن ما هم فقط علامت خونده شده رو میزنیم واقعا دیگه نمیخونیم
من خیلی خوشم میاد از این اتحادا که پی ام میدن.
بیشتر فکر بچه ها هستن.
اونوقت اتحادی میری اصلا مدیرش نمی دونه کی قرمزه کی زرده
سال به ماه هم پی ام نمی ده.
ولی اتحادای خوبی هم مثل این هستن مثل پروپلیر اس 15 که خیلی قوی بودن.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]rismanchian2[/b][/div][div]دور از دروغ گفتن
خیلی پیام میدین
[/div][/quote]
بهترین ها رگباری پیام میدن ما هم فقط علامت خونده شده رو میزنیم واقعا دیگه نمیخونیم:roll:[/div][/quote]
من خیلی خوشم میاد از این اتحادا که پی ام میدن.
بیشتر فکر بچه ها هستن.
اونوقت اتحادی میری اصلا مدیرش نمی دونه کی قرمزه کی زرده :lol:
سال به ماه هم پی ام نمی ده.
ولی اتحادای خوبی هم مثل این هستن مثل پروپلیر اس 15 که خیلی قوی بودن.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.