هنوز اول بازیه و اکثرا اتحادها وضعیت اصلیشونو نگرفتن هر روز میبینی دوتا باهم ادغام میزنن میرن بالا تا هفته های اول وضعیت اینه
خیلی عصبانیم دوستارم اونایی که اون همه قلدربازی درمیارن روسرشون روازتنشون جداکنم
خعلی جالبه میخوای بیام کمک خب آره بعضیا بودن یه دفعه اومدن تو تاپ الان کجا روزای اول کجا
بعضیا هم زدن تو کار نیروسازی و غارت امروز هم روز ضدحالیه واسشون هم واسه من کم کم داره عقده میشه ساعت 12امشب اکثرا خالیش میکننحتی به آبادی هم نمیشه حمله کرد اون تحت حمایتیا هم جیکشون هنوز در نیومده آخه تا کی میخوان توی حمایت بمونن بالاخره یه روز میان بیرون میریم مهمونیشون
عزیز شما سکه ی اکانت رو تامین کن من برات با تمدید حمایت برات اکانتی میسازم سربازاش از رتبه 1 غارت بیشتر باشه. کاری نداره که عزیز منابعو کلا 6 روز بده بالا با اتمام انی و سکه ببین روز 6 منابعت 18 18 میشه فکر کن 2 روز تمام هم 3 ایکس بسازی اندازه غارت نفر اول سرباز میتونی بسازی
ولی بعضیا چیزی سرشون نمیشه با اینکه حمایتو تمدید کردن اما پیشرفت خوبی نداشتن من دو روز اول حسابی سکه خرج کردم چند نفر اطرافم تمدید حمایت زدن در حالی که الان جمعیت هر کدومشون به زور به 200 یا 300 میرسه خب این دیگه چه جور بازی من خودم تا الان یه 350تایی خرج کردم غارت که جواب نمیده میدان تمرین باید سطحش خیلی بالا باشه مجبور شدم این هفته 5 بار همه نوع منابع رو خریداری کنم فقط چند نفر با جمعیت زیر 100 موندن که ازشون غارت میزنم بقیه هنوز تحت حمایتن البته میدونم فارم تپلی واسه هفته های بعد محسوب نمیشن
fяїέηđs
[quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]yasin830[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]هنوز اول بازیه و اکثرا اتحادها وضعیت اصلیشونو نگرفتن هر روز میبینی دوتا باهم ادغام میزنن میرن بالا تا هفته های اول وضعیت اینه :x;)[/div][/quote]
خیلی عصبانیم :evil: دوستارم اونایی که اون همه قلدربازی درمیارن روسرشون روازتنشون جداکنم[/div][/quote]
;)خعلی جالبه میخوای بیام کمک خب آره بعضیا بودن یه دفعه اومدن تو تاپ الان کجا روزای اول کجا
بعضیا هم زدن تو کار نیروسازی و غارت امروز هم روز ضدحالیه واسشون هم واسه من کم کم داره عقده میشه ساعت 12امشب اکثرا خالیش میکنن:lol:حتی به آبادی هم نمیشه حمله کرد اون تحت حمایتیا هم جیکشون هنوز در نیومده آخه تا کی میخوان توی حمایت بمونن بالاخره یه روز میان بیرون میریم مهمونیشون:?[/div][/quote]
عزیز شما سکه ی اکانت رو تامین کن من برات با تمدید حمایت برات اکانتی میسازم سربازاش از رتبه 1 غارت بیشتر باشه. ;) کاری نداره که عزیز منابعو کلا 6 روز بده بالا با اتمام انی و سکه ببین روز 6 منابعت 18 18 میشه:lol: فکر کن 2 روز تمام هم 3 ایکس بسازی اندازه غارت نفر اول سرباز میتونی بسازی:lol:[/div][/quote]
ولی بعضیا چیزی سرشون نمیشه با اینکه حمایتو تمدید کردن اما پیشرفت خوبی نداشتن من دو روز اول حسابی سکه خرج کردم چند نفر اطرافم تمدید حمایت زدن در حالی که الان جمعیت هر کدومشون به زور به 200 یا 300 میرسه خب این دیگه چه جور بازی من خودم تا الان یه 350تایی خرج کردم غارت که جواب نمیده میدان تمرین باید سطحش خیلی بالا باشه مجبور شدم این هفته 5 بار همه نوع منابع رو خریداری کنم فقط چند نفر با جمعیت زیر 100 موندن که ازشون غارت میزنم بقیه هنوز تحت حمایتن البته میدونم فارم تپلی واسه هفته های بعد محسوب نمیشن
واسه خیانتش 50 تا منجنیق زدم ساخت شب میارمش پایین هر جوری رفته همین جوری میارمش پایین
مارو گرفتی عمو با 50 تا؟
تا بعد عیدم مشغولیپ
حالا چه خیانتی؟
این مطلب در 1393/01/01 20:06:10 نوشته شده است و در 1393/01/01 20:08:43 ویرایش شده است .
mr.pop
I Dont care!
[quote][div][b]ali06[/b][/div][div][b]واسه خیانتش 50 تا منجنیق زدم ساخت شب میارمش پایین هر جوری رفته همین جوری میارمش پایین[/b][/div][/quote]
مارو گرفتی عمو با 50 تا؟
تا بعد عیدم مشغولی:lol:پ
حالا چه خیانتی؟
واسه خیانتش 50 تا منجنیق زدم ساخت شب میارمش پایین هر جوری رفته همین جوری میارمش پایین
مارو گرفتی عمو با 50 تا؟
تا بعد عیدم مشغولیپ
حالا چه خیانتی؟
عشقی
fяїέηđs
[quote][div][b]king.aliakbar[/b][/div][div][quote][div][b]ali06[/b][/div][div][b]واسه خیانتش 50 تا منجنیق زدم ساخت شب میارمش پایین هر جوری رفته همین جوری میارمش پایین[/b][/div][/quote]
مارو گرفتی عمو با 50 تا؟
حالا چه خیانتی؟[/div][/quote]
[color=#ff0000]عشقی[/color]
مارو گرفتی عمو با 50 تا؟
تا بعد عیدم مشغولیپ
حالا چه خیانتی؟
عشقی
اها پس گزیه ناموسی هست حالا مواظب باش خودت با کله نری تو دیوار
mr.pop
I Dont care!
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]king.aliakbar[/b][/div][div][quote][div][b]ali06[/b][/div][div][b]واسه خیانتش 50 تا منجنیق زدم ساخت شب میارمش پایین هر جوری رفته همین جوری میارمش پایین[/b][/div][/quote]
مارو گرفتی عمو با 50 تا؟
[color=#ff0000]عشقی[/color][/div][/quote]
اها پس گزیه ناموسی هست حالا مواظب باش خودت با کله نری تو دیوار:roll::roll:
خــدایا هیچ کسی رو اونقدر تنها نکن به هر کســــِی بگه عشـــــقم
rezaalone
alireza
[quote][div][b]king.aliakbar[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]king.aliakbar[/b][/div][div][quote][div][b]ali06[/b][/div][div][b]واسه خیانتش 50 تا منجنیق زدم ساخت شب میارمش پایین هر جوری رفته همین جوری میارمش پایین[/b][/div][/quote]
مارو گرفتی عمو با 50 تا؟
[color=#ff0000]عشقی[/color][/div][/quote]
اها پس گزیه ناموسی هست حالا مواظب باش خودت با کله نری تو دیوار:roll::roll:
[/div][/quote]