من الان خیلی دلم واسه death emz00 تنگ شده
تازه دلم واسه امپراطور پارسی هم تنگ شده . یادش بخیر چقدر مغرور و البته اطلاعاتشم زیاد بود . باور کنین از بینگو هم سر تر بود ( از نظر اطلاعات )
سلام بچه ها.خدایش جای امپراطور پارسی خالیه وقتی مدیر نبود از اون سوال میپورسیدیم
بینگو دل خوشی ازش نداشت
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا
[quote][div][b]گراندل[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div]من الان خیلی دلم واسه death emz00 تنگ شده
تازه دلم واسه امپراطور پارسی هم تنگ شده . یادش بخیر چقدر مغرور و البته اطلاعاتشم زیاد بود . باور کنین از بینگو هم سر تر بود ( از نظر اطلاعات ) [/div][/quote]
سلام بچه ها.خدایش جای امپراطور پارسی خالیه وقتی مدیر نبود از اون سوال میپورسیدیم
[/div][/quote]
بینگو دل خوشی ازش نداشت:lol::lol::lol::lol::lol:
من الان خیلی دلم واسه death emz00 تنگ شده
تازه دلم واسه امپراطور پارسی هم تنگ شده . یادش بخیر چقدر مغرور و البته اطلاعاتشم زیاد بود . باور کنین از بینگو هم سر تر بود ( از نظر اطلاعات )
بینگو دل خوشی ازش نداشت
نه باو اصلا رابطه و شناختی ازش ندارم و نداشتم
چرا حرف میزارین تو دهن من
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div][quote][div][b]گراندل[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div]من الان خیلی دلم واسه death emz00 تنگ شده
تازه دلم واسه امپراطور پارسی هم تنگ شده . یادش بخیر چقدر مغرور و البته اطلاعاتشم زیاد بود . باور کنین از بینگو هم سر تر بود ( از نظر اطلاعات ) [/div][/quote]
[/div][/quote]
بینگو دل خوشی ازش نداشت:lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
نه باو اصلا رابطه و شناختی ازش ندارم و نداشتم :?
چرا حرف میزارین تو دهن من :twisted:
[quote][div][b]anofel16[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]javad28
اسنایپی
ال کاپو[/div][/quote]
من با elcabo تو سرور 15 بعضی وقتا در پیامیم
[/div][/quote]
تایپک قدیمی رو نیار بالا لطفا :|
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]anofel16[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]javad28
اسنایپی
ال کاپو[/div][/quote]
من با elcabo تو سرور 15 بعضی وقتا در پیامیم
[/div][/quote]
اون ال کاپو فرق فوکوله
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.