بچه ها کسی از دختر خبر نداره. دوست دارم بازم سر به سرش بزار
اینقدر اذیتش میکردیم که نگو
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا
[quote][div][b]گراندل[/b][/div][div]بچه ها کسی از دختر خبر نداره. دوست دارم بازم سر به سرش بزار[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
اینقدر اذیتش میکردیم که نگو
امید چک که با کفش رفته بود رو فرش. اشیل. آرته با پیشنهادای خفنش. منم که بعد سرور 15 دور بازی رو خط میکشم. انجمن هم حذف میشه. در کل 1 سال انجمن بودم دوران خوشی داشتیم
امید چک که با کفش رفته بود رو فرش. اشیل. آرته با پیشنهادای خفنش. منم که بعد سرور 15 دور بازی رو خط میکشم. انجمن هم حذف میشه. در کل 1 سال انجمن بودم دوران خوشی داشتیم
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا
:([quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]امید چک که با کفش رفته بود رو فرش. اشیل. آرته با پیشنهادای خفنش. منم که بعد سرور 15 دور بازی رو خط میکشم. انجمن هم حذف میشه. در کل 1 سال انجمن بودم دوران خوشی داشتیم[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.