من جمعه نبودم اومدم دیدم جانشینم به یکی از خودم قویتر حمله کرده اون و مدیرش هم دارن به من حمله میکنن ومزرعمو میزنن.قرار بود حمله ها تموم شه ولی بازم حمله میکنن
دمشون گرم سرم خلوت شد
ملتفتی؟
نه نیستی
زوده برات حریف شی
من جمعه نبودم اومدم دیدم جانشینم به یکی از خودم قویتر حمله کرده اون و مدیرش هم دارن به من حمله میکنن ومزرعمو میزنن.قرار بود حمله ها تموم شه ولی بازم حمله میکنن
دمشون گرم سرم خلوت شد:mrgreen:
خوب داداش باید نیرو داشته باشن کسی نیرو داشته باشه که من بیکار نیستم حمله کنم.
خوب باید نیرو سازی کنن و دفاع کنن از خودشون.فقط جمعیت بدن بالا که نمیشه.من ببینم کسی جمعیت بالاس و نیرو ندار حتی داداشمم باشه غارت میکنم چون نوع بازی غلت رو انتخاب کرده
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
خوب داداش باید نیرو داشته باشن کسی نیرو داشته باشه که من بیکار نیستم حمله کنم.
خوب باید نیرو سازی کنن و دفاع کنن از خودشون.فقط جمعیت بدن بالا که نمیشه.من ببینم کسی جمعیت بالاس و نیرو ندار حتی داداشمم باشه غارت میکنم چون نوع بازی غلت رو انتخاب کرده
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div]آرزوم اینه که دیگه دوستامو بالای دار نبینم
حکم 4تاشون اومده
یکیشون همین یک هفته پیش اعدام کردن
آرزوم.....[/div][/quote]
دوستاتون جنایت کارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.