سلام بچه ها خوبین
من تو سرور8 توی توضیحات یکی از بچه ها خوندم که نقل از دکتر رائفی پور {استاد شیطان پرستی}نوشته بود:
این عصرپادشاهان نمونه ای از وحشی گری یعنی برای اینکه پیشرفت کنی باید همسایه هاتوغارت کنی اگه غارت نکنی میمیری
مثل کشور امریکا واسرائل حالا حرفای زیادی زده بود الان حضورذهن ندارم
چن وقت ذهنمو مشغول کرده میتونید کمک کنید؟
نه چرته.راعفی پور گفته بود هدف 21 دسامبر هم حمله به ایرانه ولی خبری نشد.
منظور از حمله حمله ی سایبری بود که 3 حمله ی سایبری از آمریکا به ایران شد که هکر های ایرانی با هاش مقابله کردند
رنگ مرگ را که کسی دیده ایا غیر از خاکستری است
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div]سلام بچه ها خوبین
من تو سرور8 توی توضیحات یکی از بچه ها خوندم که نقل از دکتر رائفی پور {استاد شیطان پرستی}نوشته بود:
این عصرپادشاهان نمونه ای از وحشی گری یعنی برای اینکه پیشرفت کنی باید همسایه هاتوغارت کنی اگه غارت نکنی میمیری
چن وقت ذهنمو مشغول کرده میتونید کمک کنید؟[/div][/quote]
نه چرته.راعفی پور گفته بود هدف 21 دسامبر هم حمله به ایرانه ولی خبری نشد.[/div][/quote]
منظور از حمله حمله ی سایبری بود که 3 حمله ی سایبری از آمریکا به ایران شد که هکر های ایرانی با هاش مقابله کردند
سلام بچه ها خوبین
چن وقت ذهنمو مشغول کرده میتونید کمک کنید؟
دوست من الکی نوشته من بدون غارت پیشرفت کردم
چیزی که اون گفته ذات انسانه
چه حرف بی ربطیست که مرد که گریه نمی کند!
گاهی آنقدر بغض داری...
که فقط باید مرد باشی تا بتوانی گریه کنی
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div]سلام بچه ها خوبین
چن وقت ذهنمو مشغول کرده میتونید کمک کنید؟[/div][/quote]
دوست من الکی نوشته من بدون غارت پیشرفت کردم
چیزی که اون گفته ذات انسانه
استاد قابل احترامیه براساس سندومدرک حرف میزنه والا من سخنرانیش درمورد این بازیو نشنیدم
استاد کلی حرف می زد
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div]استاد قابل احترامیه براساس سندومدرک حرف میزنه والا من سخنرانیش درمورد این بازیو نشنیدم[/div][/quote]
استاد کلی حرف می زد
نقش غارت در این بازی پیشرفت کردن سریع تر است که باعث می شه طمع بیاره
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div]همه میگن بدون غارت ولی ما که نمیبینیم[/div][/quote]
نقش غارت در این بازی پیشرفت کردن سریع تر است که باعث می شه طمع بیاره
ما که بازی میکنیم. غارت هم میکنیم.ولی همسایه هامون در بیرون دنیای مجازی ازمون راضیه و کاری به کارشونم نداریم.
اگه اینطور باشه نباید خیلی از بازی هارو انجام بدی.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
ما که بازی میکنیم. غارت هم میکنیم.ولی همسایه هامون در بیرون دنیای مجازی ازمون راضیه و کاری به کارشونم نداریم.
ما نمی گیم بازی نکنید قاطی این حمله ها و غارت ها رحم داشته باشد ولی اگه اون طرف خیانت کرد دخلشو بیاری
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]ما که بازی میکنیم. غارت هم میکنیم.ولی همسایه هامون در بیرون دنیای مجازی ازمون راضیه و کاری به کارشونم نداریم.
اگه اینطور باشه نباید خیلی از بازی هارو انجام بدی.[/div][/quote]
ما نمی گیم بازی نکنید قاطی این حمله ها و غارت ها رحم داشته باشد ولی اگه اون طرف خیانت کرد دخلشو بیاری
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.