چاوشی: آن قصر که جمشید در آن جان گرفت... آهو بچه کردو شیر آرام گرفت... بهرام که گور میگرفتی همه عمر.. دیدی که چگونه گور بهرام گرفت..
ایشالا تو زندگی فارم نشی...
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1393/01/22 18:48:40
چاوشی: آن قصر که جمشید در آن جان گرفت... آهو بچه کردو شیر آرام گرفت... بهرام که گور میگرفتی همه عمر.. دیدی که چگونه گور بهرام گرفت..
ایشالا تو زندگی فارم نشی...
|
|
1393/01/22 18:49:13
اردک تک تک تک تک اردک
اردک لک لک لک لک اردک لک لک تک تک تک تک اردک هی وایه من . چی شد ؟؟؟؟؟ سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام |
|
1393/01/22 18:52:55
ممنون. ببخشید ایشالا تو زندگی فارم نشی...
|
|
1393/01/22 23:42:14
روزا یکی یکی گذشتو ما مرد بار امدیم و یاد گرفتیم به زخما رو ندیم
|
|
1393/01/23 13:35:37
خوشبختیت آرزومه حتی با من نباشی - سیامک عباسی
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟ یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره |
|
1393/01/23 19:15:28
استاد تی دی میگه که :
ی ذره سرو بیار بالاو بیرون آب ی دفعه پا تو بذار وسط دیوونه ها آبیه دریاتو بده به آسمون راهی فردا شو بدون بادبون ... |
اکانت های فعال کنونی |
1393/01/23 19:23:34
سلام ای غروب غریبانه دل
سلام ای طلوع سحرگاه رفتن سلام ای غم لحظه های جدایی خداحافظ ای شعر شبهای روشن خداحافظ ای شعر شبهای روشن خداحافظ ای قصه عاشقانه خداحافظ ای آبی روشن عشق خداحافظ ای عطر شعر شبانه خداحافظ ای همنشین همیشه خداحافظ ای داغ بر دل نشسته تو تنها نمی مانی ای مانده بی من تو را می سپارم به دلهای خسته تو را می سپارم به مینای مهتاب تو را می سپارم به دامان دریا اگر شب نشینم اگر شب شکسته تو را می سپارم به رویای فردا به شب می سپارم تو را تا نسوزد به دل می سپارم تو را تا نمیرد اگر چشمه واژه از غم نخشکد اگر روزگار این صدا را نگیرد خداحافظ ای برگ و بار دل من خداحافظ ای سایه سار همیشه اگر سبز رفتی اگر زرد ماندم خداحافظ ای نوبهار همیشه اینم آدرس ا ش=http://dl.nicmusic.ir/nicmusic/002/026/Ehsan%20Khajeh%20Amiri%20-%20Salam%20Akhar.mp3
این مطلب در 1393/01/23 19:23:34 نوشته شده است و در 1393/01/23 19:25:13 ویرایش شده است .
عجب
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/01/23 19:26:02
طاقت من طاقت دل طاقت سنگ است
غزل پریده رنگ است دل ترانه تنگ است نه در زمین نه در زمان جای درنگ است بیا که وقت تنگ است مرا حوصله تنگ است مرا حوصله تنگ است هر کسی همنفسم شد دست آخر قفسم شد من ساده به خیالم که همه کار و کسم شد اون که عاشقانه خندید خنده*های من رو دزدید پشت پلک مهربونی خواب یک توطئه می*دید رسیده*ام به ناکجا خسته از این حال و هوا حدیث تن نیست مرا طاقت من نیست مرا طاقت من نیست مرا طاقت من نیست نه در زمین نه در زمان جای درنگ است بیا که وقت تنگ است مرا حوصله تنگ است مرا حوصله تنگ است هر کسی همنفسم شد دست آخر قفسم شد من ساده به خیالم که همه کار و کسم شد اون که عاشقانه خندید خنده*های من رو دزدید پشت پلک مهربونی خواب یک توطئه می*دید رسیده*ام به ناکجا خسته از این حال و هوا حدیث تن نیست مرا طاقت من نیست مرا طاقت من نیست مرا طاقت من نیست طاقت من طاقت دل طاقت سنگ است دل ترانه تنگ است غزل پریده رنگ است نه در زمین نه در زمان جای درنگ است بیا که وقت تنگ است مرا حوصله تنگ است مرا حوصله تنگ است |
|
1393/01/23 22:58:11
هــی چه فازه سنگینی/همه چی سفید سیاه و چیزی رنگی نیست
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/01/23 23:01:18
قصهَ قصهَ قصهَ
از ی دل شکستَ دلی که از جوونی به عشقَت مستِ مستَ |
منوی کاربری
|
||