خارجی بود بلد نیستم بنویسم
دنیا به من مدیون هست من به مادرم
ادیسون
❣♥✪✪❤☢☢♥ من به هر کی امضا نمیدم مگه الکیه ♥✪✪❤☢☢♥❣
ادیسون
❣♥✪✪❤☢☢♥ من به هر کی امضا نمیدم مگه الکیه ♥✪✪❤☢☢♥❣
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/06/23 12:39:14
خارجی بود بلد نیستم بنویسم
دنیا به من مدیون هست من به مادرم
ادیسون ❣♥✪✪❤☢☢♥ من به هر کی امضا نمیدم مگه الکیه ♥✪✪❤☢☢♥❣ |
|
1392/07/28 14:35:21
سلام
متن آهنگ این حقم نیست این همه تنهایی وقتی تو این جایی وقتی می بینی بریدم ام ام این حقم نیست این همه تنهایی وقتی می بینی بریدم ام ام احسان خواجه امیری ساخت لباس ورزشی از بین 32تیم جام جهانی
اگه می خواید اسم تیم -اسمتون به انگلیسی-شماره پیرهن رو برام بفرستید |
|
1392/07/28 14:48:31
وطن یعنی
سیاسیه حامد فرد دو سال از بهترین سالای عمرم اینجا گذشت
تابستونای شلوغ.. دوستای خوب... انجمن فعال... ولی اون روزا دیگه برنمیگرده |
|
1392/07/28 14:53:29
آهنگ RVD
ONE OF A KIND If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
Id Line : ooosalehooo 8 مدیر ؟ ? Where Is Ofogh |
|
1392/07/28 15:12:48
حصین
صب زور شب بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟ یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره |
|
1392/07/28 15:19:50
آهنگش یکم مورد داره نمیشه گفت
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو |
اکانت های فعال کنونی |
1392/07/28 15:55:54
کلشو نوشم
my love faramz aslani اگه یه روز بری سفر بری ز پیشم بی خبر اسیر رویاها میشم دوباره باز تنها میشم به شب می گم پیشم بمونه به باد می گم تا صبح بخونه بخونه از دیار یاری چرا می ری تنهام می ذاری اگه فراموشم کنی ترک آغوشم کنیپرنده دریا می شمتو چنگ موج رها می شمبه دل می گم خاموش بمونه می رم که هر کسی بدونه می رم به سوی اون دیاری که توش منو تنها نذاری اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منو مبتلا کنه به دل می گم کاریش نباشه بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم که باز برات آواز بخونم که باز برات آواز بخونم اگه بازم دلت می خواد یار یکدیگر یاشیم مثال ایوم قدیم بشینیم و سحر پاشیم باید دلت رنگی بگیره دوباره آهنگی بگیره بگیره رنگ اون دیاری که توش منو تنها نذاری اگه می خوای پیشم بمونی بیا تا باقیه جوونی بیا تا پوست به استخونه نذار دلم تنها بمونه بذار شبم رنگی بگیره دوباره آهنگی بگیره بگیره رنگ اون دیاری که توش منو تنها نذاری اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منو مبتلا کنه به دل می گم کاریش نباشه بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم که باز برات آواز بخونم که باز برات آواز بخونم .When it's real ,you can't walk away
|
|
1392/07/28 17:45:44
خسته ام : از محسن یگانه
میگه که : زندگی روشو برگردونده از منی که گیج و سر گردونم منی که ارزوم بوده دنیارو حتی یه لحظه به عقب برگردونم ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ چهار پنج تا دیگه هم هست خارجین بلد نیستم بنویسم
این مطلب در 1392/07/28 17:45:44 نوشته شده است و در 1392/07/28 17:48:42 ویرایش شده است .
.
|
|
1392/07/28 17:48:00
سامی بیگی هماهنگه
و 2afm دیوونه ســروش
تــــهران منـه زاخـــار کارتــو ادامـــه نـده فقــط با صـــدای منـه .... |
|
1392/07/28 17:48:40
چقدر استرس داری اروم باش بیخیال دنیا و قانوناش این اهنگ برا 2afm
ســروش
تــــهران منـه زاخـــار کارتــو ادامـــه نـده فقــط با صـــدای منـه .... |