azhmanliteonazhmanliteonبا سلام خدمت همه دوستان عزیز
شاید منو کسی نشناسه تو جمع ولی بیشترتون رو میشناسم اخه فارم 20% از اونایی بودم که تو بازی تو تاپ غارت بودن البته از سرور 5 تا حالا
روش مولتی زدن رو هم خودم میدونم روش فارم زدن رو هم خودم می دونم در هر صورت مولتی زدن با مقررات بازی سازگار نیست حالا بعضی ها افتخار می کنن پول بیشتری دارن و مولتی بزرگتر و همچین خفته ای یه میلیار بده رو می خرن بعضی ها هم افتخار میکنن با باگ نقشه تونستن 4 تا سرور کتیبه بزنن و الان برای برای اینکه بگن باگ نقشه ای در کار نبوده دارن دوبل اونو خرج می کنن من اصولا کاری با اینها ندارم اصولا هم به این کار ندارم که دیروز طرف تو تاپ 10 غارت نبوده ساعت 14:30 دقیقه شد یه رفرش کردم دیدم تو صدر جدول هستش
هرکی میاد اینجا دم از بازی جوون مردی میزنه چون هیچوقت ماست فروش نمیاد بگه ماست من ترشه
شکر خدا کنتور هم واسه دروغ سنجی نذاشتن اگه بود که ملت از خونه بخاطر دروغاشون در نمی اومدن
منتها بحث اینکه کی کتیبه رو میزنه تو سرور باید بگم برام تجربه شده تو سرور ها اونی هست که بیشتر خرج کنه یا بیشتر از همه نامردتر باشه (البته باگ هم جزو نامردی در حق کل سرور محسوب میشه )
کتیبه رو به ادم پاک و یه رو نمیدن
درسته اوضاع خرابه ولی نه اونقدر ها هم!!! جریان مولتی بازی از سرور 18 به شدت اوج گرفت تا قبلش مولتی بازا خیلی کم بودن و تو سرور 22 به اوج خودش رسید طوری که علنا مشخص که مولتی بازا کیا هستند!!امیدواریم که تیم مدیریت بتونه موضوع رو حل کنه وگرنه این بازی با مشکل بسیار جدی رو به رو میشه در اینده نزدیک
برای چی بیان مولتی بازهارو بگیرن اخه تا الان اکنت دست یکی بوده اصلا تو بازی خرج نمی کرده یه بچه مایه داری اومده علاوه بر اینکه داره رو اکنت خودش خرج می کنه داره خرج 7 تای دیگه رو هم تقبل میکنه
ما ایرانیا همیشه یه راه برای دور زدن قانونا پیدا میکنیم ولی نمیشه که نا امید شد.
ما تو اتحاد از هفته اول بازی تا الان اکانت بهترین بازیکنو تا 100تا سکه هم شارژ میکردیم تا بازی سالم جلو بره. ولی تو هفته دوم یه نفر اکانت همر های اتحادو خرید!! جاسوس اوردن تو اتحاد و.... قبول دارم این مسائل باعث نا امیدیه و در نهایت تو سرور 22 میشه به وجود اومدن اتحادی مثل ای ار که کاملا مشخصه چطور دارن پیشرفت میکنن یا اتحادی مثل پیشگامان که اونا هم تکلیفشون معلومه.اما نمیشه همه رو به یه چشم نگاه کرد!
سرور 24 کدوم اتحادی تا برای ما هم سکه بخری ؟
ای اری دیگه نیست تو سرور درمورد کدوم اتخاد می حرفی ؟