چشم عزیزم .
من معذرت میخوام
من معذرت میخوام
حلالم کن اگر سنگینی ِ بار ِتو بودم
اگر بر دوش تو بار ِ گران بودیم رفتیم
اگر بر دوش تو بار ِ گران بودیم رفتیم
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/12/18 23:07:27
چشم عزیزم .
من معذرت میخوام حلالم کن اگر سنگینی ِ بار ِتو بودم
اگر بر دوش تو بار ِ گران بودیم رفتیم |
|
1392/12/18 23:19:56
اصلا مولتی چطور نوشته میشه؟ این که من نوشتم اصلا نخونینش مولتی تکذیب می کنم و ندارم Mehdi Love
Love Team |
|
1392/12/18 23:36:21
عزیزم نگو من مولتی نمیزنم بگو من ندارم بخرم مولتی بقیه رو میزنم میرم از اکانت دیگران شهر آخر میزنم اینارو بگو
من راست میشینم راست حرف میزنم مولتی هم میزنی 1000 بار هم بگی نمیزنم باز میگم میزنی چون میزنی این تاپیک اصلا برای تو نیست که اسم اتحادتون مگه بین اینا بود؟ تو داری بالا پایین میپری برای اینکه اینجا اسم آی آر بالاست حالا مولتی میزنن نمیزننش به کسی مربوط نیست گفتم که دارن میخرن میزنن تو چرا داری همه جا خودتو میکشی؟ دیگه این چیزا دامبول بازیه ها داری کوچیک میکنی خودتو آفرین نکن اینجوری بده برای تو که فقط ادعا میکنی بازیکنی من یه نفر به شخصه چیزی ندیدم ازتون والا فقط شهر آخر اینو اونو میزنید میگید بازیکنیم این بازی آخرش اینه که کتیبه بزنی برو 1 بار این کارو بکن 50 تا هم مولتی بخر بزن ولی این کارو بکن والا آرش eref009 سرور 13 میگفت مولتی نمیزنم باور میکردم چون اون دیگه ندیدیم شهر آخر چند نفرو بزنه بگه غارت کردم!! چند نفرو فارم کردی؟ فارم چند نفرو داری میزنی؟ مولتی دزدی نشنیده بودیم خودت اعتراف میکنی که داری میکنی دیگه آخرشم اینه بیای بگی محسن شهرهاتونو خالی کنید دارم از غارت عقب میفتم
|
|
1392/12/19 00:34:42
اول از همه واقعا خجالت بکش الان فکر میکنی خیلی جوابت کوبنده بود؟ حتما کوبنده بود. شب و روزتون خوش اقا محسن . اینجا دیگه شلوغ نمیکنم . لازم باشه یا تلفنی باهات حرف میزنم یا نامه میدم به اکانتت. فقط نکته ای که هیچ وقت فراموشش نکن . اگه کتیبه ای زدی برادر من به خاطر صدقه سری من و امثال من نگهش داشتی اما اینو قبول دارم بلند هم صدا میزنم این حرفو . از من ابـله تر . احمـق تر. سـاده تر. و به تمام معنا ا لـــاغ تر تو این بازی نه وجود داره و نه پا میزاره . اما در کل هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد. راستی خدا خدا کن کسی این متن نامتو نخونده باشه . منظورم دوستانمونه . ما که خوندیم کامل دل شکسته شدیم. امیدکه بقیه نخونده باشنش از همه معذرت میخوام . یا حق سید هادی
این مطلب در 1392/12/19 00:34:42 نوشته شده است و در 1392/12/19 00:48:22 ویرایش شده است .
حلالم کن اگر سنگینی ِ بار ِتو بودم
اگر بر دوش تو بار ِ گران بودیم رفتیم |
|
1392/12/19 01:02:21
هادی تو برای یه بار حرف زدن من تره خرد نکردی حالا میگی.... تا حالا چند بار ازت خواستم یک کاری کنی برام ؟ دور از جونت شما خیلی آقایی چون من ابله بودم که فکر میکردم برای حرفم ممکنه تره خرد شه ولی نشد شب و روزت خوش راستی شما شناسنامه IR بودی گفتی عوض کنیم اسمو ما به این حرفت هم گوش کردیم دیگه برای کـس دیگه زحمت نمیکشیم برای خودمون بازی میکنیم محسن
این مطلب در 1392/12/19 01:02:21 نوشته شده است و در 1392/12/19 01:05:58 ویرایش شده است .
|
|
1392/12/19 11:49:23
فکر کنم همه متوجه حرف های من شدن!!!
خوب همه خودشونو لو دادنا! ایدی ریدکال 7626478
ایدی یاهوو Binamonesh0n@yahoo.com کل کل ممنوع دوست باشیم با هم |
اکانت های فعال کنونی |
1392/12/19 12:03:12
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
شاید منو کسی نشناسه تو جمع ولی بیشترتون رو میشناسم اخه فارم 20% از اونایی بودم که تو بازی تو تاپ غارت بودن البته از سرور 5 تا حالا روش مولتی زدن رو هم خودم میدونم روش فارم زدن رو هم خودم می دونم در هر صورت مولتی زدن با مقررات بازی سازگار نیست حالا بعضی ها افتخار می کنن پول بیشتری دارن و مولتی بزرگتر و همچین خفته ای یه میلیار بده رو می خرن بعضی ها هم افتخار میکنن با باگ نقشه تونستن 4 تا سرور کتیبه بزنن و الان برای برای اینکه بگن باگ نقشه ای در کار نبوده دارن دوبل اونو خرج می کنن من اصولا کاری با اینها ندارم اصولا هم به این کار ندارم که دیروز طرف تو تاپ 10 غارت نبوده ساعت 14:30 دقیقه شد یه رفرش کردم دیدم تو صدر جدول هستش هرکی میاد اینجا دم از بازی جوون مردی میزنه چون هیچوقت ماست فروش نمیاد بگه ماست من ترشه شکر خدا کنتور هم واسه دروغ سنجی نذاشتن اگه بود که ملت از خونه بخاطر دروغاشون در نمی اومدن منتها بحث اینکه کی کتیبه رو میزنه تو سرور باید بگم برام تجربه شده تو سرور ها اونی هست که بیشتر خرج کنه یا بیشتر از همه نامردتر باشه (البته باگ هم جزو نامردی در حق کل سرور محسوب میشه ) کتیبه رو به ادم پاک و یه رو نمیدن |
|
1392/12/19 12:15:35
درسته اوضاع خرابه ولی نه اونقدر ها هم!!! جریان مولتی بازی از سرور 18 به شدت اوج گرفت تا قبلش مولتی بازا خیلی کم بودن و تو سرور 22 به اوج خودش رسید طوری که علنا مشخص که مولتی بازا کیا هستند!!امیدواریم که تیم مدیریت بتونه موضوع رو حل کنه وگرنه این بازی با مشکل بسیار جدی رو به رو میشه در اینده نزدیک ایدی ریدکال 7626478
اکانت های فعال کنونی |
1392/12/19 12:18:35
برای چی بیان مولتی بازهارو بگیرن اخه تا الان اکنت دست یکی بوده اصلا تو بازی خرج نمی کرده یه بچه مایه داری اومده علاوه بر اینکه داره رو اکنت خودش خرج می کنه داره خرج 7 تای دیگه رو هم تقبل میکنه |
|
1392/12/19 12:26:33
ما ایرانیا همیشه یه راه برای دور زدن قانونا پیدا میکنیم ولی نمیشه که نا امید شد. ما تو اتحاد از هفته اول بازی تا الان اکانت بهترین بازیکنو تا 100تا سکه هم شارژ میکردیم تا بازی سالم جلو بره. ولی تو هفته دوم یه نفر اکانت همر های اتحادو خرید!! جاسوس اوردن تو اتحاد و.... قبول دارم این مسائل باعث نا امیدیه و در نهایت تو سرور 22 میشه به وجود اومدن اتحادی مثل ای ار که کاملا مشخصه چطور دارن پیشرفت میکنن یا اتحادی مثل پیشگامان که اونا هم تکلیفشون معلومه.اما نمیشه همه رو به یه چشم نگاه کرد! هر کی خرج میکنه مولتی باز نیست!
این مطلب در 1392/12/19 12:26:33 نوشته شده است و در 1392/12/19 12:28:55 ویرایش شده است .
ایدی ریدکال 7626478
منوی کاربری
|
||