آره یادمه داداش با عنوان (بدوووو نسخه ی شبو گذاشتن) یادش بخیر عجب دوران توپی بود
grobs
king ehsan2020
ممد بازم مثل قبل از همه زود تر از این اطلاعیه ها آگاه میشی و میای اینجا تاپیک میدی
دمت گرم
کار من همینه
یادمه موقه که نسخه شب رو زدن ساعت 10:24
زدم فقط 24 ثاینه بعد
منم یادمه اون موقع کل سایت ذوق مرگ شده بودن. الان یادم میفته خیلی حال میکنم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]آره یادمه داداش با عنوان (بدوووو نسخه ی شبو گذاشتن):lol: یادش بخیر عجب دوران توپی بود:D[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][b]ممد بازم مثل قبل از همه زود تر از این اطلاعیه ها آگاه میشی و میای اینجا تاپیک میدی[/b]:mrgreen:
دمت گرم[/div][/quote]
کار من همینه
یادمه موقه که نسخه شب رو زدن ساعت 10:24
زدم فقط 24 ثاینه بعد:)[/div][/quote]
[/div][/quote]
منم یادمه اون موقع کل سایت ذوق مرگ شده بودن. الان یادم میفته خیلی حال میکنم :mrgreen:
اینو من خیلی پیش دیده بودم ولی فکر کردم گذاشتین واسه همین بیخیال شدم که بزارم
کجاش خوبه فقط میتونی بگی کیا میتونن محافظ بفرستن کیا نمیتونن
گزینه ی اصلی ینی فرستادن به شهر های دیگه که نداره
یه فسیل از سال 92
سایتی پر از اس ام اس و جوک
www.4funs.ir
[b]اینو من خیلی پیش دیده بودم ولی فکر کردم گذاشتین واسه همین بیخیال شدم که بزارم
گزینه ی اصلی ینی فرستادن به شهر های دیگه که نداره[/b]
legدقیقا مثل من من تا صفحه رو رفریش کردم اینو دیدم البته بعد از 30 دقیقه که این کارو کردم
(ولی چیزی نگفتم تا به این دادامون توهین نشه) گربوز جان ببخشید
techno
اینو من خیلی پیش دیده بودم ولی فکر کردم گذاشتین واسه همین بیخیال شدم که بزارم
گزینه ی اصلی ینی فرستادن به شهر های دیگه که نداره
Ƙєηѕнι
legدقیقا مثل من من تا صفحه رو رفریش کردم اینو دیدم البته بعد از 30 دقیقه که این کارو کردم
(ولی چیزی نگفتم تا به این دادامون توهین نشه) گربوز جان ببخشید :oops:[quote][div][b]techno[/b][/div][div][b]اینو من خیلی پیش دیده بودم ولی فکر کردم گذاشتین واسه همین بیخیال شدم که بزارم
گزینه ی اصلی ینی فرستادن به شهر های دیگه که نداره[/b][/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.