با توجه به پیشنهادات بازیکنان در زمینه امکان مدیریت نیروهای پشتیبانی، این قابلیت جدید در اردوگاه، در تب نیروهای ارتش به نام مدیریت دریافت نیروی پشتیبان اضافه شد.
با فعال کردن این قابلیت می توان تعیین نمود چه کسانی نتوانند برای بازیکن نیروی پشتیبان ارسال نمایند و یا اینکه این بازیکن تنها از هم اتحادی های خود نیروی محافظ دریافت نماید.
.
http://blog.kingsera.ir/post/58
این مطلب در 1392/12/09 18:55:57 نوشته شده است و در 1392/12/09 18:57:21 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
با توجه به پیشنهادات بازیکنان در زمینه امکان مدیریت نیروهای پشتیبانی، این قابلیت جدید در اردوگاه، در تب نیروهای ارتش به نام مدیریت دریافت نیروی پشتیبان اضافه شد.
با فعال کردن این قابلیت می توان تعیین نمود چه کسانی نتوانند برای بازیکن نیروی پشتیبان ارسال نمایند و یا اینکه این بازیکن تنها از هم اتحادی های خود نیروی محافظ دریافت نماید.
.
http://blog.kingsera.ir/post/58
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]این خوبه:twisted:
مرسی :twisted:[/div][/quote]
ارش نمیخوام ضد حال بزنم ولی پولیه:mrgreen:[/div][/quote]
:|
ممد بازم مثل قبل از همه زود تر از این اطلاعیه ها آگاه میشی و میای اینجا تاپیک میدی
دمت گرم
کار من همینه
یادمه موقه که نسخه شب رو زدن ساعت 10:24
زدم فقط 24 ثاینه بعد
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][b]ممد بازم مثل قبل از همه زود تر از این اطلاعیه ها آگاه میشی و میای اینجا تاپیک میدی[/b]:mrgreen:
دمت گرم[/div][/quote]
کار من همینه
زدم فقط 24 ثاینه بعد:)
اههههههه چرا حالا پوللللللللللللییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا یه چیزیو نمیشه بدون سکه حل کرد؟
حالا ممد واقعا پولیه یا منو اوس کردی؟
درکل قابلیت فوق العاده خوفیه.
رضا نقل قول نکن
اههههههه چرا حالا پوللللللللللللییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:x:x:x:x:x بابا یه چیزیو نمیشه بدون سکه حل کرد؟:x:x:x:x
حالا ممد واقعا پولیه یا منو اوس کردی؟:mrgreen::mrgreen:
اههههههه چرا حالا پوللللللللللللییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا یه چیزیو نمیشه بدون سکه حل کرد؟
حالا ممد واقعا پولیه یا منو اوس کردی؟
پولیه دادا
کاش پولی نبود!
اومدن اون جریان ارسال منابع و غارت و... رو درست کردن کاش این قابلیتو پولی نمیذاشتن!
در هر صورت قابلیت خوبیه.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]اههههههه چرا حالا پوللللللللللللییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:x:x:x:x:x بابا یه چیزیو نمیشه بدون سکه حل کرد؟:x:x:x:x
حالا ممد واقعا پولیه یا منو اوس کردی؟:mrgreen::mrgreen:
درکل قابلیت فوق العاده خوفیه.[/div][/quote]
پولیه دادا;)[/div][/quote]
کاش پولی نبود!
اومدن اون جریان ارسال منابع و غارت و... رو درست کردن کاش این قابلیتو پولی نمیذاشتن!
در هر صورت قابلیت خوبیه.
آره یادمه داداش با عنوان (بدوووو نسخه ی شبو گذاشتن) یادش بخیر عجب دوران توپی بود
grobs
king ehsan2020
ممد بازم مثل قبل از همه زود تر از این اطلاعیه ها آگاه میشی و میای اینجا تاپیک میدی
دمت گرم
کار من همینه
زدم فقط 24 ثاینه بعد
Ƙєηѕнι
آره یادمه داداش با عنوان (بدوووو نسخه ی شبو گذاشتن):lol: یادش بخیر عجب دوران توپی بود:D[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][b]ممد بازم مثل قبل از همه زود تر از این اطلاعیه ها آگاه میشی و میای اینجا تاپیک میدی[/b]:mrgreen:
دمت گرم[/div][/quote]
کار من همینه
زدم فقط 24 ثاینه بعد:)[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.