الیته که میدونم تو میثم نیستی چون من خودم میثمو میشناسم واینجوری جواب بده نیست تک تک پاسخاشو میدونم
دوم تو باچی مشکل داری با شاهدم مگه بهت نگفت میدونم توهم اخرج وفارمش کردی ....با پیاما که همشون موجوده با چی همشون مدرکه دیگه می خوای دیگه چی برات بیارم حالا تو چی فقط میگی * شدم همه چی موجوده ولی هیچیو نشون نمیدی فقط میگی اما من مدرک صحبت کردم تو هم خوب مدرک بیار
دوم تو باچی مشکل داری با شاهدم مگه بهت نگفت میدونم توهم اخرج وفارمش کردی ....با پیاما که همشون موجوده با چی همشون مدرکه دیگه می خوای دیگه چی برات بیارم حالا تو چی فقط میگی * شدم همه چی موجوده ولی هیچیو نشون نمیدی فقط میگی اما من مدرک صحبت کردم تو هم خوب مدرک بیار
legendary-kingخیالی نیست،به هر حال پسش گرفتیم و نذاشتیم حقمون خورده بشه.من صاحب کتیبه نبودم،فقط محافظ بودم..
درضمن،اون پیامی که با خنده از اکانتم بعد از بردن کتیبه ارسال شد از طرف یکی از پلیرا بود که همینجوری شوخی شوخی و با خنده باعث شد اکانت shovaliye.siah تعلیق بشه.پس کلا نامه هاشو رو اینجوری میفرسته.حالا شما که اینقدر فعالی برو ببین چرا شوالیه سیاه تعلیق شده و اکانتش وجود نداره.
ولی قول میدم سرور 6 جبران کنیم،اونجا کتیبه رو توی هر شهری فرستادیم به همه اعلام میکنیم تا ببینم کسی میتونه از شهرامون درش بیاره یا نه.از الان اسم legend quickon رو جزء فاتحان سرور بدونید.تا آخرین لحظه هم من و پوریا توی همین انجمن بهتون گزارشش رو میدیم که دیگه زحمت یک کلاغ چهل کلاغ رو نکشید !
الانم اگه شک داری میثمم یا نه رو اکانتم پیام بده
دیگه برو واسه همیشه که قیدتو زدددددم
خوب منم دیگه عین تو بددددددم
خوب منم دیگه عین تو بددددددم