دوست عزیز اولا من با اکانت legend quickon بازی میکنم سرور ۶ و اسمم پوریا
میثم با اکانت legendary king بازی میکنه هم سرور ۶ هم ۷ ما کلا رو اکانت هم دیگه تو همه سرورا بازی میکنیم همه اکانتا مشترک
نکتیی که هست اینه که ما بیشتر از این حرفا خرجه این بازی کردیم پس ارزشی نداره واسه ۱ملیون این کارو انجام بدیم
چیزی که واضح و روشنه اینه که ما خودمون هم نمیدونیم چی شده ۲حالت وجود داره....
۱-کسی که بهش اعتماد کردیم و رو اکانت ما بوده کتیبرو انتقال داده
۲- اکانت ه ک شده
که اگه هرکدوم از این ۲تا باشه مقصر باز هم خودمون هستیم و ربطی به پشتیبانی و تیم مدیریت عصر پادشاهان نداره
شما هم نمیدونم چند سالته که انقدر بچگانه فکر میکنید و این داستان هارو سر هم میکنید چون از اول نه من نه میثم برای پولش بازی نکردیم اگه برای پولش بود همهٔ اکانتمون تو سرورها نفرات اول نبود.....
که این کار لازمش اینه که سکه خرج کنید.....
خود میثم توضیح در مورد این موضوع داد که چه اتفاقی افتاده منم چند بار توضیح دادم پس مساله کامل تموم شده هست...... اگه شما میخواید خلاف اینو ثابت کنید بسم الاه با مدرک درست و دقیق
که بعید میدونم بتونید مدرک پیدا کنید ...چون زمانی که کتیبه از ما انتقال داده شد
تو آمار مهاجمین هیچ شخصی با امتیاز بالایی وجود نداشت یعنی کاملا واضح و مشخص بود که بدون درگیری کتیبه جا به جا شده......
نکته آخر ما احتیاجی به دست به یکی نداشتیم قدرت نگاه داری کتیبه رو داشتیم
همونجور که همزمان ۲تا سرور بازی میکنیم و تو هر ۲سرور موفق هستیم...
دیگه حرفی برای گفتن باقی نمیمونه این موضوع واقعاً دیگه داره لوس میشه و از حوصله من و بقیه دوستان خارجه
موفقو پیروز باشید..
هر وقت دیدی حریف داره برنده میشه یه لبخند بزن تا به بردش شک کنه
دوست عزیز اولا من با اکانت legend quickon بازی میکنم سرور ۶ و اسمم پوریا
میثم با اکانت legendary king بازی میکنه هم سرور ۶ هم ۷ ما کلا رو اکانت هم دیگه تو همه سرورا بازی میکنیم همه اکانتا مشترک
نکتیی که هست اینه که ما بیشتر از این حرفا خرجه این بازی کردیم پس ارزشی نداره واسه ۱ملیون این کارو انجام بدیم
چیزی که واضح و روشنه اینه که ما خودمون هم نمیدونیم چی شده ۲حالت وجود داره....
۱-کسی که بهش اعتماد کردیم و رو اکانت ما بوده کتیبرو انتقال داده
۲- اکانت ه ک شده
که اگه هرکدوم از این ۲تا باشه مقصر باز هم خودمون هستیم و ربطی به پشتیبانی و تیم مدیریت عصر پادشاهان نداره
شما هم نمیدونم چند سالته که انقدر بچگانه فکر میکنید و این داستان هارو سر هم میکنید چون از اول نه من نه میثم برای پولش بازی نکردیم اگه برای پولش بود همهٔ اکانتمون تو سرورها نفرات اول نبود.....
که این کار لازمش اینه که سکه خرج کنید.....
خود میثم توضیح در مورد این موضوع داد که چه اتفاقی افتاده منم چند بار توضیح دادم پس مساله کامل تموم شده هست...... اگه شما میخواید خلاف اینو ثابت کنید بسم الاه با مدرک درست و دقیق
که بعید میدونم بتونید مدرک پیدا کنید ...چون زمانی که کتیبه از ما انتقال داده شد
تو آمار مهاجمین هیچ شخصی با امتیاز بالایی وجود نداشت یعنی کاملا واضح و مشخص بود که بدون درگیری کتیبه جا به جا شده......
نکته آخر ما احتیاجی به دست به یکی نداشتیم قدرت نگاه داری کتیبه رو داشتیم
همونجور که همزمان ۲تا سرور بازی میکنیم و تو هر ۲سرور موفق هستیم...
دیگه حرفی برای گفتن باقی نمیمونه این موضوع واقعاً دیگه داره لوس میشه و از حوصله من و بقیه دوستان خارجه
موفقو پیروز باشید..