این مطلب در 1392/12/03 18:37:04 نوشته شده است و در 1392/12/03 18:37:43 ویرایش شده است .
[quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]mohammad31[/b][/div][div]عشق ففط [b]م- - -[/b][/div][/quote]
اسمش رو فهمیدم [/div][/quote]
منم
فهمیدم
فک کنم م ح م د[/div][/quote]
مگه هم ج... بازه؟:shock:
محمد که اسم پسره:o
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]mohammad31[/b][/div][div]عشق ففط [b]م- - -[/b][/div][/quote]
منم
فهمیدم
محمد که اسم پسره:o[/div][/quote]
شاید :lol:
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]mohammad31[/b][/div][div]عشق ففط [b]م- - -[/b][/div][/quote]
منم
فهمیدم
شاید :lol:[/div][/quote]
والا شاید به خاطر اونه طرف راضی نیست:lol:
همه موارد را داشتم به جز آهنگ های آرام چون کلا دیگه آهنگ گوش نمیکنم
محمد جون هم تا سرش به سنگ نخوره و شکست عشقی نخوره این عاشقی از سرش نمیپره زیاد بهش سخت نگیرید یه بار که طعمشو بچشه آدم میشه
اصلا چند سالته داش محمد ؟
همه موارد را داشتم به جز آهنگ های آرام چون کلا دیگه آهنگ گوش نمیکنم :)
محمد جون هم تا سرش به سنگ نخوره و شکست عشقی نخوره این عاشقی از سرش نمیپره زیاد بهش سخت نگیرید یه بار که طعمشو بچشه آدم میشه :mrgreen:
اصلا چند سالته داش محمد ؟ :?
درد دارد!
کسی تنهایت بگذارد
که با جرم با او بودن
همه تنهایت گذاشتند!
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]mohammad31[/b][/div][div]عشق ففط [b]م- - -[/b][/div][/quote]
منم
فهمیدم
چرا حرف واسه آدم در میاری؟؟؟؟:oops:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.