همش درست بود ب جز : وقتی او را تماشا می کنید ، دیگر قادر به دیدن اطرافیانتان نیستید و فقط او را می بینید
تو دیگه کی هستی..
پ چشت دنبال همس
خد ا همه موجودات رو مثل هم نیافریده . هرکسی زیبایی های خودش رو د اره
این مطلب در 1392/12/02 14:54:16 نوشته شده است و در 1392/12/02 14:54:30 ویرایش شده است .
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]همش درست بود ب جز : وقتی او را تماشا می کنید ، دیگر قادر به دیدن اطرافیانتان نیستید و فقط او را می بینید[/div][/quote]
:lol::lol:
تو دیگه کی هستی..
پ چشت دنبال همس[/div][/quote]
خد ا همه موجودات رو مثل هم نیافریده . هرکسی زیبایی های خودش رو د اره ;)
همش درست بود ب جز : وقتی او را تماشا می کنید ، دیگر قادر به دیدن اطرافیانتان نیستید و فقط او را می بینید
تو دیگه کی هستی..
پ چشت دنبال همس
واقعا درست گفتی
این مطلب در 1392/12/02 14:56:26 نوشته شده است و در 1392/12/02 14:57:01 ویرایش شده است .
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]همش درست بود ب جز : وقتی او را تماشا می کنید ، دیگر قادر به دیدن اطرافیانتان نیستید و فقط او را می بینید[/div][/quote]
تو دیگه کی هستی..
خد ا همه موجودات رو مثل هم نیافریده . هرکسی زیبایی های خودش رو د اره ;)[/div][/quote]
واقعا درست گفتی:P:P:P8-)
تو دیگه کی هستی..
پ چشت دنبال همس
ای جونوووووووووووووووووور
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]همش درست بود ب جز : وقتی او را تماشا می کنید ، دیگر قادر به دیدن اطرافیانتان نیستید و فقط او را می بینید[/div][/quote]
تو دیگه کی هستی..
خد ا همه موجودات رو مثل هم نیافریده . هرکسی زیبایی های خودش رو د اره ;)[/div][/quote]
ای جونوووووووووووووووووور:mrgreen:
ععععععععععععع
به غیر از1و4 بقیش درست بود ما عاشق رفقامونیم
عشق داریم تا عشق
اگه با این پست یاده رفیقای همجنست افتادی شرایطط ناجور میشه
تو چرا انقدر به من گیر میدی؟
چقدر ذهن منجرف فضای انجمنو پر کرده
آخه ما هر چقدرم رفیقامونو دوست داشته باشیم جلوش قلبمون تند تند نمیزنه یا خجالتی نمیشیم
گفتم شاید مورد تو با من متفاوته
نه بابا من که کل اون 12 تا رو حفظ نیستم که بگم کدومو نیستم کدومو هستم و...
عجب غلطی کردیم یه پست دادیما
نفله.
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]ععععععععععععع:shock:
به غیر از1و4 بقیش درست بود :shock::shock:
[b]ما عاشق رفقامونیم ;)[/b][/div][/quote]
:| عشق داریم تا عشق
اگه با این پست یاده رفیقای همجنست افتادی شرایطط ناجور میشه :lol::lol::lol:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
تو چرا انقدر به من گیر میدی؟:lol:
چقدر ذهن منجرف فضای انجمنو پر کرده :D[/div][/quote]
آخه ما هر چقدرم رفیقامونو دوست داشته باشیم جلوش قلبمون تند تند نمیزنه یا خجالتی نمیشیم :lol:
گفتم شاید مورد تو با من متفاوته :lol::mrgreen:[/div][/quote]
نه بابا من که کل اون 12 تا رو حفظ نیستم که بگم کدومو نیستم کدومو هستم و...:lol::lol::lol:
عجب غلطی کردیم یه پست دادیما :mrgreen:[/div][/quote]
نفله.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.